Annemin Türkiyedeki Yazlık Evi

aSkiTo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2007
13.324
33
206
- Yurtdışı
mobilya ve halilar benim zevkim.
annemin türkiyede olmadigi bir zaman gidip mobilyalarini ve halilarini kendi istegi üzerine ben secmistim.
buradaki evininde misafir odasini ben dekore ediyorum su an.. bir kac eksigimiz var.. bitince onuda sizlerle paylasacagim.

resimler cep telefonuyla cekildi. o yüzden resim kalitesi biraz düsük idare edin gariii:kedi:

misafir odasi .. yemek odasi..

mutfak

kizkardesimin odasi ( 10 yasinda)

yatak odasi ( oda biraz ufak)

banyo

kücük WC

koridor

hadi bakalim her türlü yorum ve elestirige acigiz.. kendinizi kasmadan yorum yapabilirsünüz sengözlerimebaksanab

Son düzenleme:
ilk yorum benden olsun ...
güle güle otursun anneciğiniz..
heryer rengarenk cıvıl cıvıl çok şirinmiş tam yazlık :)
Ancak ; salonda koltukların ordaki halı ile masanın altındaki halı ile aynı olsa çok daha güzel olabilirdi, ama bu haliylede nahoş durmuyor. Birde koltukların üzerine bikaçtane pembe minderler çoook güzel olur, halıyı duvarı tamamlar dahada şirin olur.

şeker gibi bir ev güle güle iyi günlerde oturun canım

çok fazla rengarenk olmuş sanki ama zevk meselesi tabi ama yinede hoş olmus sağlık ve mutlulukla oturun inş.

Kiz askitom ananin evi harika muhtesem, civil civil cok begendim, darisi benim de evim olur insallah hayirlisi ile, cok super bi ev ve esyalar, gule gule otursunlar icinde insallah ...

zewliksiniz wesselam kızım
güzel döeşemişin ewi
cıvıl cıvıl
genç görünüm hakim ewde
yanlızz yadak odasının dolabındaki aynaların büyük ve çok oluşu gözümden kaçmadı :jeyyar:

Aşkitom annenin evi ne kadar güzel olmuş canım, cıvıl cıvıl insanın içi açılıyor, sen sölemesen bile anlardım senin dekore ettiğini..kaydirigubbakcemile3 Güle güle otursun anneciğin..

çok güzel olmuş ev bayıldımmm yalnız hep imrenmişimdir yurtdışında yaşayanların hiçmi tezgahın üstünde kenarda vitrinde hır hışırık olmazzz anam benim evde eşyadan çok süs eşyası var mutfakta desen en yeni çıkmış ıvır zıvırlarrrr ordan burdan sarkan mutfak robotları 3 çeşit baharatlık boy boyy banyoda deli gibi alınmış sabunlar mazallah savaş falan çıkar diye stokluyomm sankimm utandım heeeee

ev güzel ama ben canlı renkleri sevmiyorum niyeyse bana krem kahveler siyah olucak içim yaşlanmış anacım benim :)))

çok guzel olmus hilmiyecim annenin evi gule gule otursunnn insallahh

rengarenk cizgi film gibi bir ev olmus, güle güle oturun

bu arada vestiyerdeki acik renkli cantanin aynisindan bene de var. cok severek almistim. güle güle kullanin

Back
X