Annemin sirt agrisi

susuleta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2012
3.046
5.533
Biliyorum burasi teshis yeri deil ama endiselendigim icin yazmak istedim.bi yakinimizi kanserden kaybettikten sonra bende asiri bi kanser fobisi olustu.
Simdi annemin sol yani agriyodu.Gecen sene bu zamanlar endoskopi ve usg ye girdi.gastirit cikti.bir de safra tasi.yogun mide gazi ve de.Bir de ameliyat olmasi gereken hatta acil dedler bir bel fitigi varbugun klima carpmis sirtim agriyor dedi(ara ara agriyor).Ben de nete bakinca korktum pankreas kanseri kolon kanseri vs yaziyor belirtileri yazdigimda.simdi bel fitigi olup sirti agryan var mi aranizda merak ettim.ona gore fitik vuruyo.ben cok endiselendim.oruc bitsin dr a getirecegim :KK43:

Başım ağrıyor desen kanser çıkıyor zaten.
İnternete belirtilerinizi yazıp sorunu anlamaya çalışmaktan vazgeçin. Demoralize etmekten başka birşey yapmaz. Şikayetlerinizi doktora iletin. En sağlıklı ve doğru yolu onlar söyler zaten

Internetten spesifik olarak yazmadikca kanser disinda tani bulmaniz kolay degil.. sirta vuran agri safra tasindan da olabilir pankreas etkileniyorsa o da sirta vuran agri yapar. Ya da tamamen ortopedik bi problemi vardir.. ihmal etmeyip gastro bolumune muayene olsun.. panik yapmayin ama ihmal de etmesine izin vermeyin

Başım ağrıyor desen kanser çıkıyor zaten.
İnternete belirtilerinizi yazıp sorunu anlamaya çalışmaktan vazgeçin. Demoralize etmekten başka birşey yapmaz. Şikayetlerinizi doktora iletin. En sağlıklı ve doğru yolu onlar söyler zaten
Aynen.deneme cozuyodum biraktim kitabi :KK43:

Internetten spesifik olarak yazmadikca kanser disinda tani bulmaniz kolay degil.. sirta vuran agri safra tasindan da olabilir pankreas etkileniyorsa o da sirta vuran agri yapar. Ya da tamamen ortopedik bi problemi vardir.. ihmal etmeyip gastro bolumune muayene olsun.. panik yapmayin ama ihmal de etmesine izin vermeyin
Gastrolojiye gittik gastrit yogun gaz ve reflu ckti.

Kayınvalidemde bel fıtığı var ve sırtı ağrır. Kafanızı böyle şeylerle meşgul edip üzülmeyin, doktora gidince boşuna endişelendiğinizi anlarsınız inşallah.

Kayınvalidemde bel fıtığı var ve sırtı ağrır. Kafanızı böyle şeylerle meşgul edip üzülmeyin, doktora gidince boşuna endişelendiğinizi anlarsınız inşallah.
Insallah.tam sirt da degil kaburganin asagisi.bel fitigi ameliyti olmasi gerekiyo baya buyumus

İnternet felaket tellalı zaten. Bakmamak en iyiside dayanamıyor insan. Annenize çok geçmiş olsun. Ramazanın bitmesini bekleyip kendinizi strese sokacağınıza yarın hemen dra gidin. Rahatlarsınız

Bendede aşırı mide gazı reflu ve sirta vuran ağrı vardı.meğer safra kesemde minik mercimek kadar bi sürü taş varmış.hamilelikten olurmuş 1kez hamile kaldim.bebeğim 2 aylikti acil ameliyat oldum.safra kanalina düşüp hayati risk oluşuyordu.sizde kurtulun o safra kesesinden.ciddiyim.cok gecmis olsun

Makatta çatlak ameliyatı olcaktım ,nette araştırayım dedim oda kansere bağladı sonunda:) annem bel fıtığından ameliyat oldu aynı zamanda boyun fıtığıda vardı ama doktor ameliyatlık boyutta değil sadece sırt ağrısı yapar demiş.geerçektende arada çok işlenince yada klima altında falan kalınca sırt ağrısından duramaz.kanser öyle sizin beklemenizle olcak şey deil.kanser gelecekse belirti vermedende gelir.lütfen kaygı bozukluğunuz için pskiyatriye gidin(pskiyatristim anneye aşırı düşkünlük kaygı bozukluğu yapar demişti bende öleyim)

Bir yakinimin sırt ağrısı akciğer kanseri yuzundenmis meğerse! Zaman kaybetmeden gidin doktora

Akciger icin bt cektirdi bi sene once.kisin da rontgen cektirdi astimi var.o ihtimali eledim o yuzden.kendisi dr a gitmeyi sevmez.yoksa yarin check up a sokarim.evet bende de anksiyete var.ara ara tetikliyo ilac icemiyorum hemen kilo aldiriyo.tesekkur ederim yorumlariniz icin.bu arada boyun fitigi da var.ama agriyan yer belin ustu.sirt yazdim ama bobrek civari bi yerde.

Biliyorum burasi teshis yeri deil ama endiselendigim icin yazmak istedim.bi yakinimizi kanserden kaybettikten sonra bende asiri bi kanser fobisi olustu.
Simdi annemin sol yani agriyodu.Gecen sene bu zamanlar endoskopi ve usg ye girdi.gastirit cikti.bir de safra tasi.yogun mide gazi ve de.Bir de ameliyat olmasi gereken hatta acil dedler bir bel fitigi varbugun klima carpmis sirtim agriyor dedi(ara ara agriyor).Ben de nete bakinca korktum pankreas kanseri kolon kanseri vs yaziyor belirtileri yazdigimda.simdi bel fitigi olup sirti agryan var mi aranizda merak ettim.ona gore fitik vuruyo.ben cok endiselendim.oruc bitsin dr a getirecegim :KK43:
Benim de ilk aklima gelen kemik erimesi oldu bunun için kemik ölçüm testi yaptırabilirsiniz oldukça kolay bir işlem çok geçmiş olsun buarada

Bendede aşırı mide gazı reflu ve sirta vuran ağrı vardı.meğer safra kesemde minik mercimek kadar bi sürü taş varmış.hamilelikten olurmuş 1kez hamile kaldim.bebeğim 2 aylikti acil ameliyat oldum.safra kanalina düşüp hayati risk oluşuyordu.sizde kurtulun o safra kesesinden.ciddiyim.cok gecmis olsun
Sirtinizin hangi tarafi agriyodu acaba.annemin sol

Benim annemin geçen yıl ramazanda sırtının sol tarafı ve midesinin sol üst kısmında ağrı başladı ve git gide kiloda vermeye başladı. Önce böbreklerinde mi sorun var deyip ürolojiye gittik birşey çıkmadı.ağrı geçmeyince Gastroenteroloji ye gittik tetkik tahlil biyopsi derken annemde pankreas kanseri çıktı kurban bayramına 5 gün kala öğrendik.2 ay sırf araştırması sürdü bu arada karaciğer ve lenflerede sıçramış. Geçen kurban bayramından bu yana kemoterapi alıyor ameliyat olacaktı açtılar metastaz yayılmış iyice bağırsağada açıp kapatıldı.kemoterapiye devam ediyoruz eridi bitti bir yıldır çok çok çok zor bir imtihan yaşadık.Malesef kanserin grip gibi yayıldığı bu zamanda doktorlar çok duyarsız ve hiç önemsemiyorlar bulguları.
Ayrıca safra kesesi sırtın daha çok üst bölümü ve sağ tarafında ağrı yapar. İhmal etmeyin kesinlikle.

X