Annemin Şirin Converse Patikleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi ascay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ascay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2011
7
0
36
Ankara
Merhabalar

Resimler kesinlikle alıntı değildir, hepsi annemin el emeği fotoğraflarını kendim çektim. Gerçekte çok daha orjinal duruyorlar. Gördüğünüz patiklerin tabanı 9,5-10 cm arasında, bebeğinizin ayak tabanını ölçerek patiğin olup olmayacağını anlayabilirsiniz. Ayrıca annem seve seve istenen renk ve ölçülerde sipariş alabilir. Beğeneceğinizi umuyorum. İlgilenen olursa buradan veya özelden irtibata geçebilir.

Eklentiler

• $converse-gri.jpg
    $converse-gri.jpg
    65,2 KB · Görüntüleme: 191
  • $converse-mavi.jpg
    $converse-mavi.jpg
    55,3 KB · Görüntüleme: 169
  • $converse-mor.jpg
    $converse-mor.jpg
    59,3 KB · Görüntüleme: 175
  • $converse-petrol.jpg
    $converse-petrol.jpg
    68,6 KB · Görüntüleme: 174
Son düzenleme:
Merhabalar

Resimler kesinlikle alıntı değildir, hepsi annemin el emeği fotoğraflarını kendim çektim. Gerçekte çok daha orjinal duruyorlar. Gördüğünüz patiklerin tabanı 9,5-10 cm arasında, bebeğinizin ayak tabanını ölçerek patiğin olup olmayacağını anlayabilirsiniz. Ayrıca annem seve seve istenen renk ve ölçülerde sipariş alabilir. Beğeneceğinizi umuyorum. İlgilenen olursa buradan veya özelden irtibata geçebilir.

canım kaça yapıyor çook gzelmişşşş :1::1:

Kendisine şimdi sordum 12 tl fiyat biçti :) Posta parası alıcıya ait. Ben şahsen ne kadar emek verip titizlendiğini bildiğim için 12 tl az diye direttim ama o 12 de kararlı. Şöyle googleda converse patik diye aratıp bakarsanız sanırım farkı anlarsınız ne kadar itina ile ördüğünü. Beğenmenize ben de annem de çok sevindik

İstiyorum bunlardaaann!!!nasıl yapıcaz ücreti ne zaman nereye yollicam onları açıklayıcı mesaj yazar mısın bana,,ilk defa alıyorumda böyle bir ürün :)))

Son düzenleme:
açıkcası bunu daha önce düşünmemiştim. İki taraf içinde güvenli bir yol olarak aklıma sadece gitti gidiyor veya paypal geliyor paypal hesabını duydunuz bilmiyorum. Siz bu yolla benim hesabıma parayı yolluyorsunuz, bana bildiri geliyor elinize patik ulaşınca paypal üzerinden onaylıyorsunuz ve parayı hesabıma aktarıyorlar. Son derece güvenli bir yol bütün dünyada kullanıyor. Biraz karışık gibi geliyor insana ama kredi kartıyla ödemek kadar basit. Biraz araştırın isterseniz. Onun dışında aklıma gelen diğer seçenek istediğiniz renkteki patiği gittigidiyor üzerinden satışa sunmam ve sizin oradan almanız bu yolda güvenli olur sanırım. Ne dersiniz?

Back