Annemin sevgilisi evliymiş

tabi caniiiiiim. Sevgili oldugu adamin karisi napsin peki. Ona da bi diyeceginiz vardir herhalde????

Var ya da yok sanane? Bu benim yorumum begenmediysen oku gec ne diye atar gider yapiyorsun? Sevgili oldugu adamin karisi da bosansin o zaman. Sanki adamin yedigi ilk nane bu. Aldatilip aldatilip susuyorlar.

Yani öyle ama ilk boşanan da annem değil yeni bir olay da değil üstünden üç yıl geçti seni istemiyorum olayı kızgınlık değil o olayın üzerine konuşmadık bile aramadı sormadı kendi hayatı dedim geçtim ama evli adam muhabbeti olayı kendi hayatı olmaktan çıkardı. 20 küsür yıllık evlilik de bir günde çöp olmadı hayat kadın erkek ilişkilerinden ibaret değil ki insanda biraz gurur olur psikolojisi hiç normal değil onun farkındayım kendine bi şey yaparsa da büyük vicdan azabı çekerim ama görüşmek istemiyo benimle dayıma da abuk sabuk konuşmuş onun yerine ben utandım gelecek bir hafta sonra dayımla bu konuları nasıl konuşucam bilmiyorum yerin dibine geçicem sanırım

Allah yardımcınız olsun.

Sevgi Arıyor duygusal boşlukta belki de onunla konuşsanız dayınızda da birlik olup

Sen yoluna bak !! Allah dusmanima vermesin boyle ana kizini da yoldan cikarir, memlekete de gitme senin de adini falan cikarirlar. Kendi yoluna bak okulunu oku mezun ol...annesizlik koyar biliyorum ama yapabilecegin birsey yok, yalnizlik basina vurmus sanirim kadinin.

Ben hatırladım canım seni.Gidemesen de bi ara hal hatır sor bence.Kendini boşa harap etmesin ayrılsın o adamdan

Var ya da yok sanane? Bu benim yorumum begenmediysen oku gec ne diye atar gider yapiyorsun? Sevgili oldugu adamin karisi da bosansin o zaman. Sanki adamin yedigi ilk nane bu. Aldatilip aldatilip susuyorlar.
yorum yaparken begen begenme diye kural yok beğenmedim ve yorum yaptim sana ne ?

Sizi diğer konunuzdan hatırlıyorum, gayet iyi niyetlisiniz, babanızın eşine karşıda öyle.Yorumum genel yorumlaraydı size değil.Keşke her iyi niyetin karşılığını sizin gibi samimiyetle karşılasa herkes.

Ben adamin esinden gencim onu mutlu ederim karisi mutlu edemrz diyen anneye yaziklar olsun. Igrenc ben olsam asla anne bile demezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…