Annemin sevgilisi evliymiş

Anneniz sizi kendinden uzak tutmaya çalışıyor.İçinde bulunduğu durumun kimse tarafından kabul görülmeyeceğini ve aslında yaptığının yanlış olduğunun pekalå bilincinde.Ama,kendince bahaneler ileri sürerek belliki devam edecek.Şu aşamada,siz sadece yaptığını tasvip etmediğinizi söyleyip,uzak durun,bırakın ne yaparsa yapsın.Yüzgöz olup üstünüze sıçratmayın.Unutmayın her koyun kendi bacağından asılır diye bir laf vardır.Siz annenizin yaptığı hatalardan sorumlu değilsiniz.Allah korkusu olmadıktan sonra var bildiğin gibi yap deyin çekilin.Eğer psikolojik sorunlar yaşıyorsa,öfkesini size yöneltebilir.Karışıyorsun diye kinlenebilir.Kendinizi koruyun.Bırakın ne halleri varsa görsünler.Allah hidayet versin onlara.

Bu durumda utanması gereken siz değilsiniz! Dayinizdan da utanmayin.. Kardeşiniz var mı? Belki bir kere kendisini uyarmanizsa fayda var.. en azından pişmanlık yaşamamak için.. sizi babanıza benzediğiniz için reddeden bi anneye bu kadarı kâfi gibi..

1. Ne demek babaya benziyorsun ve uzak durmak. Benim çocuğum da babasının kopyası ola ki eşimden ayrılsam çocuğumla mi görüşmeyecem, bu nasıl bir mantık (!)
2. Madem uzak duruyor ve sizinle duygusal paylasimi yok, onun özel hayatı der, uzak durur yoluma bakardim..

annen baska bir adam icin oz kardesine ve oz kizina soguk uzak davraniyorsa ben. oyle anneyi silerim. kendi .yoluma bakarim dogurmakla anne olunsaydi ooo herkes mukkemek anne olurdu sen. kimseye alfiris etme yoluna bak oku. ilerde. anne babana inat iyi bir. anne ol

Yorumlarda annenin psikolojik durumu düşünülmüş, evli adamın karısının durumu da düşünülmüş ama bir kişi yine düşünülmeden ortada bırakılmış.O da konu sahibinin babasının yeni eşi.Eşim bana gelip eski eşinin evli bir adamla olduğunu bu sebepten akıl verip psikolojisiyle ilgileneceğini söylese, adama git bir daha gelme derim.Kadın normal bir evlilik yapmış ama evli adamla birlikte olan eski eş yüzünden üzülmek, kırılmak zorunda kalacak.

Bunu düşündüğüm için babamla paylaşmıyorum zaten eşi o kadar iyi biri ki bırakın babamla arama girmek aksine yapıcı ve olgun biri annem yarıyıl tatilinde beni istemeyince kendisi zorla zorla davet etti dört gün kaldım babamdan çok ilgilendi ve çok mutlular ona da haksızlık edemem zaten en azından bir kişi mutlu olsun

Annenizin üstüne gitmeyin bence 20 küsür yıllık evlilik çöp olmuş, babanız başkasıyla evlenmiş. Bunlar herkesin kaldırabileceği şeyler değil. Annende biliyordur evli adamla takılmanın yanlış olduğunu ama yaşadıkları hiç kolay şeyler değil ona da hak verin lütfen. Babana benziyorsun seni istemiyorum demesine de tamamen kızgınlıktandır. Sizin 20 yıllık emeği çöp olsaydı ne yapardınız? Lütfen annenizi anlamaya çalışın.

Yavrum benim yaaa...yirmili yaşların başında genç bir kişi için çok olgun dusunuyorsun.İnsallah bu yaşadığın durumları olabildiğince hasarsız atlatirsin

Allah kimsenin başına vermesin. Amin

Sen kac kurtul ana olamamis senin annen. Seni istemiyo sen ne diyerek yaninda olacaksin?

Birak basina gelecekleri disardan izle.

tabi caniiiiiim. Sevgili oldugu adamin karisi napsin peki. Ona da bi diyeceginiz vardir herhalde????

Anneniz kendi evliliğinin bitme sebeplerinden dolayı babanızdan nefret ediyor, aynı zamanda da bir başka kadının evliliğini bitirecek şekilde o kadının kocası ile birlikte oluyor? Halk dilinde bunun bir adı var ama burada söyleyemem, herkes anladı bence. Eğer geçmişte benzer bi olay yaşadıysa bunun intikamını bir başka kadından mı çıkarmaya çalışıyor? Hem de "o yaşlı, benim gibi mutlu edemez" diyerek mi? 65 yaşında kadınların sevişemediğini mi sanıyor anneniz? Çok yazık...

Bir insan bekar ise, kendi gibi bekar herhangi biri ile birlikte olabilir. Mutlu olmak önemlidir benim için, bu konuyu ahlaksızlık olarak görmem. Bu kişilerin çocukları da olabilir, hiç problem değil. Ama bir taraf evli ise, iki taraf da bunu biliyorsa bu ahlaksızlığın dik alasıdır! Umarım anneniz ve o adam, adamın ailesi tarafından güzelce bi uyarılır da aklı başına gelir. Anneniz ve sevgilisi gibi ahlaksız insanlar yüzünden evinde mutlu olduğunu sanan kadınlar/adamlar aldatılma acısını yaşayıp psikolojik çöküntülerle ömürlerini geçiriyor.

Babamın yeni eşi de babama göre genç sanırım annem kendini babamın eşinin yerine koyup mutlu oluyo önceki konumda da demiştim benzemeye çalışıyo diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…