- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.206
-
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Ustu kapalı tehdit dedim ikisi ayrı..kötü tavsiye olduğunu düşünmüyorum hala..tehdit edin demişsiniz? kötü tavsiyedir bu.
Ustu kapalı tehdit dedim ikisi ayrı..kötü tavsiye olduğunu düşünmüyorum hala..
böyle bir anneyi sal gitsin.doğurmakla anne olunmadığının örneği.Güya babama çok benziyomuşum babamı hatırlatıyomuşum ona görmek istemiyomuş beni. 45 yaşında
1. Ne demek babaya benziyorsun ve uzak durmak. Benim çocuğum da babasının kopyası ola ki eşimden ayrılsam çocuğumla mi görüşmeyecem, bu nasıl bir mantık (!)günaydın hanımlar önceden açtığım konuyu bilenleriniz vardır başka şehirde üniversite okuyorum annemle babam ayrıydı babam evli annemle babam da başka şehirde yaşıyorlar. Annem benim memleketime gelmemi istemiyodu hatta benimle görüşmek de istemiyodu sebebi de babama benzemem ve ona babamı hatırlatmamdı. 65 yaşında bir adamla sevgili olduklarını öğrenmiştik falan. Benim sadece bir dayım var anne tarafından az önce dayım aradı normalde nerdeyse hiç görüşmeyiz senede bir anca. Uzun süre anneme ulaşamadığı için merak etmiş daha sonra annem iletişime geçmiş fakat dayım şüphelenmiş ona da bana davrandığı gibi garip bir şekilde davranmış. Dayım beni arayınca garip bir şey olduğunu anladım zaten başta ağzımı aradı annemle alakalı sorular sordu ben de bildiklerimi anlattım. Meğersem dayım durumları zaten biliyormuş annem garip davranınca öncesinde de uzun süre ulaşamayınca yanına gitmiş. Oturduğumuz evi falan biliyordu ama annem sevgilisinin yanına taşındığını söylemişti ama o da yalanmış. Dayımı karşısında görünce şok olmuş baya üstüne gitmiş annem bana söylediklerini de anlatmış dayım kızının haberi var mı deyince ağlama krizlerine falan girmiş. Psikolojisi harap durumda sanırım adamın evli olduğunu öğrenmiş zengin bir adam çevresi de geniş sanırım eşinden boşanamazmış ama anneme aşıkmış. Annem de kabul etmiş zaten evli gibi değil eşi benden daha yaşlı onu mutlu edemez ama biz beraberken mutluyuz tarzı şeyler söylemiş. Dayım telefonda bunları anlattı bir hafta sonra okuduğum şehre gelecek uzunca konuşacağız ama nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum telefonda çok detaylı da konuşamadık zaten. Annemin evli bir adamla beraber olmasını kaldıramıyorum benimle görüşmek zaten istemiyor tamamen silmiştim ama bunu duyunca da şaşırdım kaldım psikolojikman çok kötü durumda dayımdan da utanması kalmamış her şeyi dökmüş devirmiş. Sizce annemi tamamen silip bu işlere karışmayıp yoluma bakmalı mıyım yoksa annem istemese dahi yanında olmaya çalışmalı mıyım?
annen baska bir adam icin oz kardesine ve oz kizina soguk uzak davraniyorsa ben. oyle anneyi silerim. kendi .yoluma bakarim dogurmakla anne olunsaydi ooo herkes mukkemek anne olurdu sen. kimseye alfiris etme yoluna bak oku. ilerde. anne babana inat iyi bir. anne olgünaydın hanımlar önceden açtığım konuyu bilenleriniz vardır başka şehirde üniversite okuyorum annemle babam ayrıydı babam evli annemle babam da başka şehirde yaşıyorlar. Annem benim memleketime gelmemi istemiyodu hatta benimle görüşmek de istemiyodu sebebi de babama benzemem ve ona babamı hatırlatmamdı. 65 yaşında bir adamla sevgili olduklarını öğrenmiştik falan. Benim sadece bir dayım var anne tarafından az önce dayım aradı normalde nerdeyse hiç görüşmeyiz senede bir anca. Uzun süre anneme ulaşamadığı için merak etmiş daha sonra annem iletişime geçmiş fakat dayım şüphelenmiş ona da bana davrandığı gibi garip bir şekilde davranmış. Dayım beni arayınca garip bir şey olduğunu anladım zaten başta ağzımı aradı annemle alakalı sorular sordu ben de bildiklerimi anlattım. Meğersem dayım durumları zaten biliyormuş annem garip davranınca öncesinde de uzun süre ulaşamayınca yanına gitmiş. Oturduğumuz evi falan biliyordu ama annem sevgilisinin yanına taşındığını söylemişti ama o da yalanmış. Dayımı karşısında görünce şok olmuş baya üstüne gitmiş annem bana söylediklerini de anlatmış dayım kızının haberi var mı deyince ağlama krizlerine falan girmiş. Psikolojisi harap durumda sanırım adamın evli olduğunu öğrenmiş zengin bir adam çevresi de geniş sanırım eşinden boşanamazmış ama anneme aşıkmış. Annem de kabul etmiş zaten evli gibi değil eşi benden daha yaşlı onu mutlu edemez ama biz beraberken mutluyuz tarzı şeyler söylemiş. Dayım telefonda bunları anlattı bir hafta sonra okuduğum şehre gelecek uzunca konuşacağız ama nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum telefonda çok detaylı da konuşamadık zaten. Annemin evli bir adamla beraber olmasını kaldıramıyorum benimle görüşmek zaten istemiyor tamamen silmiştim ama bunu duyunca da şaşırdım kaldım psikolojikman çok kötü durumda dayımdan da utanması kalmamış her şeyi dökmüş devirmiş. Sizce annemi tamamen silip bu işlere karışmayıp yoluma bakmalı mıyım yoksa annem istemese dahi yanında olmaya çalışmalı mıyım?
Ailesiyle nasıl tehdit edebilirim kiBende olsam bir şekilde erkeğe ulaşır , ailesiyle tehdit ederdim. Isım vererek ya da vermeden farketmez.
Yorumlarda annenin psikolojik durumu düşünülmüş, evli adamın karısının durumu da düşünülmüş ama bir kişi yine düşünülmeden ortada bırakılmış.O da konu sahibinin babasının yeni eşi.Eşim bana gelip eski eşinin evli bir adamla olduğunu bu sebepten akıl verip psikolojisiyle ilgileneceğini söylese, adama git bir daha gelme derim.Kadın normal bir evlilik yapmış ama evli adamla birlikte olan eski eş yüzünden üzülmek, kırılmak zorunda kalacak.Bence hiç böyle birşey yapmasin kızcağız.Annesi eski eşinin kendisi ile tekrar ilişki kurmak istediğine yönelik bir düşünce geliştirebilir.Ustelik adam yeni bir evlilik yapmış ,düzenini kurmuş.Babasinin yeni eşi konu sahibine cephe alır filan...kocaman 45 yaşında bir kadın var karşımızda ve zaten ilişkisini özgürce yaşamak için öz kızına "buraya gelme o şehirde yaşa" diyecek ,kendi kardeşinden bile uzaklaşacak kadar gözü kararmış.Yasasin biraz doya doya ilişkisini.... Hayat en iyi öğretmendir
Ailesiyle nasıl tehdit edebilirim ki
Bunu düşündüğüm için babamla paylaşmıyorum zaten eşi o kadar iyi biri ki bırakın babamla arama girmek aksine yapıcı ve olgun biri annem yarıyıl tatilinde beni istemeyince kendisi zorla zorla davet etti dört gün kaldım babamdan çok ilgilendi ve çok mutlular ona da haksızlık edemem zaten en azından bir kişi mutlu olsunYorumlarda annenin psikolojik durumu düşünülmüş, evli adamın karısının durumu da düşünülmüş ama bir kişi yine düşünülmeden ortada bırakılmış.O da konu sahibinin babasının yeni eşi.Eşim bana gelip eski eşinin evli bir adamla olduğunu bu sebepten akıl verip psikolojisiyle ilgileneceğini söylese, adama git bir daha gelme derim.Kadın normal bir evlilik yapmış ama evli adamla birlikte olan eski eş yüzünden üzülmek, kırılmak zorunda kalacak.
Yavrum benim yaaa...yirmili yaşların başında genç bir kişi için çok olgun dusunuyorsun.İnsallah bu yaşadığın durumları olabildiğince hasarsız atlatirsinBunu düşündüğüm için babamla paylaşmıyorum zaten eşi o kadar iyi biri ki bırakın babamla arama girmek aksine yapıcı ve olgun biri annem yarıyıl tatilinde beni istemeyince kendisi zorla zorla davet etti dört gün kaldım babamdan çok ilgilendi ve çok mutlular ona da haksızlık edemem zaten en azından bir kişi mutlu olsun
Allah kimsenin başına vermesin. Amingünaydın hanımlar önceden açtığım konuyu bilenleriniz vardır başka şehirde üniversite okuyorum annemle babam ayrıydı babam evli annemle babam da başka şehirde yaşıyorlar. Annem benim memleketime gelmemi istemiyodu hatta benimle görüşmek de istemiyodu sebebi de babama benzemem ve ona babamı hatırlatmamdı. 65 yaşında bir adamla sevgili olduklarını öğrenmiştik falan. Benim sadece bir dayım var anne tarafından az önce dayım aradı normalde nerdeyse hiç görüşmeyiz senede bir anca. Uzun süre anneme ulaşamadığı için merak etmiş daha sonra annem iletişime geçmiş fakat dayım şüphelenmiş ona da bana davrandığı gibi garip bir şekilde davranmış. Dayım beni arayınca garip bir şey olduğunu anladım zaten başta ağzımı aradı annemle alakalı sorular sordu ben de bildiklerimi anlattım. Meğersem dayım durumları zaten biliyormuş annem garip davranınca öncesinde de uzun süre ulaşamayınca yanına gitmiş. Oturduğumuz evi falan biliyordu ama annem sevgilisinin yanına taşındığını söylemişti ama o da yalanmış. Dayımı karşısında görünce şok olmuş baya üstüne gitmiş annem bana söylediklerini de anlatmış dayım kızının haberi var mı deyince ağlama krizlerine falan girmiş. Psikolojisi harap durumda sanırım adamın evli olduğunu öğrenmiş zengin bir adam çevresi de geniş sanırım eşinden boşanamazmış ama anneme aşıkmış. Annem de kabul etmiş zaten evli gibi değil eşi benden daha yaşlı onu mutlu edemez ama biz beraberken mutluyuz tarzı şeyler söylemiş. Dayım telefonda bunları anlattı bir hafta sonra okuduğum şehre gelecek uzunca konuşacağız ama nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum telefonda çok detaylı da konuşamadık zaten. Annemin evli bir adamla beraber olmasını kaldıramıyorum benimle görüşmek zaten istemiyor tamamen silmiştim ama bunu duyunca da şaşırdım kaldım psikolojikman çok kötü durumda dayımdan da utanması kalmamış her şeyi dökmüş devirmiş. Sizce annemi tamamen silip bu işlere karışmayıp yoluma bakmalı mıyım yoksa annem istemese dahi yanında olmaya çalışmalı mıyım?
tabi caniiiiiim. Sevgili oldugu adamin karisi napsin peki. Ona da bi diyeceginiz vardir herhalde????Annenizin üstüne gitmeyin bence 20 küsür yıllık evlilik çöp olmuş, babanız başkasıyla evlenmiş. Bunlar herkesin kaldırabileceği şeyler değil. Annende biliyordur evli adamla takılmanın yanlış olduğunu ama yaşadıkları hiç kolay şeyler değil ona da hak verin lütfen. Babana benziyorsun seni istemiyorum demesine de tamamen kızgınlıktandır. Sizin 20 yıllık emeği çöp olsaydı ne yapardınız? Lütfen annenizi anlamaya çalışın.
Babamın yeni eşi de babama göre genç sanırım annem kendini babamın eşinin yerine koyup mutlu oluyo önceki konumda da demiştim benzemeye çalışıyo diyeAnneniz kendi evliliğinin bitme sebeplerinden dolayı babanızdan nefret ediyor, aynı zamanda da bir başka kadının evliliğini bitirecek şekilde o kadının kocası ile birlikte oluyor? Halk dilinde bunun bir adı var ama burada söyleyemem, herkes anladı bence. Eğer geçmişte benzer bi olay yaşadıysa bunun intikamını bir başka kadından mı çıkarmaya çalışıyor? Hem de "o yaşlı, benim gibi mutlu edemez" diyerek mi? 65 yaşında kadınların sevişemediğini mi sanıyor anneniz? Çok yazık...
Bir insan bekar ise, kendi gibi bekar herhangi biri ile birlikte olabilir. Mutlu olmak önemlidir benim için, bu konuyu ahlaksızlık olarak görmem. Bu kişilerin çocukları da olabilir, hiç problem değil. Ama bir taraf evli ise, iki taraf da bunu biliyorsa bu ahlaksızlığın dik alasıdır! Umarım anneniz ve o adam, adamın ailesi tarafından güzelce bi uyarılır da aklı başına gelir. Anneniz ve sevgilisi gibi ahlaksız insanlar yüzünden evinde mutlu olduğunu sanan kadınlar/adamlar aldatılma acısını yaşayıp psikolojik çöküntülerle ömürlerini geçiriyor.