Annemin sevgilisi evliymiş

Heh iste bu durum evet kötü olabilir ama ben aksini düşünerek yazmıştın hani belki akli başında ve mantıkli iki insanin dertlesmesi gibi..hayal iste.
Konu sahibi son kez konuşup tavrını bildirirse hatta o adamın yanında üstü kapalı tehditvari bir şekilde, evli olduğunu vurgulayarak ve karısının bunu duyabileceğini belirterek,belki bir etkisi olur.
Olmadı annesi ile görüşmeyi kesecek başka çare yok
Kendi erkek kardesine utanıp sıkılmadan "sevgilimin karısı yaşlı onu mutlu edemiyor ,ben edebiliyorum" diyen kadın eski kocasına bülbül gibi şakir ...

Ya kusura bakmayın ama ilahi adalet. Daha önceki konunuzu okuyup çok sinirlenmiştim. Annenize hiç ama hiç üzülmedim. Bir adam için evladını silmiş Allah da hak ettiğini vermiş. Üzülmeniz çok normal anneniz sonuçta. İçiniz elveriyorsa hiç karışmayın. Nasıl ki size hayatından çıkmasını söylemişti siz de kendi keyfinize bakın. Dönüp dolaşıp sizden özür dilemek zorunda kalır inşallah. ( bu arada ben biraz safım böyle bir durumda kesin destek olmaya çalışırdım. Sizi etkilemiş olmayayım)

Konunuzu hatirladim o zamanda annenizin size karsi tutumundan hayatinda biri olduguna emin gibi bir seydim. Ama adamin evli olmasini beklemiyordum. Yerinizde olsam beni yok sayan biriyle asla bir daha irtibat kurmam,gorusmem bu annem bile olsa. Ki zaten en cok da bunu kendine ve bana yapan kisi annemse en yakinimsa asla gorusmem.
Kendisi kaybedecek..

Sizin yerinizde olsam asla karışmam.Bu yaştan sonra annenize etik davranmayı öğretecek değilsiniz maalesef. Kaldı ki kendisibile bile böyle bir ilişkiyi kabullenmiş.Sonuçlarına da kendisi katlanacak tabiki.Size davranış şekli çok yanlış kim olursa olsun karşıdaki kişi anneniz diye her yaptığı harekete katlanmak zorunda olacağınız anlamına gelmiyor.Kendi yolunuza devam edin bence.0

Konunuzu hatırlıyorum.Bu sinir krizleri vs hep üste çıkma çabası.Bana karışmayın ,laf söylemeyin gibi.Tamamen numara olduğunu düşünüyorum.45 yaşında biri böyle bir konudan sinir krizi geçirmez.Zaten eşi yaşlı,mutlu değil sözleri halinden memnun olduğunu gösteriyor.Karışmayın ,güzel huzurunuzu kaçırmayın.İyi bir düzeniniz vardı sanırım devam edin hayatınıza.En geç birkaç seneye yalnız kalıp kendini size yıkmaya çalışacak gözyaşları içinde.

günaydın hanımlar önceden açtığım konuyu bilenleriniz vardır başka şehirde üniversite okuyorum annemle babam ayrıydı babam evli annemle babam da başka şehirde yaşıyorlar. Annem benim memleketime gelmemi istemiyodu hatta benimle görüşmek de istemiyodu sebebi de babama benzemem ve ona babamı hatırlatmamdı. 65 yaşında bir adamla sevgili olduklarını öğrenmiştik falan. Benim sadece bir dayım var anne tarafından az önce dayım aradı normalde nerdeyse hiç görüşmeyiz senede bir anca. Uzun süre anneme ulaşamadığı için merak etmiş daha sonra annem iletişime geçmiş fakat dayım şüphelenmiş ona da bana davrandığı gibi garip bir şekilde davranmış. Dayım beni arayınca garip bir şey olduğunu anladım zaten başta ağzımı aradı annemle alakalı sorular sordu ben de bildiklerimi anlattım. Meğersem dayım durumları zaten biliyormuş annem garip davranınca öncesinde de uzun süre ulaşamayınca yanına gitmiş. Oturduğumuz evi falan biliyordu ama annem sevgilisinin yanına taşındığını söylemişti ama o da yalanmış. Dayımı karşısında görünce şok olmuş baya üstüne gitmiş annem bana söylediklerini de anlatmış dayım kızının haberi var mı deyince ağlama krizlerine falan girmiş. Psikolojisi harap durumda sanırım adamın evli olduğunu öğrenmiş zengin bir adam çevresi de geniş sanırım eşinden boşanamazmış ama anneme aşıkmış. Annem de kabul etmiş zaten evli gibi değil eşi benden daha yaşlı onu mutlu edemez ama biz beraberken mutluyuz tarzı şeyler söylemiş. Dayım telefonda bunları anlattı bir hafta sonra okuduğum şehre gelecek uzunca konuşacağız ama nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum telefonda çok detaylı da konuşamadık zaten. Annemin evli bir adamla beraber olmasını kaldıramıyorum benimle görüşmek zaten istemiyor tamamen silmiştim ama bunu duyunca da şaşırdım kaldım psikolojikman çok kötü durumda dayımdan da utanması kalmamış her şeyi dökmüş devirmiş. Sizce annemi tamamen silip bu işlere karışmayıp yoluma bakmalı mıyım yoksa annem istemese dahi yanında olmaya çalışmalı mıyım?
Allah allah böyle şeyleri adamlar yapar diye biliyorduk duyunca şaşırıyorum

Anneniz durumu kabullenmiş, bırakın dilediği gibi yaşasın. Vazgeçirmeye çalışıp kendinizi yormayın boş yere. Ama ilerde bu durum yüzünden üzülürse yanında olmayacağınızı söyleyebilirsiniz. Size rağmen devam ederse yapacak bir şey yok, enerjinizi annenize harcamak yerine kendi hayatınızı kurmaya odaklanın derim.

günaydın hanımlar önceden açtığım konuyu bilenleriniz vardır başka şehirde üniversite okuyorum annemle babam ayrıydı babam evli annemle babam da başka şehirde yaşıyorlar. Annem benim memleketime gelmemi istemiyodu hatta benimle görüşmek de istemiyodu sebebi de babama benzemem ve ona babamı hatırlatmamdı. 65 yaşında bir adamla sevgili olduklarını öğrenmiştik falan. Benim sadece bir dayım var anne tarafından az önce dayım aradı normalde nerdeyse hiç görüşmeyiz senede bir anca. Uzun süre anneme ulaşamadığı için merak etmiş daha sonra annem iletişime geçmiş fakat dayım şüphelenmiş ona da bana davrandığı gibi garip bir şekilde davranmış. Dayım beni arayınca garip bir şey olduğunu anladım zaten başta ağzımı aradı annemle alakalı sorular sordu ben de bildiklerimi anlattım. Meğersem dayım durumları zaten biliyormuş annem garip davranınca öncesinde de uzun süre ulaşamayınca yanına gitmiş. Oturduğumuz evi falan biliyordu ama annem sevgilisinin yanına taşındığını söylemişti ama o da yalanmış. Dayımı karşısında görünce şok olmuş baya üstüne gitmiş annem bana söylediklerini de anlatmış dayım kızının haberi var mı deyince ağlama krizlerine falan girmiş. Psikolojisi harap durumda sanırım adamın evli olduğunu öğrenmiş zengin bir adam çevresi de geniş sanırım eşinden boşanamazmış ama anneme aşıkmış. Annem de kabul etmiş zaten evli gibi değil eşi benden daha yaşlı onu mutlu edemez ama biz beraberken mutluyuz tarzı şeyler söylemiş. Dayım telefonda bunları anlattı bir hafta sonra okuduğum şehre gelecek uzunca konuşacağız ama nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum telefonda çok detaylı da konuşamadık zaten. Annemin evli bir adamla beraber olmasını kaldıramıyorum benimle görüşmek zaten istemiyor tamamen silmiştim ama bunu duyunca da şaşırdım kaldım psikolojikman çok kötü durumda dayımdan da utanması kalmamış her şeyi dökmüş devirmiş. Sizce annemi tamamen silip bu işlere karışmayıp yoluma bakmalı mıyım yoksa annem istemese dahi yanında olmaya çalışmalı mıyım?
Anneniz de ne meraklıymış. Adamı bulunca evlat, kardeş kim varsa satmış maşallah. Bir annenin evladına böyle davranabilmesi için psikolojik sorunları olması gerekiyor. Hiç sağlıklı tepkiler değil. Allah ıslah eylesin.

Annenle aranızda geçenleri bilmiyorum ama bence gitmesen de destek olmaya çalış, anne sonuçta ve belli ki sağlıklı düşünemiyor kötü bir durumda şu an.

Psikolojisi bariz bozuk:KK43: hem sizin adiniza uzuldum hem de annenizin adına ayri üzüldüm.. sağlıklı dusunen insan zaten böyle davranmaz saglikli dusunemiyor belli ki ama ne yapilir ki elinizden birsey gelmez.. bir aile büyüğü vs yok mu konuşup aklini basina getirecek
Anlamazlar,anlamıyorlar buna benzer bir durum yaşadım arkadaşım tarafından.Ne dediysem ne yaptıysam kâr etmedi sonra kendi haline bıraktım ne hali varsa görsün
Kendi düşen ağlamaz.

Kocaman bir kadın. Durum hoş değil. Hiç değil. Adam zenginse muhtemelen nafaka yüzünden boşanmak istemiyor. Anneniz hoş bir durumda değil ama sonuçta yetişkin bir kadın. Kararlarını kendisi alabilir. Siz de öyle. Bence annenizin evli bir adamla beraber olması değil ama babanıza benzediğiniz için sizinle görüşmek istemediğini söylemesi sıkıntı. Siz daha iyi bilirsiniz ama kötü bir anne izlenimi uyandı bende. Anneniz cidden psikolojik olarak kötü durumda gibi duruyor. İstemeyen insanın zorla yanında olunmaz. Sizi daha çok yıpratır ama elinizi uzatmayı deneyin derim. Belki tutunacak bir dala ihtiyacı vardır.

O zaman konu sahibi arkadasimiz annesi ile oturup konuşacak .Ailede ki herhangi bir erkeği özellikle eski eşi devreye sokmak çok mantıklı değil.Kaldi ki anne "sana mı soracağım kimle birlikte olduğumu? İstedigimle sevişirim" (kusura bakma konu sahibi kardesim açık açık yazıyorum) bir laf etse babanın/dayınin o an kadının gırtlağına çöküp cokmeyecegini bilmedigimiz durumlar da var.:KK43:
Babam olgun bi insandır ama eşiyle çok düzgün bir evlilikleri var ve annemin ilk hareketinde bana çok sahip çıktılar tekrar annemin saçmalıklarıyla ikisinin de huzuru bozulsun istemem açıkçası

Sizin için çok üzüldüm,ahlaksız insanlarla bir arada olmak hele de kan bağı olması cidden çok zor. Ah annenizin zihniyeti midemi bulandırdı. Sizin yerinizde olsam bende şaşırıp kalırdım ama hiç olmazsa anneme derdim ki “ Allahın adaleti bir gün tecelli eder o zaman bu kadar rahat olabilicek misin?”. Açıkçası annenizin normal biri olduğunu da düşünmüyorum size karşı tutumundan. Neyse tüm kalbimle söylüyorum ki anneniz bugün olmasa bile yarın bir gün ilahi adaletin tokadını yer.

o konuyu hatırlıyorum ve babanıza benziyorsunuz diye sizi istemeyip evli bir adamla olmak normal miymiş? keşke bekar biriyle olsaydı belki ilerde daha büyük sorun olacak. hayatınıza odaklanın bence zaten anneniz istemiyor sizi.

ya ne münasebet adamla muhattap olsun konu sahibi? kızın başını mı yakmaya çalışıyorsunuz? adamın kıza da sulanmayacağı ne malum? bi de tehdit etsin diyorsunuz! küçük kız edi ne budu ne 65 yaşında adamla 45 yaşında kadına nasıl söz geçirecek elinde oklava ile mi dövecek çok kötü tavsiyeler veriyorsunuz
Asıl size ne münasebet benim verdiğim tavsiyeyi beğenmeyip üstüne birde kafaniza göre yok ne malum adamın kizada sulanmayacagi filan diyorsunuz??Pardon??
Konu sahibine git camdan atla desem atlatayacakmi?
Biz tavsiye veriyoruz iyi -kötü kendiside kafasında düşünecek hangisi kendisine ve karşısındaki insanlara uygunsa onu yapacak..
Bu ne hiddet bu celâl acaba?

Asıl size ne münasebet benim verdiğim tavsiyeyi beğenmeyip üstüne birde kafaniza göre yok ne malum adamın kizada sulanmayacagi filan diyorsunuz??Pardon??
Konu sahibine git camdan atla desem atlatayacakmi?
Biz tavsiye veriyoruz iyi -kötü kendiside kafasında düşünecek hangisi kendisine ve karşısındaki insanlara uygunsa onu yapacak..
Bu ne hiddet bu celâl acaba?

tehdit edin demişsiniz? kötü tavsiyedir bu.

X