Annemin sevgilisi evliymiş

Bence hiç böyle birşey yapmasin kızcağız.Annesi eski eşinin kendisi ile tekrar ilişki kurmak istediğine yönelik bir düşünce geliştirebilir.Ustelik adam yeni bir evlilik yapmış ,düzenini kurmuş.Babasinin yeni eşi konu sahibine cephe alır filan...kocaman 45 yaşında bir kadın var karşımızda ve zaten ilişkisini özgürce yaşamak için öz kızına "buraya gelme o şehirde yaşa" diyecek kendi kardeşinden bile uzaklaşacak kadar gözü kararmış.Yasasin biraz doya doya ilişkisini.... Hayat en iyi öğretmendir
Annesi niye eski eşinin yeniden ilişki kurmak istediğini sansin ki zaten oda biliyordur evlendiğini.
Koskoca iki insan sonuçta evlatları var bir araya gelip dostça konusamiyorlarmi
Dayidan fayda yok,evlatlarını takmıyor ee ne olacak evli bir adamla takılmaya devam etmesine göz mu yumacaklar?O adamın karısına da yazık değil mi?

Ah hatırlıyorum konunu o zamanda demiştik sevgilisi vardır bişey yüzünden gizliyordur diye :KK43:
Hayatta secemeyecegin seylerden biride aile malesef
Suanda olay cok taze bence bi süre uzak dur dayında yeni konusmusken

Annesi niye eski eşinin yeniden ilişki kurmak istediğini sansin ki zaten oda biliyordur evlendiğini.
Dayidan fayda yok,evlatlarını takmıyor ee ne olacak evli bir adamla takılmaya devam etmesine göz mu yumacaklar?O adamın karısına da yazık değil mi?
Konu sahibi kızımız reşit olmasa ortada çocuğun çıkarları var ,oturup konuşsunlar derim ama konu sahibi reşit ve kendi yolunu çizecek durumda.Adamcagiz neden eski karısının aklı başında davranmasından mesul olsun ki? Ne eski karısina akıl verecek durumda ne bu meseleyi dert edinmeye hakkı var artık adamın.Konuda geçen kadın ne yaşarsa kendi sorumluluğunda .Yaşayacak sonuçlarına da kendisi katlanacak

sizce annesi sağlıklı bir kafada mı da ilişki kurmak istediğini sanmasın? kız bile babamın ilgisini çekmek için diyor. çok büyük hata olur bence.

başka bir aile büyüğü olabilir anane dede varsa onlar ama dayı bile bişey yapamamış daha kim napabilir?

konu sahibi bunlarla uğraşmamalı bence. en değerli en güzel yaşlarında annesinin pisliğiyle uğraşmamalı kendi hayatına bakmalı.

İlerde evlenip yuva kurmak istesem konu annemden açıldığında evli adamın metresliğini yapıyor mu diyeceğim o kadına da yazık ya
Annen kimbilir bu adamın kaçıncı zevcesidir...yarın gider başkasını bile bulur adam..sen kendi geleceğini sağlam inşaa et güzelim.

Konu sahibi sizin bu durumda yapabileceğiniz pek birşey yok. Ama annenizin psikolojisi pek iyi değil sanırım. Bir de adamla nereden tanışmış internetten falan mı acaba? Karışmasaniz da annenizi tamamen silmeyin derim. Adamin nasıl biri olduğunu da bilmiyoruz kötü bir şekilde ayrilirlarsa, anneniz yalnız olmadığını bilsin.

Şu bilmemkaç yaşından sonra kendisine ihtiyacı olan evlatları olduğu halde koca koca diye yanan kadınları kaynar kazana atacaksın

İlerde evlenip yuva kurmak istesem konu annemden açıldığında evli adamın metresliğini yapıyor mu diyeceğim o kadına da yazık ya

kıyamam çok haklısın. anneni ortamına çok sokmıcaksın. düğününe misafir gibi çağırırsın ve bunları asla anlatma sevgiline ya da kocana asla.

Konu sahibi kızımız reşit olmasa ortada çocuğun çıkarları var ,oturup konuşsunlar derim ama konu sahibi reşit ve kendi yolunu çizecek durumda.Adamcagiz neden eski karısının aklı başında davranmasından mesul olsun ki? Ne eski karısina akıl verecek durumda ne bu meseleyi dert edinmeye hakkı var artık adamın.Konuda geçen kadın ne yaşarsa kendi sorumluluğunda .Yaşayacak sonuçlarına da kendisi katlanacak
Mesuliyet değil yardımdan bahsediyorum.Eski esin tabiki artık bir mesuliyeti yok.
Konu sahibi annesini korumaktan ziyade birlikte olduğu adamın karısına karşı bir vicdan duyabilir ki ben bu durumda en çok ona üzüldüm.Annesi ne yaşarsa yaşasın sonuçlarına katlanacak elbet

sizce annesi sağlıklı bir kafada mı da ilişki kurmak istediğini sanmasın? kız bile babamın ilgisini çekmek için diyor. çok büyük hata olur bence.

başka bir aile büyüğü olabilir anane dede varsa onlar ama dayı bile bişey yapamamış daha kim napabilir?

konu sahibi bunlarla uğraşmamalı bence. en değerli en güzel yaşlarında annesinin pisliğiyle uğraşmamalı kendi hayatına bakmalı.
Ne sandığı şu durumda önemli değil bu ona açıklanabilir bir şekilde zaten
Annesinin pisliği ile uğraşmasın diyorsunuz da bunun onada bulasabilecegi akliniza gelmiyor mu?Adam evli..

Vay arkadaş. Şaka gibi ya.
Görüşme arkadaşım görüşme. Annen dünyalık sevdalara dalmış. Sen bulaşma ona. Kendi hayatına devam et.
Dayında gelmesin.

Mesuliyet değil yardımdan bahsediyorum.Eski esin tabiki artık bir mesuliyeti yok.
Konu sahibi annesini korumaktan ziyade birlikte olduğu adamın karısına karşı bir vicdan duyabilir ki ben bu durumda en çok ona üzüldüm.Annesi ne yaşarsa yaşasın sonuçlarına katlanacak elbet
O zaman konu sahibi arkadasimiz annesi ile oturup konuşacak .Ailede ki herhangi bir erkeği özellikle eski eşi devreye sokmak çok mantıklı değil.Kaldi ki anne "sana mı soracağım kimle birlikte olduğumu? İstedigimle sevişirim" (kusura bakma konu sahibi kardesim açık açık yazıyorum) bir laf etse babanın/dayınin o an kadının gırtlağına çöküp cokmeyecegini bilmedigimiz durumlar da var.:KK43:

O zaman konu sahibi arkadasimiz annesi ile oturup konuşacak .Ailede ki herhangi bir erkeği özellikle eski eşi devreye sokmak çok mantıklı değil.Kaldi ki anne "sana mı soracağım kimle birlikte olduğumu? İstedigimle sevişirim" tarzında bir laf etse babanın/dayınin o an kadının gırtlağına çöküp cokmeyecegini bilmedigimiz durumlar da var.:KK43:
Heh iste bu durum evet kötü olabilir ama ben aksini düşünerek yazmıştın hani belki akli başında ve mantıkli iki insanin dertlesmesi gibi..hayal iste.
Konu sahibi son kez konuşup tavrını bildirirse hatta o adamın yanında üstü kapalı tehditvari bir şekilde, evli olduğunu vurgulayarak ve karısının bunu duyabileceğini belirterek,belki bir etkisi olur.
Olmadı annesi ile görüşmeyi kesecek başka çare yok

Ne sandığı şu durumda önemli değil bu ona açıklanabilir bir şekilde zaten
Annesinin pisliği ile uğraşmasın diyorsunuz da bunun onada bulasabilecegi akliniza gelmiyor mu?Adam evli..

geliyor tabi ki. toplumumuzun bakış açısı belli anası böyleyse kızı da öyledir diye sulanmaya kalkan bile olabilir.

ama kızı uzakta başka bir şehirde annesinin yanına bile gitmiyor. şu an bulaşırsa annesinin mevzulara daha çok zarar görür. çünkü iğrenç şeyler bunlar ve travmatik. mümkün olduğunca kendi ruhunu koruması taraftarıyım.

Heh iste bu durum evet kötü olabilir ama ben aksini düşünerek yazmıştın hani belki akli başında ve mantıkli iki insanin dertlesmesi gibi..hayal iste.
Konu sahibi son kez konuşup tavrını bildirirse hatta o adamın yanında üstü kapalı tehditvari bir şekilde, evli olduğunu vurgulayarak ve karısının bunu duyabileceğini belirterek,belki bir etkisi olur.
Olmadı annesi ile görüşmeyi kesecek başka çare yok

ya ne münasebet adamla muhattap olsun konu sahibi? kızın başını mı yakmaya çalışıyorsunuz? adamın kıza da sulanmayacağı ne malum? bi de tehdit etsin diyorsunuz! küçük kız edi ne budu ne 65 yaşında adamla 45 yaşında kadına nasıl söz geçirecek elinde oklava ile mi dövecek çok kötü tavsiyeler veriyorsunuz

X