- 7 Aralık 2018
- 6.795
- 17.692
- 27
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
günaydın hanımlar önceden açtığım konuyu bilenleriniz vardır başka şehirde üniversite okuyorum annemle babam ayrıydı babam evli annemle babam da başka şehirde yaşıyorlar. Annem benim memleketime gelmemi istemiyodu hatta benimle görüşmek de istemiyodu sebebi de babama benzemem ve ona babamı hatırlatmamdı. 65 yaşında bir adamla sevgili olduklarını öğrenmiştik falan. Benim sadece bir dayım var anne tarafından az önce dayım aradı normalde nerdeyse hiç görüşmeyiz senede bir anca. Uzun süre anneme ulaşamadığı için merak etmiş daha sonra annem iletişime geçmiş fakat dayım şüphelenmiş ona da bana davrandığı gibi garip bir şekilde davranmış. Dayım beni arayınca garip bir şey olduğunu anladım zaten başta ağzımı aradı annemle alakalı sorular sordu ben de bildiklerimi anlattım. Meğersem dayım durumları zaten biliyormuş annem garip davranınca öncesinde de uzun süre ulaşamayınca yanına gitmiş. Oturduğumuz evi falan biliyordu ama annem sevgilisinin yanına taşındığını söylemişti ama o da yalanmış. Dayımı karşısında görünce şok olmuş baya üstüne gitmiş annem bana söylediklerini de anlatmış dayım kızının haberi var mı deyince ağlama krizlerine falan girmiş. Psikolojisi harap durumda sanırım adamın evli olduğunu öğrenmiş zengin bir adam çevresi de geniş sanırım eşinden boşanamazmış ama anneme aşıkmış. Annem de kabul etmiş zaten evli gibi değil eşi benden daha yaşlı onu mutlu edemez ama biz beraberken mutluyuz tarzı şeyler söylemiş. Dayım telefonda bunları anlattı bir hafta sonra okuduğum şehre gelecek uzunca konuşacağız ama nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum telefonda çok detaylı da konuşamadık zaten. Annemin evli bir adamla beraber olmasını kaldıramıyorum benimle görüşmek zaten istemiyor tamamen silmiştim ama bunu duyunca da şaşırdım kaldım psikolojikman çok kötü durumda dayımdan da utanması kalmamış her şeyi dökmüş devirmiş. Sizce annemi tamamen silip bu işlere karışmayıp yoluma bakmalı mıyım yoksa annem istemese dahi yanında olmaya çalışmalı mıyım?