- 29 Mayıs 2013
- 1.528
- 677
-
- Konu Sahibi birgaripyazar
Ne kadar seviyesiz bir insansin ya.Pusuya yatmış olay mi bekliyorsun? Her konumi sabote etmekten vazgeçin artik ya.Hayret konu oraya gitmemis derkeensimdide anne tobe bismillah
Sorun da orada zaten çok uzağım onlara malesefAllah yardımcın olsun annene yapabileceğin bir şey Yok artık ama kardeşini boş bırakma, sık sık gör,evine çağır ilgilen..
AhahhahahahaHayret konu oraya gitmemis derkeensimdide anne tobe bismillah
Öyle birsey malesef mümkün değil.Uzaktayim yakin olsam sürekli takip ederim telefonunu ama uzak olunca..Eskiden anneler çocuklarının telefonlarına el koyardı. Şimdi de siz aynı şeyi annenize yapın
Kapatmasa marketi bahane ederek evden uzaklaşıyordu.Ben oradayken bir sekilde hakkindan geliyordum işlerin ama suan yemek bile zor pisiyor evde.annenize yeni bir mesgale lazım keşke marketi kapatmasaydınız.en azından nerede ne yaptığını biliyordunuz.
O zaman sık sık telefonla irtibat halinde ol.. annenler ilgilenmiyor belli çocuk iyice başıboş moduna girmesin,birinden çekinmesi gerekir illa kiSorun da orada zaten çok uzağım onlara malesef
yine yapmıyormuş bir şey en azından market varken evin altındaymış.şimdi nerelerde olduğundan da haberiniz olmayacak hayatını yaşayacakmış kadın..Kapatmasa marketi bahane ederek evden uzaklaşıyordu.Ben oradayken bir sekilde hakkindan geliyordum işlerin ama suan yemek bile zor pisiyor evde.
Ahahhahahahaiyi güldüm var ya