Saç Rengi ve Saç Boyama Annemin saçlarını boyadım yine :)

Nazenins

`I Need A Mirαcle`
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
1.264
288
363
İstediğimiz renk değil ama yavaş sonuca ulaşıcağız inş. Gündüz de çekip eklerim yenileri:)

birazcık bakırlık olsa daha iyi olucak,bakır kumral gibi mesela.7 tonlarından devam edebilirsiniz.

Aksine bakırlık istemiyorum.Dediğiniz gibi 7. yani kumral tonlarıyla rengi eşitlemeye çalışıyorum.Siyahtan bu hala getirdim. Bakalım yıkandıkça renk aksın,tatlı bir kahve tonunada çevirebilirim.:)

canım hangi boyaları kullandın ?

Elbette canım,
İlk önce saçlarını açıcı yardımıyla açtım,sonra çok açık küllü kumrala boyadım;bir hafta sonra da altın kumral rengi ile yogun kumralı karıştırdım ve sonuç.:)

Aksine bakırlık istemiyorum.Dediğiniz gibi 7. yani kumral tonlarıyla rengi eşitlemeye çalışıyorum.Siyahtan bu hala getirdim. Bakalım yıkandıkça renk aksın,tatlı bir kahve tonunada çevirebilirim.:)
saçlarda hafif yeşillenme gördüğüm için bakırla pigmentasyon yapılıp yeşillenme giderilebilinir diye düşündüm belkide resmin ışığından kaynaklanan bir yanılsama da olabilir.

saçlarda hafif yeşillenme gördüğüm için bakırla pigmentasyon yapılıp yeşillenme giderilebilinir diye düşündüm belkide resmin ışığından kaynaklanan bir yanılsama da olabilir.

Yok canım ışığın yansıması sebebi ile herhalde,normal olarak baktığında hiç bir problem yok.Teşekkür ederim ilgin için.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…