Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaAnnemin saçlarını boyadım yine :)
Aksine bakırlık istemiyorum.Dediğiniz gibi 7. yani kumral tonlarıyla rengi eşitlemeye çalışıyorum.Siyahtan bu hala getirdim. Bakalım yıkandıkça renk aksın,tatlı bir kahve tonunada çevirebilirim.:)
Elbette canım,
İlk önce saçlarını açıcı yardımıyla açtım,sonra çok açık küllü kumrala boyadım;bir hafta sonra da altın kumral rengi ile yogun kumralı karıştırdım ve sonuç.:)
Aksine bakırlık istemiyorum.Dediğiniz gibi 7. yani kumral tonlarıyla rengi eşitlemeye çalışıyorum.Siyahtan bu hala getirdim. Bakalım yıkandıkça renk aksın,tatlı bir kahve tonunada çevirebilirim.:)
saçlarda hafif yeşillenme gördüğüm için bakırla pigmentasyon yapılıp yeşillenme giderilebilinir diye düşündüm belkide resmin ışığından kaynaklanan bir yanılsama da olabilir.
saçlarda hafif yeşillenme gördüğüm için bakırla pigmentasyon yapılıp yeşillenme giderilebilinir diye düşündüm belkide resmin ışığından kaynaklanan bir yanılsama da olabilir.