Saç Rengi ve Saç Boyama Annemin saçını çikolata kahve boyasam tutar mı?

saçın bakırsa sende deneyebilirsin ama lorealden şaşma derim...

saçın bakırsa sende deneyebilirsin ama lorealden şaşma derim...

loreallin bakır kahvesi yoktu mecburen pelattn bakır kahvesine boyadım ama istediğim gibi olmadı olduysada bana gitmedi sanırım kahve istiyorum artık yada ben ne istediğimi bilmiyorum galiba kararsızlık çok kötüsanırım bunalımdayım

dikkatli bakınca gördüm karamelmiş. şimdi ben bakır kahveye boyayalı nerdeyse 1 ay olcak evde karamele boyasam akar mı acaba karamele boyadıktan 3 hafta sonrada kuaföre gidip karemel aralarınada daha açık gölge yaptrsam nasıl olur acabaa

ikl koyduğum 630..ikinci 623 ikiside senin istediğin tonlar..

3 hafta neden bekleyeceksinki..3 hafta sonra bir kez daha aynı renge boyayıp öyle yaptır o zaman loreal yıpratmaz zaten..

630 çukulata karamel 623 kahve diye geçiyor..

hangi boya ile boyarsn boya 3 haftada biraz akar mutlaka..

3 hafta neden bekleyeceksinki..3 hafta sonra bir kez daha aynı renge boyayıp öyle yaptır o zaman loreal yıpratmaz zaten..

şimdi direk kuaföre gidip dünyanın parasını verip 2 hafta sonrada akarsa diye önce evde kendim boyayayım biraz düz kullanıp sonrada kuaföre gidip tekrar o tonlarda boyatıp aralarına açık renk attırayım diyorum ama bilemiyorum

sen al iki kutu boya bu ikiside sana gider beğendiğinde iki tane al..birini şimdi boya birinide 1 ay sonra boyarsın sonra kuaföre gider aralara balyaj yaptırırsın saç boyamak için kuaföre para vermeye gerek yok evde kendin yap..

Haklısın yarın boya alıp boyayayım bakalım sonuç ne olacak gecenin bu saatinde fikir verdiğin için teşekkür ederim çok sagol

Haklısın yarın boya alıp boyayayım bakalım sonuç ne olacak gecenin bu saatinde fikir verdiğin için teşekkür ederim çok sagol

estağfurullah canım..yarın sonucu bildirmezsen bozuşuruz ona göre..

kızlar palette açıcı buldum ve açtım.Sonrada lorealin çikolata kahvesine boyadım fena olmadı.Eski halinden çok çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…