• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Annemin saçını çikolata kahve boyasam tutar mı?

prettywitch

Hakk,Vedûd,Tevvâb,Selām,
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.371
12
158
mrb. kızlar annemin saçını koleston koyu kestane boyadım ve bayağı koyu oldu :1: annem beğenmedi ve çikolata kahve boyasam renk tutar mı acaba :S acilll yardımcı olur musunuzz??

tutmaz canım koyu olan saçı boyayla açık renge döndürmen zor
belki açıcı kullanıp sonra istediginiz renge boyamanız daha mantıkı ama koyu olan saç açılmaz unutma

tutmaz canım koyu olan saçı boyayla açık renge döndürmen zor
belki açıcı kullanıp sonra istediginiz renge boyamanız daha mantıkı ama koyu olan saç açılmaz unutma

teşekkür ederim cnm saol yani boyamamın faydası olmaz önce açmam gerek sanırım peki neyle açabilrim bir fikrin var mı ??

loreal açıcı var onu kullanabilirsin bir iki ton kırsa senin için yeterli sonra istedigin renge boyar sarı hariç

bende 3 .kez açıcam hadi hayırlısı..:27:

bende saçımın rengini açıcamda açıcı aldım..

palette turuncu yaptı..gerçi sizin için fark etmez çukulata kahve yapacağınız için palette hiç yıpratmadı...koleston daha sarı açıyormuş..umarım yıpranmaz:18:

palette yakmaz volümü çok düşük ben iki defa yaptım yanmadı..ama çukulata kahve tonları için loreale bak derim daha güzel tonları var ve doğal..

bende boyatmak istiyorum yaaa çikolata kahve yaasım var ama aralarına açık renk de gölge attırmak istiyorum fikri olan varmı nasıl olur die bide çabuk akar mı ki

Back