Annemin parmak ezilmesi, şişti ve morardı

superisi96

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
7.909
12.733
Cevaplarınız için Rabbim hepinizden ayrı ayrı razı olsun,içim rahatladı kötü değilmiş çok çok kötüyü düşündüm çünkü
Yarın ilk işimiz doktora gitmek olucak Mune Mune O okypete abla konumun kapatılmasını istiyorum :)

Kızlar merhaba
Şu an bi doğu ilçesinde olduğumuz için evden çıkıp hastaneye gitme gibi bir durumumuz asla yok
Etraf çok karışık,gidersek dönemeyiz öyle söyliyim

Öğle annem vileda sapının suyunu sıkmak için bastırırken parmağı hissizleşti ve ortası birden şişti,morardı.
Ağrısı var ve parmağı çok soğuk,babamda şehir dışında çıkamıyoruz evden çokta korkuyorum şahsen parmağı çok kötü
Şimsi resim atıcam nolur bakın birşey söyleyin lütfen

Resimde morluğu çok belli olmuyor ama bayağı morarmış

AgX6k3WqO6wq2QxHdvSetg02m3BE9rugOcfVCV6aljfp.jpg
Ap8y0GqP-xrorKgOJNKUvme11MjJ5wRrBnoFkWq-lBo_.jpg
AqkZZovfOlKrV1k0HG2QbNGp97xLWxPVi2Y9b2VMl8zC.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar merhaba
Şu an bi doğu ilçesinde olduğumuz için evden çıkıp hastaneye gitme gibi bir durumumuz asla yok

Öğle annem vileda sapının suyunu sıkmak için bastırırken parmağı hissizleşti ve ortası birden şişti,morardı.
Ağrısı var ve parmağı çok soğuk,babamda şehir dışında çıkamıyoruz evden çokta korkuyorum şahsen parmağı çok kötü

Buz koyun canım, ağrısını alır. Zedelenmiş gibi görünüyor ama tam bilemicem. Benim diz eklemime olmuştu böyle bişey, bir ay boyunca beni kıvrandırdı. Bi de flexo diye bi sprey var eklem zedelenmeleri için, baya etkili olmuştu. Gerçi doktora gidin ilk fırsatta o daha net şeyler söyler. Geçmiş olsun.

Buz koyun canım, ağrısını alır. Zedelenmiş gibi görünüyor ama tam bilemicem. Benim diz eklemime olmuştu böyle bişey, bir ay boyunca beni kıvrandırdı. Bi de flexo diye bi sprey var eklem zedelenmeleri için, baya etkili olmuştu. Gerçi doktora gidin ilk fırsatta o daha net şeyler söyler. Geçmiş olsun.
çok teşekkür ederim abla yemin ederim hıçkıra hıçkıra ağlayacak vaziyetteyim elim kolum bağlı çok korktum özellikle ya kangren falansa diye çok sağol çok teşekkür ederim:KK61:

Kirildi mi acaba ya? Cok gecmis olsun.
Parmağını oynatıyor,kullanabiliyor sadece hafif ağrısı ve dertlik şişlik morarma var,kırıldığını düşünmedik ben daha çok kangrenden korktum rabbim esirgesin çok korkuyorum:KK61:

Kızlar merhaba

Geçmiş olsun. Hissizleşti diyorsun, kırık olsa ağrıdan duramazdı. Umarım ciddi birşey yoktur, buz koyun, sabit tutsun.

Kangren nasıl olsun canım ya.. Ani baskıdan ya da yanlış hareketten kaynaklıdır. Kırık çatlak olsa mahveder adamı. yinede mümkün mertebe hareket ettirmeyin. Kırıksa çatlaksa yanlış kaynar. En kısa sürede acile götürün.

Parmağını oynatıyor,kullanabiliyor sadece hafif ağrısı ve dertlik şişlik morarma var,kırıldığını düşünmedik ben daha çok kangrenden korktum rabbim esirgesin çok korkuyorum:KK61:
Oynatabiliyorsa korkma canım, oynatırken acıyordur zaten bi tek büyük ihtimal. Kangren olsaydı ağrıdan duramazdı sanki. Üzülme, buz koyun doktora gidene kadar.

Damar ezilmesi gibi canım çok ağrı yapar ve hemen morarır ama önemli bişey değil banada bazen olur. Ama dr görse daha iyi tabi

GEÇMİŞ OLSUN. Umarım bir an önce gidebilirsiniz hastaneye : (
inşallah inşallah çok sağolun:KK43:
Kangren nasıl olsun canım ya.. Ani baskıdan ya da yanlış hareketten kaynaklıdır. Kırık çatlak olsa mahveder adamı. yinede mümkün mertebe hareket ettirmeyin. Kırıksa çatlaksa yanlış kaynar. En kısa sürede acile götürün.
bilmiyorum abla düşünemiyorum ki sağlıklı bi şekilde, elim ayağım titredi konuyu açana kadar
Oynatabiliyorsa korkma canım, oynatırken acıyordur zaten bi tek büyük ihtimal. Kangren olsaydı ağrıdan duramazdı sanki. Üzülme, buz koyun doktora gidene kadar.
oynatırken acıyo dedi buz koyduk çekiliyo sanki parmağım dedi,öyle inşallah ciddi birşey yoktur inşallah

aramakla analatamam ki resimli sonuçta ne kadar sağlıklı olur dille anlatınca:KK61:
nasıl anlatamazsınız yahu, anlatılmayacak nesi var? annenizin parmağı şişti morardı, hissizleşti ve soğuk. bu kadar. soğuk olması sağlıklı bir kan dolaşımının olmamasından kaynaklanabilir.

veterineri hekimim söyleyecegim ne kar işinize yarar bilmiyorum .kas ezilmesi olmuş gördügüm kadarıyla agrı kesici alsın endişelenecek bir durum göremedim iyileşeceğini bil
ayy allah razı olsun:KK61: çok teşekkür ederim çok çok sağolun,ne desem az nasıl rahatladım sevinçten gözümden yaşlar aktı,çok sağolun:KK61:

X