• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin Oturma odasi Öncesi-Sonrası

aSkiTo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2007
13.324
33
206
- Yurtdışı

Aylardir bekledigim an sonunda geldii kizlarrr..:dance:

Yaklasik bir yildir odayi bitirmeye calistik :) hele sükür bitti..
dekorasyon ve mobilya secimini bana biraktilar..
ama tabii herseyde fikirlerini aldim.kaydirigubbakcemile2

Bazi seyler istedigimiz , düsündügümüz gibi olmadi
örnegin koltuklari beyaz sipharis ettik ama kirli beyaz geldi. ve degistirmediler:(
sandalyeleri beyaz deri istedigimiz modelde bulamadik.. sonrada odada renk olsun dolabin arkasindaki duvara uysun diye eskileri biraktik.
iyi veya kötü.. her türlü yoruma elestiriye acigiz.. diger topigimdeki gibi lütfen kendinizi kasmadan salin gitsin ne düsünüyorsanizzkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile5

iyi seyirler..

ÖNCESi
bir tek bu resimler vardi elimde, özel olarak cekmeyi unutmusum :(

SONRASI

sol üst kösedekini kendi ellerimle yaptim :) yani taslari falan yoktu.

perdeyi türkiyede diktirdim. (siyah oldugu icin sadece aydinlik olan odalara tavsiye ederim, cünkü güneslik etkisi yaratiyor)

sagdaki cicek yine türkiyeden gelme.

:nazar::nazar::nazar:

çok çok güzel olmuş aşito bayıldım süper değişim bence
aksesurlar 1 numara olmuş avizeler çok şık
herşey mükemmel nerden aldınız diye sorucam ama sen yurtdışındasın
biz burda bulamayız zaten
annen mutlulukla otursun

süper olmuşş kızzz gelin evi gibi olmuş kaydirigubbakcemile3 gaza gelip bi kardeş yapmasınlar sakın sana :emir_bebek:

Şaka bi yana süper olmuş şşş

bir kere siyah beyaza hayat vermiş o pembe olduğunu düşündüğüm duvar,avize çok güzel,koltuk halı tv ünitesi vs de hoşlar,evrim geçirmiş gibi salonunuz.yalnızz fon perdelerinizi niye o kadar parlak yaptınız yaaaaaaaa,çok kötü oldum,bende de böyle bi şey var o simli bir kaç aksesuar ve fon perdeniz daha bakarken acayip gerdi beni,omuzlarımdan kasıldım.tabi bu benim sorunum,sadece dökülebilirsiniz dedin diye yazdım.parlakların dışında herşey güzel güle güle kullanın.

Agzim acik kaldi, dogrusu bu kadarini beklemiyordum.. muhtesem olmus..
Tvde dekorasyonla ilgili programlari vardir,
Zevk sahibi usta ekipler gelir evini son model döser, onlarla mi calisiyorsun sen canim ?
Bayildim..

Tek kelime ile harika!
Gerçekten bayıldım eski odadan eser kalmamış veee mükemmel olmuş gerçekten :nazar:
Gerçi para varsa herşeyin de güzeli var demektir:)
ıyi günlerde oturun a.s.

tesekkür ederim kizlar..
begenmenize sevindim..

simli seylerin ic gicirdattiginida ilk kez duyuyorum :roflol:

dekorasyon hobim:)
bir cok arkadasim, esim dostum bana danisirlar bisi alirken.
aslinda para olsada bende kendi evimi yine bastan dösesem.. cook SIKILDIMM..

ODANIN MALIYETi ortalama 6000 TL (3000 euro)
ama odanin icinde degismeyen tek sey sandalyeler,ve laminat.

çok güzel olmuş eline sağlık eski odayla alakası yok. yalnız bana perdeler çok ağır geldi odanın modern havasını bozmuş fon ya da tül biri daha sade olsaymış o bile olurmuş ama ikisi birden ağır olunca birbirini boğmuş. pembe duvar ve sandalyeler odaya renk vermiş ben çok beğendim ama birkaç aksesuarla rengi odanın içine dağıtsan çok daha iyi olur gibi geldi bana iki ayrı yer gibi durmaz.

siz zaten çok zevkli birisiniz gerek mayaj gerekse dekorasyon giyim.. belllii...

aöa harikaa karizmatik bir oda olmuş.. çook şık.. iyi günlerde otursunlar.

bayıldımmm:asigim:allah sağlıkla ağız tadıyla oturmak nasip etsin canım:nazar:ne kadar zevklisin bu aradakaydirigubbakcemile5dekor süper:lepi:

arkadaşım öncelikle çok doğru ve güzel seçimler yapmışsın tebrikler.renkler ve model çok iddialı.
yalnız dikkate alırsan sana bir önerim var.bi kere yemek masasının duruşunu beğenmedim.gri tonlar çok fazla biraz araya kırmızı objeler kat.orta sehpanın üzerine kırmızı bir obje,tv.ünitesinin üzerine kırmızı bir obje,bir iki tanede kırmızı yastık koltukların üzerine.nacizane fikrim:)))güle güle otursun annen.NOT:köşedeki çiceği beğenmedim arkadaşım:(onun yerine siyah yada kırmızı ince uzun bir heykel al ve koy.
perdelerde çok asil durmuş....

Aşkitocum tek kelimeyle muhteşemmmmmmmm olmuş.Tül perdede azcık kırmızı olsa yıkılacakmış
Anneciğin güle güle kullansın cnm.
Maliyetide gayet uygunmuş,yurtdışında mobilya ,halı,perde çok pahalı derlerdi,Türkiye de bu ayarda eşyalarla hemen hemen aynı fiyat:)))))))

askitomm
öncesi turk işi
sonrası avrupai olmuş ellerine sağlık bebekk...

duvarlardakiii duvar kağıtımı şekerr... ..
beyaz lake mobilyuaya bitiorumm yaaaaaaaakannehir

Back
X