• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin eski kesmelerini acımadım boyadım:)

kızlar annemin eski kesme bir takımı vardı modası geçti diye kaldırmıştı hepsini
salonunu yenileyince yeni vazo vs. takım almak istedi ben senin eski kesmelerini yenilerim dedim ve uygun renklerde boyadım boncuklar da yapıştırınca hem çok şık hem daha modern bi havası oldu
yapmak isteyenlere fikir olabilir diye buraya da eklemek istedim umarım beğenirsiniz​
dsc00334an.jpg

dsc00335eq.jpg

dsc00336c.jpg

dsc00339po.jpg

superrr olmus yenisini alsan eminim bukadar sik olmazdi daha onemlisi el emegin var cok guzel olmus eminim annen cok sevinmisdir tsk paylasdigin icin bizimle

bu sitede şu ana kadar gördüğüm en başarılı çalışma meslek öğrt.olarak tebrik ediyorum sizi.annemin aynı takımdan var bende deneyeceğim ama heralde sizin ilk deneyiminiz değil boyamayla uğraşıyor musunuz?

superrr olmus yenisini alsan eminim bukadar sik olmazdi daha onemlisi el emegin var cok guzel olmus eminim annen cok sevinmisdir tsk paylasdigin icin bizimle
ben teşekkür ederim beğendiğiniz için :71:

bu sitede şu ana kadar gördüğüm en başarılı çalışma meslek öğrt.olarak tebrik ediyorum sizi.annemin aynı takımdan var bende deneyeceğim ama heralde sizin ilk deneyiminiz değil boyamayla uğraşıyor musunuz?
çok teşekkürler ne mutlu bana bu kadar beğendirebilmişsem :71:
resim öğrt.yim ben o yüzden daha düzgün duruyor ama bunlar konusunda bi eğitimim yok kendi çapımda evdeki şeyleri değerlendiriyorum işte

Canım harika olmuşlar çok daha güzel görünüyorlar emeğine aklına sağlık
çok teşekkür ederim jadecim beğenmene sevindim :16:

cok farklı ve basarılı olmus tebrikler
çok teşekkürleer :71:

hepsini tek renk olarak boyasak nasıl durur acaba
rose01 canım ben ilk beyaz boyadığımda da güzel duruyordu ama çukur kısımları böyle daha belirgin oldu ama olabilir neden olmasın,süngerle iç tarafına boyayı yedirip üstten silerek iç taraflar da farklı renk olabilir herşey olur valla

Back
X