• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin eski kesmelerini acımadım boyadım:)

hanturks

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2009
2.181
0
156
Ankara
kızlar annemin eski kesme bir takımı vardı modası geçti diye kaldırmıştı hepsini
salonunu yenileyince yeni vazo vs. takım almak istedi ben senin eski kesmelerini yenilerim dedim ve uygun renklerde boyadım boncuklar da yapıştırınca hem çok şık hem daha modern bi havası oldu
yapmak isteyenlere fikir olabilir diye buraya da eklemek istedim umarım beğenirsiniz​
dsc00334an.jpg

dsc00335eq.jpg

dsc00336c.jpg

dsc00339po.jpg

Son düzenleme:
hanturks hanım şık olduğunuz kadar marifetlisinizde maşallah :nazar: çok beğendim canım eline sağlık umarım annende beğenmiştir :46:

çok şık olmus aklıma gelmezdi benimde inanın :) peki bu ne boyası ile boyanıyor ? uzun sure kullanışlı mıdır ?

hanturks hanım şık olduğunuz kadar marifetlisinizde maşallah :nazar: çok beğendim canım eline sağlık umarım annende beğenmiştir :46:
demothy hanım utandırıyosunuz beni :17: teşekkür ederim canım :16:
çok şık olmus aklıma gelmezdi benimde inanın :) peki bu ne boyası ile boyanıyor ? uzun sure kullanışlı mıdır ?

teşekkür ederim :71:
bu akrilik boya canım yani bildiğin ahşap boyası kurutarak 3 4 kat sürülüyo
en üste vernik sürüyosun o zaman dayanıklı oluyo tabi kültablaları aksesuar oluyo artık kullanılamaz

güzel olmuş elinize sağlık.
teşekkür ederim:71:

Son düzenleme:
ay bende de var bunlardan ama beyaz olmayip baska renk yapsam bide o agiz kisimlarindaki altin sarisi gibi duruyo o nasil oldu/yani kisacasi hangi boyayla ne kadar nasıl yaptın bı daha anlatabılırmısın ama kapsamlı tamam.bende yapmak ısterım bıde benım salonum hardal ve bordo agırlıklı hangı renk onerırsın...

ay bende de var bunlardan ama beyaz olmayip baska renk yapsam bide o agiz kisimlarindaki altin sarisi gibi duruyo o nasil oldu/yani kisacasi hangi boyayla ne kadar nasıl yaptın bı daha anlatabılırmısın ama kapsamlı tamam.bende yapmak ısterım bıde benım salonum hardal ve bordo agırlıklı hangı renk onerırsın...
anlatayım canım
boya akrilik yani ahşap boyası diye satılanlar, altın sarısı da yine ahşap boyası bunları kırtasiyelerde hobby dükkanlarında bulursun
beyaz boyayı her katı kurutarak dört kat falan sürdüm yani açıklık kalmayana kadar sürmen gerekir cam olduğu için biraz zor tutuyor boyayı o yüzden iyice kurutup sürmen gerekiyor ama çabuk kuruyan bi boyadır zaten. en son katı da iyice kuruttuktan sonra altın renginin kullanacağım kadarını bi yere boşalttım parmağımla alıp üstüne bir kat sürdüm parmağımı çok bastırmadım ki boya aralara girmesin ve alttan beyaz biraz belli olsun diye. en üst kısımlarına kat kat sürdüm yine kurutarak. en son vernik sürdüm hepsinin üstüne ben sprey vernik kullandım.

hardal rengini ben pek sevmem gözümde canlandırınca güzel gelmedi ama sen seviyosan o da olur tabi ama çok kapatmazsa salonu bordo da çok şık durabilir gümüş rengiyle beraber kullanabilirsin

çok şık olmuş ellerine sağlık harikasın çok severim geri dönüşümleri

Back
X