• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annemin dertlerini anlatıp sürekli akıl isteyip verilen tavsiyeleri dinlememesi

lillyys

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2024
16
1
1
annem ben küçüklüğümden beri babamla kavga edip tüm sorunlarını bana anlatıyor 7,8 yaşındaydım ayıp şeylere kadar anlatırdı o yaşta çocuğa hatta yanımda 24 sene boyunca kavga ettiler ortaya her pislik dökülürdü. Babam zaten kötü biri ben doğuştan hasta olduğum için o zamanlar benden tiksinirdi yemek masasından kovardı hasta olduğum halde şiddet uygulardı ve annemede yapardı düzenli çalışmaz etmezdi evde kavga gürültü eksik olmazdı o kadar karaktersiz ki benim hastalığı kullanıp beni hastaneye götürüp engelli raporu çıkardı o parayı pavyondaki kadınlarla yedi, üstüne annemin abisinin eşiyle aldattı annemde buna ses çıkarmadı tabii hala evliliğe devam etti. Hem benim hem kendinin hemde kardeşlerimin hayatını mahvetti bizi bu iğrenç adamla yaşamaya mecbur bıraktı istese calisabilirdi ama onuda yapmadi Bunlar olduğu halde annem bu adamdan 3 çocuk daha yaptı şimdide sürekli bana şikayet ediyor ben yıllarca dedim bu adamdan bize hayır yok boşan çocuk yapma diye ama dinlemedi beni de işsiz adamla evlendirip başından attı şimdi babam ve 3 çocukla kalınca hala arayıp sürekli bana şikayet ediyor yok işte baban çalışmıyor çöpten yiyecek topluyorum çocuklar okula aç gidiyor diyor ben sana yıllarca tavsiye verdim ama dinlemiyorsun dedim ben de işsiz adamla hastalıklarla uğraşıyorum birde kendi dertlerini bana yüklüyor annem beni küçüklüğümden beri dert makinesi olarak kullandı halada kullanmaya devam ediyor o kadar yoruldum, tükendim ki anlatamam sadece buraya içimi dökmek istedim

dinlemeyin lutfen. sıkıntısını size anlatıp yükünü hafifletip aynen kaldığı yerden devam ediyor. Başka çocuğuna yuklesin dertlerini. engel durumunuz nedir ne kadardır bilmiyorum ama kpss çalışıp atanma ihtimaliniz var mı öyle yapıp kocayı da atıp yuklerinizden arinsaniz

Ben en büyük olduğum için hep bana anlattı herşeyini halada devam ediyor anlatma diyorum anlamıyor şuanda devamlı iş bakıyorum
dinlemeyin lutfen. sıkıntısını size anlatıp yükünü hafifletip aynen kaldığı yerden devam ediyor. Başka çocuğuna yuklesin dertlerini. engel durumunuz nedir ne kadardır bilmiyorum ama kpss çalışıp atanma ihtimaliniz var mı öyle yapıp kocayı da atıp yuklerinizden arinsani

Sizin derdiniz size yetiyormuş zaten hiç dinlemeyin bile.
Siz kaç yaşındasınız? Çocuk falan var mı? İşsiz koca demişsiniz, sizde durum çok kötü değildir inşallah.

Ben en büyük olduğum için hep bana anlattı herşeyini halada devam ediyor anlatma diyorum anlamıyor şuanda devamlı iş bakıyorum
is bulup kocanız da bakmayın bulunca atın başınızdan ailem sahip çıkmaz derseniz destek beklerseniz ki en doğal hakkınız paranızı vermeyin adama annenizi de baktınız dert anlatıyor kapı çalıyor diyip kapatın teli. çocuk için acele etmeyin

Sizin derdiniz size yetiyormuş zaten hiç dinlemeyin bile.
Siz kaç yaşındasınız? Çocuk falan var mı? İşsiz koca demişsiniz, sizde durum çok kötü değildir inşallah.
Çocuk yok düşünmüyorum zaten çalışmadığı için

İnşallah rahat calısabılıcegınız bi işiniz merhametli anlayışlı bi işvereniniz olur 🌺
Size yük veren insanlara mesafe koyun mesafe candır . Kardeslerınızın içinde bulunduğu durum içinde çok üzüldüm

Back
X