Annemin depresyonu ve benn 😔

Pinki-dream

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2017
1.210
646
53
31
Kızlar içime dert oldu düşün düşün bebek emziriyorum sütüm kesilecek buraya yazıp rahatlamk konusmak istiyorum en azndan sizlerle annemle bir kac gundur aramız hic iyi deil normalde cok iyi anlasıırz hep beraberiz uc kardesiz en buyuguyum hep annemi düşünen hastalıklarını tedavi ettiren maddi manevi destek olan biriyim / kardeslerim ve babam cok ilgilenmez topu hep bana atarlar severler sayarlar ama ilgi alaka yok anneme karsı her derdin çözümü bendedir yakın zamanda dogum yapdım annem bebegimle hep ilgilendi geldi gitti saolsun ben işe basladım annem ben bakarım dedi sorun deil dedi ama b kac haftadır surekli ben cok yorgunum belim basım kolum oram buram habire soylenıyor gece onlarda kaldıgımız oluyor bazen sne uyu sabah iş var dıyor mesela sabah kalkınca oufff cok fenayım hic uyumadım sen uyuudn tabii ohhh diyor ben şok ? Kendi ailes ile bi ton sorunu var teyzemle kavgalılar habire onları kafaya takıyor üzülüyorum haline ama bana surekli trip atması süreklş benden maddiyat beklemesi bebegime bakarım ben deyip smdi su koyması beni cok ama cok üzüyor psklojisi hic iyi deil sanırım ve ben elimden geleni yapıyorum ama yetemıyorum kendimede zaman ayıramıyrum ruh gbiyim aynı ıkı gundr dgru dzgun aramıyorum braz hatasını anlasın dıye cünkğ üstüme cok gelıyor cidden ama acık acık konussamda bisey fayda edermi blmıyorum fazla alıngan bi yapısı var kendi aileside bunu surekli ona soyler psklojik destekmi almalı ne yapmalı blmıyorum brde gunluk tutıyormus kardesim okumus b kac satır yazmıski zaten kmse beni sevmıyor eşim dediigm adam beni tınlamıyor ben ne bahtsızım ahhh ahhh yazmıs hep ben arafta kaldım resmen ama artık benmde ugrascak gucum kalmadı sizce ne yapmalı ne etmeli bana biseyler söyleyin lütfen bu gdişle kendi ruh saglımı bozucam bebegimede bi faydam olmucak

Öncelikle kardeşinize söyleyin kimsenin günlüğünü okumasın, ayıp. O kadar sorunun üzerine bebek bakmak yorucu gelmiştir. Sizi büyüteli yıllar geçmiş, unutmuştur. Bir bakıcı bulun herkes rahat etsin.

Bence psikolojisi bozukken birde bebek stresi yüklemeyin. Hep destek olun bebeğinizede bakıcı bulun

Hatasını anlasın mi Anneniz bebeğinize bakiyor sen git yat iş var ben bakarım diyor sizin 2 kat yaşınızda ki kadın hem sabah hem akşam mesaili gibi çalışıyor. Bırakında biraz sitem etme hakkı olsun. Ve evet maddi olarak destekleseniz de fena olmaz. Benim de annem bakiyor kızıma ama yanına yardımcı da tuttum. Birde sikayetlendiginde ben hatasını anlasın diye konuşmamayi bırakın düşünmeyi hayal bile etmem. Çünkü yorulmasına hak veriyorum ve bu yaptığı fedakarlığı nasıl öderim diye düşünüyorum.

Bebek bakmak sağlam psikoloji ister .Eger mutsuzsa çocuğa bakmak ona kulfet gelir .Bebege de sadece bakim yapmis olur bir sey kazandirmaz .
Bence annenizin ruh haline ayri çözüm ,bebege ayri çözüm bulun .Ikisi bir arada pek mümkün görünmüyor.

Ben bir sınav için oğlumu annem ve iki kardeşime bıraktım .Bu arada kendileri teklif ettiler çünkü senede 1 kez geliyoruz uzagiz .Ona rağmen sınavlara bile aglayarak girdim .daha bıraktığım gün başladılar .Şimdi baİ durumlardan dolayı kaldık ders çalışıyorum bazen annem oynuyor filan yine de bırakamiyorun .Çünkü yorucu gerçekten ben kendi oğlumkrn yoruluyorum .

Sizde keyfi birakmiyorsunuz ama yorgundur.Ya da fiziksel rahatsızlıklar vardır.Mesela annemde boyun fıtığı var .

Maddi beklenti demissiniz ama bakıcı baksa zaten belli bir ücret olacaktı ödeyeceğini.Durumunuz el verdiği kadar annenize harçlık veya hediye vs veri arada hem gönlü olur hem kendini değerli hisseder

Arkadaşım çok kaba bi tabirle fikrimi söylüyorum. Bebeğinizi annenizin üstüne atmışsınız , anneniz lohusa depresyonuna girmiş gibi uykusuzluktan ve siz ona ceza vermeyi düşünüyorsunuz.. sizce de çok zalimce değil mi?

Kendisi teklif etti ben bakarım sne işine bak diye ben zorla kmseye bebek yuklemedim bu bir ikincisi saglık calısanıyım asıır yogun calısyorum ev kredimiz var ve anca geciniyoruz smdide bole olması zalimce deil o benm annem bende ilerde bebegimin bebegine karsılıksız bakarım elbette asla karsılık bekleme

Ev kreidmiz var yardımcı hak getire anca geciniyoruz üstelik annem teklşf eddi ben bakarım diye

Sanırım oyle evet

Ev kreidmiz var yardımcı hak getire anca geciniyoruz üstelik annem teklşf eddi ben bakarım diye
Anneniz bakmiyorum derse ne yapacaksınız anlamadim ben. Kadın ben bakarim dedi diye mi çocuk yapmaya karar vermiştiniz?

Annenizle hiç konuşmayı denediniz mi? Belki gerçekten de çok mutsuz ve ümitsiz. Sizden başka kimse ona ilgi göstermediği için size söylenip duruyordur bence.

anneniz gece ben bakarım dese bile bırakmamalısınız.
elinizden geldiğince annenizin işini azaltmaniz gerek. haftada bir kez yardımcı tutmak gibi.

çocuk düşünmeden önce alternatif durumlar için maddi planlamalar yapmanız lazımdı. diyelim ki anneniz hastalandı bakıcı tutmanız gerekli bunun için bütçeniz olması lazım.

ayrıca büyük bir ihtimal siz bebeğinizin bebeğine bakamayacaksınız çünkü belki daha emekli bile olmamış olacaksınız. ayricasi bakacak olsanız bile bu annenizin bakmak zorunda olduğu anlamına gelmez.

O yasta zorlaniyordur yazik gunah bence. Agriyordur tabi heryeri. Napsin simdi soz verdim diye de donemiyor. Bakici bulun en iyisi.

Kocaman insanlara bebek baktirmayin ya,yapan sizseniz bakan da siz olun veya bakici tutun. Anne yuregi dayanamamis soylemis kadin ben bakarim diye sizin izin vermemeniz gerekirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…