Annemin cilt lekeleri için yardım

boomba58

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
290
1
34
kızlar merhaba, annem için sizden yardım istiyorum , annem hafif esmer tenli ama yüzünde özellikle yanakla kulak arasında koyu lekeler var. doğal maskeler kullandı ama sonuç değişmedi, kendini çirkin hissediyo expigment diye bir krem okudum forumdan sizce faydası olur mu nasıl kullanmamız gerekiyor? benim de tenim beyaz ama daha beyaz olmak istiyorum acaba expigment bu sorunu da halleder mi ? son bir sorum daha olucak :) sivilce lekeleri ve sivilceler için bepanten i önerir misiniz ? şimdiden teşekkürler cevaplarınızı bekliyorum kızlaar öpüldünüz :)

canımo dediğin krem için doktora danış mesela ben bir krem kullanmıştım hiç yaramadı cildime ama arkadaşıma da çok iyi gelmişti böyle durumlar oluyor bepantene tavsiye ederim gerçekten iyi

bepanten cilde yenılık katıyor resmen yaaa eskı sıvılce ızlerını bıle yok edıyorrr..

expigmenti sadece lekelerin üzerine sabah akşam sürerek kullanıyorsun, ama sakın ten rengini açmak için kullanma öyle bir özelliği yok sadece fazla pigmentasyon alanlarının rengini açıyor. birde iyi bir güneş koruyucu kullanmak lazım.

ooo hayallerim suya düştü desene ben de ten rengimi açmak için kullanmayı düşünüyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…