annemin çeyizime ayırdığı çatal kaşık bıçak takımını satmak istiyorum

geveze1984

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2013
153
12
38
34
herkese merhaba,
nasılsınız ? evlendim ve üzerinden 5.5 ay geçti :) zaman ne kadar da çabuk geçiyor.. ve büyükler bazen ne kadar da haklı çıkıyor.
çeyizime o kadar çok eşya almıştım ve annemle kayınvalidemde o kadar çok şey verdi ki şimdi evde koyacak yer bulamıyorum
bu nedenle annemin bana yıllar önce aldığı bu çatal kaşık bıçak takımını satmak istiyorum
takımın resimleri aşağıda ,12 yemek çatalı,12 yemek kaşığı,12 yemek bıçağı,12 tatlı çatalı,12 çay kaşığı,12 tatlı kaşığı ve servis gereçlerinden oluşmaktadır. Ürünün kutusu bulunmamakta çeyizi yerleştirirken kutusunu atmıştık.
üzerinde paslanmaz çelik yazıyor öyledir diye düşünüyor, kargoyu karşı taraf ödeyecek şekilde 100 tlye verebilirim ama isteyen olursa indirimde yapabilirim maksat yer açılsın :) ev bütçesine biraz para kalsın :)
umarım bu yazım silinmez, yanlış konu başlığına yazmıyorumdur

daha buyuk foto koyar mısın?
marka model falan belliyse netten de bakabiliriz
merhaba mail adresiniz varsa mail olarak atıyım, buraya yüklü diye koymadı fotoğrafları, isterseniz de evden daha yakın fotoğraf çekerim. eski bir takım bu annem önceden almış o yüzden markasını fln hiç bilmiyorum ama ewe gidince akşam yine detaylı incelerim ben hiç kullanmadım sadece sbüyük kutusunu attım ama kutunun içindeki o kırmızı şeylerle duruyorlar.

daha büyük bir resim koyabilir misiniz
markası nedir
merhaba mail adresiniz varsa mail olarak atıyım, buraya yüklü diye koymadı fotoğrafları, isterseniz de evden daha yakın fotoğraf çekerim. eski bir takım bu annem önceden almış o yüzden markasını fln hiç bilmiyorum ama ewe gidince akşam yine detaylı incelerim ben hiç kullanmadım sadece büyük kutusunu attım ama kutunun içindeki o kırmızı şeylerle duruyorlar.

herkese merhaba yeni resimler eklemeye çalıştım umarım bunlar daha anlaşılırdır

Eklentiler

• foto çkbt 2.jpg
    143,5 KB · Görüntüleme: 307
  • foto çkbt.jpg
    139,9 KB · Görüntüleme: 323
  • foto çkbt 3.jpg
    138 KB · Görüntüleme: 311
merhaba bende yeni evlendim günlük kullanım için böyle bir takım almayı düşünüyorum da en son fiyatı kaça olur.markasını da öğrenebilir miyim ayrıca hangi ildesiniz

Merhaba

Şey duruyormu. Ne marka kaça kaç çelik. eksik varmı. En son ne olur başka satılık lazım olmayan mutfak esyaniz var mi

Merhaba

Şey duruyormu. Ne marka kaça kaç çelik. eksik varmı. En son ne olur başka satılık lazım olmayan mutfak esyaniz var mi
merhaba kusura bakmayın şimdi gördüm bu mesajınızı, çatal kaşık bıçak takımı satıldı ama evde bir sürü lazım olmayan mutfak eşyam var , fotoğraflarını çekip ara ara koyucam yine buraya

ay inanmıyorum ben niye görmedim yaw ühü ühü benimde hiç yok almamıstım ya lazım aslında tüh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…