Annemin beynindeki tümör

Bugün annemin dikişlerini aldırdık:KK76:

Her şey yolunda gitti çok şükür kız kardeşlerim; doktor bugün "Artık dışarı çıkabilir" dedi:rolleyes:

Eğer bir gün benzer durumda olup buraya bakan olursa, ameliyatı Ankara Üniversitesi'nden Prof. Dr. Atilla Erdem Hoca yaptı ve gerçekten çok memnun kaldık. Yeri geldi asistanlarının yaptığı pansumandan memnun kalmadığı için pansumanını bile kendi yaptı. Bu da burada bir not olarak dursun.
Ne güzel bir haber bu :KK5: çok geçmiş olsun tekrar yaşatmasın Allah'ım mutlu ve sağlıklı günler :KK36:

merhaba benimde babmın beyninde tümör var 3 yıl önce Ankara Üniversitesi'nden Prof. Dr. Atilla Erdem yapdı başarılı gecdı sımdı yenıden cıkdı ve cok korkuyorum suanda annenız nasıl

merhaba benimde babmın beyninde tümör var 3 yıl önce Ankara Üniversitesi'nden Prof. Dr. Atilla Erdem yapdı başarılı gecdı sımdı yenıden cıkdı ve cok korkuyorum suanda annenız nasıl
Merhaba, çok geçmiş olsun. Benim annem ameliyat olalı dokuz ay oldu. Çok şükür yenilediğine dair herhangi bir bulgu yok; hayat kalitesi çok arttı. Tabii Hoca ameliyattan önce söylemişti tekrar etme riskinin bulunduğunu. Sizin babanızın beyninin hangi bölgesindeydi? Doktor şimdi ne diyor?

Merhaba, çok geçmiş olsun. Benim annem ameliyat olalı dokuz ay oldu. Çok şükür yenilediğine dair herhangi bir bulgu yok; hayat kalitesi çok arttı. Tabii Hoca ameliyattan önce söylemişti tekrar etme riskinin bulunduğunu. Sizin babanızın beyninin hangi bölgesindeydi? Doktor şimdi ne diyor?
bi önceki sol tarafındaydı şuanda hastahanede tetkitler yapılıyor yatış verildi babam bize bişey anlatmıyo üzülmiyelim diye pek bi bilgiye sahip değilim iyi huylu oldugunu biliyorum okadar

bi önceki sol tarafındaydı şuanda hastahanede tetkitler yapılıyor yatış verildi babam bize bişey anlatmıyo üzülmiyelim diye pek bi bilgiye sahip değilim iyi huylu oldugunu biliyorum okadar
hiç bişey anlatmıyo zaten 3 yıl önce ilk öğrendiği zamanda 1 yıl saklamıstı bızden cok korkuyorum

Allah şifa versin inşallah.. Anneniz sağlığına kavuşsun bir an önce inşallah..

Babanıza da diyecek kelime bulamıyorum. Pes..

Canim sen krediyi cek hemen annecigin ameliyat olsun babani filan salla Allah'a havale et ne diyim. Senin annen icin yaptiklarinin rizkini rabbim sana katiyla geri verir. Gecmis olsun bi an once sagligina kavussun insallah

X