- 20 Aralık 2014
- 3.010
- 9.323
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin çok teşekkürler :)Çok geçmiş olsun...Çok sevindim sizin adınıza.
Allah tekrar yaşatmasın inşaallah
Çok çok teşekkür ederim, öyle olur umarım :)Çok geçmiş olsun, çok sevindim her şeyin yolunda olmasına Birlikte ömür boyu sağlıklı ve mutlu günler!
Ne güzel bir haber bu çok geçmiş olsun tekrar yaşatmasın Allah'ım mutlu ve sağlıklı günlerBugün annemin dikişlerini aldırdık
Her şey yolunda gitti çok şükür kız kardeşlerim; doktor bugün "Artık dışarı çıkabilir" dedi
Eğer bir gün benzer durumda olup buraya bakan olursa, ameliyatı Ankara Üniversitesi'nden Prof. Dr. Atilla Erdem Hoca yaptı ve gerçekten çok memnun kaldık. Yeri geldi asistanlarının yaptığı pansumandan memnun kalmadığı için pansumanını bile kendi yaptı. Bu da burada bir not olarak dursun.
Çoook teşekkür ederim :)Ne güzel bir haber bu çok geçmiş olsun tekrar yaşatmasın Allah'ım mutlu ve sağlıklı günler
Merhaba, çok geçmiş olsun. Benim annem ameliyat olalı dokuz ay oldu. Çok şükür yenilediğine dair herhangi bir bulgu yok; hayat kalitesi çok arttı. Tabii Hoca ameliyattan önce söylemişti tekrar etme riskinin bulunduğunu. Sizin babanızın beyninin hangi bölgesindeydi? Doktor şimdi ne diyor?merhaba benimde babmın beyninde tümör var 3 yıl önce Ankara Üniversitesi'nden Prof. Dr. Atilla Erdem yapdı başarılı gecdı sımdı yenıden cıkdı ve cok korkuyorum suanda annenız nasıl
bi önceki sol tarafındaydı şuanda hastahanede tetkitler yapılıyor yatış verildi babam bize bişey anlatmıyo üzülmiyelim diye pek bi bilgiye sahip değilim iyi huylu oldugunu biliyorum okadarMerhaba, çok geçmiş olsun. Benim annem ameliyat olalı dokuz ay oldu. Çok şükür yenilediğine dair herhangi bir bulgu yok; hayat kalitesi çok arttı. Tabii Hoca ameliyattan önce söylemişti tekrar etme riskinin bulunduğunu. Sizin babanızın beyninin hangi bölgesindeydi? Doktor şimdi ne diyor?
hiç bişey anlatmıyo zaten 3 yıl önce ilk öğrendiği zamanda 1 yıl saklamıstı bızden cok korkuyorumbi önceki sol tarafındaydı şuanda hastahanede tetkitler yapılıyor yatış verildi babam bize bişey anlatmıyo üzülmiyelim diye pek bi bilgiye sahip değilim iyi huylu oldugunu biliyorum okadar