Annemin beynindeki tümör

Bizde de bunların ihtimâl olduğunu söylüyorlar. O kadar sevindim ki olmamasına bu sorunların. Peki tümör yine ne kadar büyümüş? Kötü huylu muydu?

Çok teşekkür ederim :)

Amin, inşallah. Bize de doktor "Bir gece kalır yoğun bakımda bir aksilik olmazsa" dedi. İnşallah hiçbir aksilik olmaz da annemi sapasağlam eve getiririz :)
Yok iyi huylu demişti dr muz bi daha buyumez demişti ama 2 cm olmus o yuzden gama knife diye bi ışın tedevisi oldu onun sonucuda 2 aya cıkacak inşallah küçülür yoksa tekrar ameliyat.

Yok iyi huylu demişti dr muz bi daha buyumez demişti ama 2 cm olmus o yuzden gama knife diye bi ışın tedevisi oldu onun sonucuda 2 aya cıkacak inşallah küçülür yoksa tekrar ameliyat.
Çok geçmiş olsun, inşallah küçülür ya :KK43:

Merhabalar, bir durum güncellemesi yapayım dedim. Annemin ameliyatı önümüzdeki hafta yapılacak, hatta haftasonu evci çıktık biraz kafa dinleyelim diye:KK16:

Genel olarak ilk doktorla konuştuğumuz ana göre çok daha rahatız, hem tetkikleri güzelce yapıldı, hem hoca bizi rahatlattı. İnşallah sonucu da istediğimiz gibi olur.

Hepinize tekrar çok teşekkürler:KK74:

Merhabalar, bir durum güncellemesi yapayım dedim. Annemin ameliyatı önümüzdeki hafta yapılacak, hatta haftasonu evci çıktık biraz kafa dinleyelim diye:KK16:

Genel olarak ilk doktorla konuştuğumuz ana göre çok daha rahatız, hem tetkikleri güzelce yapıldı, hem hoca bizi rahatlattı. İnşallah sonucu da istediğimiz gibi olur.

Canım her şey gönlünüzce olsun, Rabbim işinizi rast getirsin. :KK19:

Rabbim bir an önce sıfasını versin bu güzel ayda.tez vakitte atlativerin bu sınavı..maddi manevi allah size güç versin

Kızımın hastalığını ve kafatası ameliyatı olması gerektiğini ilk öğrendiğimiz zaman eşimle karanlık odalarda hüngür hüngür ağlardık.
Sonra dedik ki "Allah dermansız dert vermesin" Biz unutmuştuk bu sözü..
Ve şükrettik "Allah'ım ya tedavisi olmasaydı?" Dedik.
Allah sizin de yardımcınız olsun.:KK68:

Kızımın hastalığını ve kafatası ameliyatı olması gerektiğini ilk öğrendiğimiz zaman eşimle karanlık odalarda hüngür hüngür ağlardık.
Sonra dedik ki "Allah dermansız dert vermesin" Biz unutmuştuk bu sözü..
Ve şükrettik "Allah'ım ya tedavisi olmasaydı?" Dedik.
Allah sizin de yardımcınız olsun.:KK68:
Amin, çok teşekkür ederim. Annem de kızınız gibi bir an önce şifasını bulur inşallah:KK68:

Ben yeni okudum bunu, çok çok üzüldüm.
Çok geçmiş olsun, kısa sürede pozitif haberlerini paylaşmanı bekliyorum ben de.
Herhangi bir konuda yardım gerekirse, elimden geleni yaparım.

Ben yeni okudum bunu, çok çok üzüldüm.
Çok geçmiş olsun, kısa sürede pozitif haberlerini paylaşmanı bekliyorum ben de.
Herhangi bir konuda yardım gerekirse, elimden geleni yaparım.
Çok teşekkür ederim Böörtlen:KK16:

Umarım çarşamba günü çok iyi haberler veririm.

Ben de şimdi buraya yazacaktım. Annem dün ameliyat oldu; ameliyatı beklenenden kısa sürdü:KK76: Şu an korktuğumuz kısmî felç filan gibi durumların hiçbiri yok. Doktor da çok başarılı geçti dedi.:KK76:

Dün gece yoğun bakımdaydı, bugün sabah odaya aldılar:KK50:

Ya resmen iyi durumda; şoktayım:KK14:

Aklımdasınız.
Çarşamba oldu, ne durumdayız?

Ben de şimdi buraya yazacaktım. Annem dün ameliyat oldu; ameliyatı beklenenden kısa sürdü:KK76: Şu an korktuğumuz kısmî felç filan gibi durumların hiçbiri yok. Doktor da çok başarılı geçti dedi.:KK76:

Ooo odaya aldıysalar zaten taam ya geçmiş bitmiş işte :KK71: nekahet dönemini atlatırsınız zaten. :21:oh ya

Burcum canım çok sevindim çok şükür bitmiş hayırla evede çıkarsınız inşallah. Annenle ikinci baharın başlıyor artık bebek gibi nazlarsin onu

Çok geçmiş olsun
Gözünüz aydın :KK54:

Gözün aydın canım ben de çok sevindim. :KK19:

X