Annemin beynindeki tümör

Icim bi ciz etti ya. Cok cok gecmis olsun. Rabbim sifasini versin insallah
Ameliyathane kapisinda tek siz mi bekleyeceksiniz? Baska kimseniz yok mu size destek olacak? Sizin de destege ihtiyaciniz var..
Çok teşekkür ederim; çok şükür yalnız değilim, aslan gibi bir erkek kardeşim var ablasının yanında :) nişanlım ülke dışındaydı, haftasonu o da geliyor sağ olsun. Bugün bir hekimle daha görüştük, o daha pozitif konuştu. Pazartesi günü netleştirip ameliyatı yaptıracağız inşallah.

Offf ya çok üzüldüm allahım şifa versin annenize, sizede dayanma gücü versin çok şükür ki para konusunu çözebilecek durumdasiniz. Acil sifalar. Lütfen gelişmelerden bizi haberdar edin.
Çok teşekkür ederim. Bugün bir hekimle daha görüştük, o biraz daha pozitif konuştu sağ olsun :) önümüzdeki hafta ameliyatı olacak inşallah. Yazacağım buraya da.

canım çok geçmiş olsun
Allah şifa versin
Allah yardımcınız olsun
moralini yüksek tut herz aman iyi düşün canım

Rabbim yar ve yardimciniz olsun.annelerimizi basimizdan eskik etmesin hayirli uzun ömürler versin.. bunlar hep imtihan iste.. Rabbim kolayliklar versin .. hayirli güzel haberlerinizi bekleriz.. dualarimiz sizle..

Rabbim yar ve yardimciniz olsun.annelerimizi basimizdan eskik etmesin hayirli uzun ömürler versin.. bunlar hep imtihan iste.. Rabbim kolayliklar versin .. hayirli güzel haberlerinizi bekleriz.. dualarimiz sizle..
Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun.

Hayırlı haberlerle gel inşallah. ..
Pazartesi iki doktor daha görecek; ama ihtisasını yapan arkadaşım da "Kesin ameliyat olması gerekiyor" dedi, dolayısıyla mecbur olacak o ameliyatı. İstemiyor ama, ne yapayım? İki gündür midemin ağrısından öldüm. Hayırlısıyla olup çıksaydı:KK51:

Ah canım isteyerek kim yatar ameliyat masasına, ama şifa orda, bu sizin nazar boncuğunuz olsun, son olsun hastalık sıkıntı

Ah canım isteyerek kim yatar ameliyat masasına, ama şifa orda, bu sizin nazar boncuğunuz olsun, son olsun hastalık sıkıntı
Amin, inşallah. Şöyle bir ağlasam rahatlayacağım ama lanet yapımdan ne ağlarım, ne suratım asılır. Görenler manyak diyordur herhalde: annesinin beyin ameliyatı haberine gülen, doktorla şakalaşan biri.

Allah şifa versin inşalah kolaylıkla olsun bitsin ameliyatı. ve evet iyiki maddi imkanınız varmış ya olmayanlar ne yapıyor acaba :KK43:

Çok teşekkür ederim; çok şükür yalnız değilim, aslan gibi bir erkek kardeşim var ablasının yanında :) nişanlım ülke dışındaydı, haftasonu o da geliyor sağ olsun. Bugün bir hekimle daha görüştük, o daha pozitif konuştu. Pazartesi günü netleştirip ameliyatı yaptıracağız inşallah.

Rica ederim. Eger tek olsaydiniz ben gelirdim yaniniza destek icin. Çünkü insan boyle zamanlards destek bekliyor. Hadi bakalim insallah anneniz sagsalim kurtulur hayirlisiyla ameliyattan :KK66:

Allah şifa versin inşalah kolaylıkla olsun bitsin ameliyatı. ve evet iyiki maddi imkanınız varmış ya olmayanlar ne yapıyor acaba :KK43:
Amin, inşallah. Bugün bir tanıdığımızın beyninde damar tıkanması benzeri bir şey oldu. Gittiği hastanede acilden "6 hafta sonra gelin" diye taburcu etmeye kalkmışlar. Böyle yapıyorlar demek ki...

Rica ederim. Eger tek olsaydiniz ben gelirdim yaniniza destek icin. Çünkü insan boyle zamanlards destek bekliyor. Hadi bakalim insallah anneniz sagsalim kurtulur hayirlisiyla ameliyattan :KK66:
Ay çok teşekkür ederim, inanın gelmiş kadar oldunuz. Amin, inşallah. :)

geçmiş olsun Allah şifa versin.

eski iş yerinden tanıdığım ablanın eşi de beyninde tümör ameliyatı oldu. kötü huyluydu... hepsini temizleyememişlerdi. ve bitkisel bir kürle gitmiş.. kötü huylu ve durumu kötü olmasına rağmen şimdi çok sapasağlam... merak etme. sizin iyi huylu rahatlıkla atlatır inşallah.

X