Annemin beynindeki tümör

Çok üzüldüm. İnşallah rabbim ameliyat parasını denkleştirmenizde de ameliyat esnasında ve sonrasında da kolaylık verir. Annenize acil şifalar diliyorum.
Allah hepimize sizin gibi hayırlı evlat nasip etsin. Ben eminim ki anneniz sizin gibi bir evladı varken eşinin yokluğunu hissetmez bile. Siz ona hem maddi hem manevi destek olmuşsunuz.
Çok teşekkür ederim, inşallah biz yanındayken yokluk hissetmez.

Canım Allah acil şifalar versin
İnşallah iyi olacak anneciğin
Bi gelirinin olmasına çok çok sevindim gerisi hallolur gider
Hiç görmemişe dönersiniz inşallah

Canım Allah acil şifalar versin
İnşallah iyi olacak anneciğin
Bi gelirinin olmasına çok çok sevindim gerisi hallolur gider
Hiç görmemişe dönersiniz inşallah
Amin, inşallah. Bu "hiç görmemişe dönmek" duasını sevdim, böyle dua edeceğim. :)

Cook gecmis olsun yureginizi ferah turun ne guzel Rabbim size acik kapi birakmis calisiyorsunuz hayirli bir evlatsiniz masallah.

Bilim gunden gune katlanarak ilerliyor.Bol bol dua edin ve sadaka verin Rabbim dahada artirir insallah maddi manevi gucunuzu.Anneciginizede cok cok gecmisler olsun :KK68:

Cook gecmis olsun yureginizi ferah turun ne guzel Rabbim size acik kapi birakmis calisiyorsunuz hayirli bir evlatsiniz masallah.

Bilim gunden gune katlanarak ilerliyor.Bol bol dua edin ve sadaka verin Rabbim dahada artirir insallah maddi manevi gucunuzu.Anneciginizede cok cok gecmisler olsun :KK68:
Çok teşekkür ederim, inşallah bir an önce atlatırız :)

Allah iyilik şifa versin. Tez zamanda ameliyat olup sagligina kavusur insallah anneniz.

Sizi ve annenizi tanimama ragmen cok uzuldum.Allah sifasinizi versin,yardimciniz olsun.Tez zamanda sagligina kavussun.

cok büyük gecmis olsun ...
ama biraz söyle düsünseniz: Bunun bir cözümü var! Yani cok sükür gec kalmadiniz... bir cok insan isterdi tümörün bir ameliyatla cikarilmasi ... Bence bol bol dua edin ve sükredin!
Maddi yönden sarsilicaksiniz ama bunu atlattiktan sonra ikinizde daha güclü olucaksiniz! Cünkü herseyi kendiniz basariyorsunuz! Hic kimsenin agiz kokusunu cekmeden. Helal olsun!

Dert Allahtan gelsin. Allah kimseye cekemeyecegi yükü yüklemezmiş. Sadece O'ndan iste. Ve hep olumlu düşün. Ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum ama kendini neye inandirirsan onu yaşıyorsun.
Herşey güzel olacak de tevekkül et. İnş. Herşey güzel olacak. Çok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun.. Allah anneciğinize şifalar versin yanınızdan eksiltmesin.

Rabbim bu cuma günü hürmetine yardımcınız olsun..şifa versin inşallah...

acil şifalar, para bir şekilde yeirne konar annen iyi olsun yeter ki. dualarım sizinle. ne zaman ameliyat olacak?

Iyi huylu tümör buyuyup hayati organlara zarar verebiliyor.
Cok gecmis olsun. Neden gecen yil tedavi olmadi anneniz nasil 1 yil tumorle yasadi keske o zaman uzerine dusseydiniz bu duruma gelinmeseydi.

Allah yardımcınız olsun
Ne güzel evlatsınız, Rabbim rast getirsin her işinizi, inşallah anneniz bir an evvel sıhhatine kavuşur

Bence ilk tercihiniz universite hastaneleri olsun,her konuda tam tesekkullu oluyorlar ve cihazlar cok iyi.aciliyet olunca gun atmiyorlar ve boyle buyuk ameliyatlari proflar yapiyorlar.hem maddi olarak kendinizi bosuna sıkmamis olursunuz hemde iyi bir hizmet alirsiniz.ben ozel hastanelerin para icin gereksiz islem yapabilecdklerini dusunuyorum

Allah iyilik şifa versin. Tez zamanda ameliyat olup sagligina kavusur insallah anneniz.

Sizi ve annenizi tanimama ragmen cok uzuldum.Allah sifasinizi versin,yardimciniz olsun.Tez zamanda sagligina kavussun.

cok büyük gecmis olsun ...
ama biraz söyle düsünseniz: Bunun bir cözümü var! Yani cok sükür gec kalmadiniz... bir cok insan isterdi tümörün bir ameliyatla cikarilmasi ... Bence bol bol dua edin ve sükredin!
Maddi yönden sarsilicaksiniz ama bunu atlattiktan sonra ikinizde daha güclü olucaksiniz! Cünkü herseyi kendiniz basariyorsunuz! Hic kimsenin agiz kokusunu cekmeden. Helal olsun!

Dert Allahtan gelsin. Allah kimseye cekemeyecegi yükü yüklemezmiş. Sadece O'ndan iste. Ve hep olumlu düşün. Ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum ama kendini neye inandirirsan onu yaşıyorsun.
Herşey güzel olacak de tevekkül et. İnş. Herşey güzel olacak. Çok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun.. Allah anneciğinize şifalar versin yanınızdan eksiltmesin.
Arkadaşlar hepinize çok, çok teşekkür ederim. Birkaç doktorla daha görüşeceğiz, gelişmeleri haber vereceğim.

Rabbim bu cuma günü hürmetine yardımcınız olsun..şifa versin inşallah...
Çok teşekkür ederim, amin, inşallah.
acil şifalar, para bir şekilde yeirne konar annen iyi olsun yeter ki. dualarım sizinle. ne zaman ameliyat olacak?
Öyle tabii, yeter ki iyi olsun. Bir aksilik olmazsa haftaya ameliyat olacak inşallah.
Iyi huylu tümör buyuyup hayati organlara zarar verebiliyor.
Cok gecmis olsun. Neden gecen yil tedavi olmadi anneniz nasil 1 yil tumorle yasadi keske o zaman uzerine dusseydiniz bu duruma gelinmeseydi.
Evet keşke geçen yıl başlasaydık. Çok teşekkür ederim.
umarım anneniz sağlığına bir an önce kavusur rabbim yardımcınız olsun inş.
Çok teşekkür ederim, amin.
Allah yardımcınız olsun
Ne güzel evlatsınız, Rabbim rast getirsin her işinizi, inşallah anneniz bir an evvel sıhhatine kavuşur
Allah razı olsun, bir an önce sağlığına kavuşur inşallah.
Bence ilk tercihiniz universite hastaneleri olsun,her konuda tam tesekkullu oluyorlar ve cihazlar cok iyi.aciliyet olunca gun atmiyorlar ve boyle buyuk ameliyatlari proflar yapiyorlar.hem maddi olarak kendinizi bosuna sıkmamis olursunuz hemde iyi bir hizmet alirsiniz.ben ozel hastanelerin para icin gereksiz islem yapabilecdklerini dusunuyorum
Çok teşekkürler, üniversiteden de hocalarla görüşmeye çalışıyoruz.

Icim bi ciz etti ya. Cok cok gecmis olsun. Rabbim sifasini versin insallah
Ameliyathane kapisinda tek siz mi bekleyeceksiniz? Baska kimseniz yok mu size destek olacak? Sizin de destege ihtiyaciniz var..

Offf ya çok üzüldüm allahım şifa versin annenize, sizede dayanma gücü versin çok şükür ki para konusunu çözebilecek durumdasiniz. Acil sifalar. Lütfen gelişmelerden bizi haberdar edin.

X