Annemin beynindeki tümör

Maddi durumunuzun olmasına çok sevindim, başkalarına -özellikle de babanıza- muhtaç olmamanız çok güzel. Umarım güzel bir ameliyat olur, bir an önce sağlığına kavuşur anneniz. Öyle bir eşinin olması şanssızlık ama sizin gibi bir kızı olduğu ve bu sayede kimseye muhtaç olmadığı için çok şanslı. İnşallah anneniz iyileşir ve birlikte kimseye muhtaç olmadan, sağlıklı, uzun bir ömrünüz olur.
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. İnşallah öyle olur.

Sormayın. Bizim de hatamız var, ama ben yakın zamana kadar bu denli maliyetli bir süreci üstlenebilecek durumda değildim. Hep başka şeylere bağladık bu çareye gidemediğimiz için. 20'lik diş dedik, vertigo dedik; görmezden gelmeye çalıştık biraz da işte.

Yanlış anlamayın, sizi yada annenizi suçlamıyorum. Ama keşke erken teşhis olsaydı.

Hepimiz öyleyiz, istemediğimiz/hoşlanmadığımız şeyleri görmezden geliriz çoğu zaman. Çok da geç kalmış sayılmazsınız. Doktorla konuşsanız, anneniz hastanede gözetim altında kalsa belki daha iyi olur. Ameliyata kadar en azından. Aksi bir durumda hemen müdahale edilebilir.

Yanlış anlamayın, sizi yada annenizi suçlamıyorum. Ama keşke erken teşhis olsaydı.

Hepimiz öyleyiz, istemediğimiz/hoşlanmadığımız şeyleri görmezden geliriz çoğu zaman. Çok da geç kalmış sayılmazsınız. Doktorla konuşsanız, anneniz hastanede gözetim altında kalsa belki daha iyi olur. Ameliyata kadar en azından. Aksi bir durumda hemen müdahale edilebilir.
Yok yok çok haklısınız; görmezden geldik kesinlikle. Bu da bize bundan sonrası için ders oldu.

Zaten pazartesi yatış yapacağız herhalde. Yarın hocanın fakültesindeki tanıdıklardan hocanın kredibilitesi ile ilgili dönüş alalım istedik. Bu hocayla devam etmeye karar verirsek hemen yarın yatış yapmalıyız belki; çok teşekkürler.

Yok yok çok haklısınız; görmezden geldik kesinlikle. Bu da bize bundan sonrası için ders oldu.

Zaten pazartesi yatış yapacağız herhalde. Yarın hocanın fakültesindeki tanıdıklardan hocanın kredibilitesi ile ilgili dönüş alalım istedik. Bu hocayla devam etmeye karar verirsek hemen yarın yatış yapmalıyız belki; çok teşekkürler.

Rica ederim. Güzel haberlerinizi bekliyorum. Çok geçmiş olsun tekrardan.

Çok üzüldüm gerçekten. Annenize acil şifalar dilerim. Moralinizi hep yüksek tutmaya çalışın ki anneniz de bu durumdan etkilenmesin. Maddi açıdan çok zorlayacak olsa da sizi sağlık herşeyden önemli. Hele ki annelerimiz için... :KK36:

İnşallah bir an önce eski sağlığına kavuşur.

Allah yardımcınız olsun.

öncelikle geçmiş olsun ....
korkmayın tümör iyi huylu ise daha sonrası için sıkıntı olmayacaktır büyük ihtimal...
sanırım yeri dolayısıyla korkutmuşlar....
benim 6 yaşında kızımdan beyincik e baskı yapan portakal büyüklüğünde tümör çıkarıldı...
3 gece hastanede kaldık...çok şükür hiçbir sıkıntı yaşamadıuk....
tabi ameliyat safhasına gelene kadar her dr ayrı duyduğumuz saçmalıkları samazsak.....
nerdesiniz acaba....
kızımın sağlığını önce allaha sonra dr muza borçluyuz....tavbsiye edebilirim.....

Çok üzüldüm gerçekten. Annenize acil şifalar dilerim. Moralinizi hep yüksek tutmaya çalışın ki anneniz de bu durumdan etkilenmesin. Maddi açıdan çok zorlayacak olsa da sizi sağlık herşeyden önemli. Hele ki annelerimiz için... :KK36:

İnşallah bir an önce eski sağlığına kavuşur.

Allah yardımcınız olsun.
Çok teşekkür ederim. Annem iyi olsun da, gerisi halledilir inşallah.
öncelikle geçmiş olsun ....
korkmayın tümör iyi huylu ise daha sonrası için sıkıntı olmayacaktır büyük ihtimal...
sanırım yeri dolayısıyla korkutmuşlar....
benim 6 yaşında kızımdan beyincik e baskı yapan portakal büyüklüğünde tümör çıkarıldı...
3 gece hastanede kaldık...çok şükür hiçbir sıkıntı yaşamadıuk....
tabi ameliyat safhasına gelene kadar her dr ayrı duyduğumuz saçmalıkları samazsak.....
nerdesiniz acaba....
kızımın sağlığını önce allaha sonra dr muza borçluyuz....tavbsiye edebilirim.....
İnşallah. Zaten şu an ne yapacağımı şaşırmış durumdayım, acaba başka bir doktorla da mı görüşsek diyorum. Çok geçmiş olsun, ne güzel, kolaylıkla atlatmışsınız. Ben Ankara'dayım; hocayı söyleyebilir misiniz buradaysa?

Çok teşekkür ederim. Annem iyi olsun da, gerisi halledilir inşallah.

İnşallah. Zaten şu an ne yapacağımı şaşırmış durumdayım, acaba başka bir doktorla da mı görüşsek diyorum. Çok geçmiş olsun, ne güzel, kolaylıkla atlatmışsınız. Ben Ankara'dayım; hocayı söyleyebilir misiniz buradaysa?
evet orada prof.dr nejat akalan...
onunla da görüşün bence....
inanın bademcik ameliyatı yapmış kadar basit gösterdi bize....hem ameliyatı çok başarılı geçti...hem bizim psikolojimizi düzeltti....
bu arada birşey daha ;
bi blog vardı ...tesadüf gördüm...
orada ikiz bir bebeğin tekinde beyin tümörü oluyo nadir görülen kötü huylu....
ameliyatı dr muz yapıyor ve daha sonra amerikaya gittiklerinde oradaki dr lar çok beğenmiş ameliyatı..."ancak bu kadar alınabilirdi demişler....
bize umut oldu umarım sizin için de umut olur...gitmenizi tavsiye ederim.....
muayenehane de çankaya cinnah caddesinde

evet orada prof.dr nejat akalan...
onunla da görüşün bence....
inanın bademcik ameliyatı yapmış kadar basit gösterdi bize....hem ameliyatı çok başarılı geçti...hem bizim psikolojimizi düzeltti....
bu arada birşey daha ;
bi blog vardı ...tesadüf gördüm...
orada ikiz bir bebeğin tekinde beyin tümörü oluyo nadir görülen kötü huylu....
ameliyatı dr muz yapıyor ve daha sonra amerikaya gittiklerinde oradaki dr lar çok beğenmiş ameliyatı..."ancak bu kadar alınabilirdi demişler....
bize umut oldu umarım sizin için de umut olur...gitmenizi tavsiye ederim.....
muayenehane de çankaya cinnah caddesinde
Çok teşekkür ederim, hocayla da görüşelim biz.

Bu da sizin hayattaki sinaviniz ben inanıyorum ki alninizin akiyla cikarsiniz. Siz annenize hem yaver hem eş olun...
Annelerimizin hakki odenmez
Allah uzun omur versin . ameliyati icin de Allah sifa versin

Çok teşekkür ederim, hocayla da görüşelim biz.
rica ederim...
senin de sınavın bu unutma....rabbim güç versin....
annene gösterdiğin merhameti allah ta sana göstersin.....
biz nasıl sıkıntısız atlattıysak sizin de öyle atlatmanız dileğiyle.....

Hocaların çoğu üniversitede ameliyat yapmıyor anladığım kadarıyla. Bu olumsuz portrede beklemek istemiyorum.
aslında üni hocaları hepsi Üniversite'de ameliyat yapıyor . beklemeyin tabi ama o da Seçenekti. orda da giderseniz acilse acil ameliyata alıyorlar çünkü . geçmiş olsun .

Çok üzüldüm. İnşallah rabbim ameliyat parasını denkleştirmenizde de ameliyat esnasında ve sonrasında da kolaylık verir. Annenize acil şifalar diliyorum.
Allah hepimize sizin gibi hayırlı evlat nasip etsin. Ben eminim ki anneniz sizin gibi bir evladı varken eşinin yokluğunu hissetmez bile. Siz ona hem maddi hem manevi destek olmuşsunuz.

Bu da sizin hayattaki sinaviniz ben inanıyorum ki alninizin akiyla cikarsiniz. Siz annenize hem yaver hem eş olun...
Annelerimizin hakki odenmez
Allah uzun omur versin . ameliyati icin de Allah sifa versin
Çok teşekkür ederim, amin, inşallah.
rica ederim...
senin de sınavın bu unutma....rabbim güç versin....
annene gösterdiğin merhameti allah ta sana göstersin.....
biz nasıl sıkıntısız atlattıysak sizin de öyle atlatmanız dileğiyle.....
Çok teşekkür ederim, inşallah biz de sizin gibi sonuç alırız.
aslında üni hocaları hepsi Üniversite'de ameliyat yapıyor . beklemeyin tabi ama o da Seçenekti. orda da giderseniz acilse acil ameliyata alıyorlar çünkü . geçmiş olsun .
Çok teşekkürler. Bugün görüştüğümüz hoca üniversitede, "orada ameliyat olmak isterseniz başından sonuna başında olamıyorum" dedi. Ondan öyle düşünmüştüm.

X