Haber vereceğim tabii ama gelir mi bilmiyorum. Çok teşekkür ederim, umarım kolaylıkla atlatırız.Rabbim yardımcınız olsun canım benim. Keşke babanız da o anda yanınızda olabilseymiş sağlık bu kırgınlık,küskünlük olmaz,olmamalı.
İnşallah, çok teşekkür ederim. Daha ağlamadım bile, saçma bir soğukkanlılık aldı beni.Anneciğine Allah acil şifalar versin canım moralinizi yüksek tutmaya çalışın zor olsa da umarım her şey çok güzel olur ameliyattan sonra güzel şeyler yazarsın Allah yardımcınız olsun
Kazancım ortalamanın üzerinde. Yarın gidip kredi çekeceğim. Olmasa ne yapardık bilmiyorum ama. Karşılayacak durumu olmayanlara ne diyorlar acaba?offf offf
paranız var mı?
Çok teşekkür ederim Sevil, gerçekten, iyi ki bu yaştayım, iyi ki çalışıyorum da ne olursa olsun "Hallederim" diyebiliyorum.Acil şifalar canım, hem maddi hem manevi herşeyde kolaylıklar olsun inşallah.
Anneciğin hemen sağlığına kavuşsun.
Sık dişini , iyi ki annenin yanında olacak yaştasın... Dualarım seninle, çok geçmiş olsun.
Yani tabii onu doktorlar takdir edebilir ama herhalde yıllardır yaşadığı sıkıntılar sebep oldu. Çok teşekkür ederim, atlatacağız inşallah.İyi huylu bi tümör nasıl oldu da bu aşamaya geldi.Allah yardımcın olsun inşallah canım.Inşallah ameliyattan sonra hiçbir sıkıntısı kalmaz.Sen hep pozitif ol icini ferah tut.Dua et.Insanlar ne zor ameliyatlar geçiriyolar.Annende atlatır elbet.Rabbim büyüktür.
Babam annemin ömrünü tüketti resmen, onunla birlikte bizim de. Neyse ki şu an ona muhtaç durumda değilimçok zor bir durum ile karşı karşıyayken babanız da tuz,limon falan sıkmış üstüne yani
ne mutlu ki güçlü bir karaktersiniz annenize de bol bol güç ve moral vereceksinizdir eminim. Anneniz inşallah sağ salim eskisinden daha sağlıklı olur. Allah yardımcınız olsun
Çok teşekkür ederim, inşallah.şimdiden geçmiş olsun
inşallah iyi olacak
Amin, inşallah. Çok teşekkür ederim.RABB'im en yakin zamanda sifa versin.Dert etme Dua et.Ölümden baska herseyin ilacı vardır
Sormayın. Bizim de hatamız var, ama ben yakın zamana kadar bu denli maliyetli bir süreci üstlenebilecek durumda değildim. Hep başka şeylere bağladık bu çareye gidemediğimiz için. 20'lik diş dedik, vertigo dedik; görmezden gelmeye çalıştık biraz da işte.1 yıldır devam mı ediyor şikayetleri? Neden hemen doktora gitmedi ki? Çok ihmal etmiş kendisini. Ama çaresiz, çözümsüz değilmiş. Ameliyatla sağlığına kavuşur umarım. Çok geçmiş olsun.
İyi huylu bi tümör nasıl oldu da bu aşamaya geldi.Allah yardımcın olsun inşallah canım.Inşallah ameliyattan sonra hiçbir sıkıntısı kalmaz.Sen hep pozitif ol icini ferah tut.Dua et.Insanlar ne zor ameliyatlar geçiriyolar.Annende atlatır elbet.Rabbim büyüktür.
Çok teşekkür ederim. İnanın bilemiyorum, epidermoid kist gibi bir şeyden bahsetti bugün doktor; sorunuzun cevabı ise eğer. Konuyla ilgili herhangi bir eğitimim yok, şokla da birleşince pek bir şey kalmadı aklımda.iyi huylu tümörler de büyür, sadece başladığı yerde büyümeye devam eder yayılmaz.
yayılırsa zaten kötü huyludur.
iyi huylu tümörler de etrafına baskı filan yapıp çevre dokulara zarar verirler.
konu sahibi geçmiş olsun, akustik nörinom mu var annende acaba?
inşallah ameliyat sonrası şifa bulur.