• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin bana işsizim diye kötü davranması?

Flower__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
2.269
2.191
133
Yeni mezunum.Kpss sinavina girdim ama sonuc acıklandı atanamayacagim bir puan aldım.iş arıyorum bulamıyorum.annem de en kucuk tartısmamızda "diplomalısın ama işsizsin.hep böyle bize muhtac kalacaksım" diyor :( kariyer yapmak icin cabalıyorum ama iş bulamıyorum ki kariyer yapayım.Annem babama karşı beni bilerek kışkırtıyor.en son telefonumu elimden aldılar "git çalıs para kazan kendin al" dediler.ki bunlar yaptıklarinın yarısı bile etmez.Malesef evde sıgıntı gibi yasiyorum.
Bana ne tavsiye edersiniz sıkışmış kalmış gibiyim.Ne yapmalıyım ?

Anneniz başka gezegende yaşıyor herhalde, diplomalı işsiz ne ya?
Diplomasız işsiz mi kaldı:)

Siz hiç birine kulak asmayın, azminizi bırakmayın.
Bu sırada mesleğinizle alakalı online sertifika programları vardır, donanımızı arttıracak olanlara kaydolabilirsiniz.

Anneniz başka gezegende yaşıyor herhalde, diplomalı işsiz ne ya?
Diplomasız işsiz mi kaldı:)

Siz hiç birine kulak asmayın, azminizi bırakmayın.
Bu sırada mesleğinizle alakalı online sertifika programları vardır, donanımızı arttıracak olanlara kaydolabilirsiniz.

Annem okul okumamiş.sen okudun da ne oldun deyip duruyor. 4 yıl sehir dısinda okudum.bu kış evdeyim.kaldıgim odanin kaloriferini bile yakmayacagiz diyorlar

Annem okul okumamiş.sen okudun da ne oldun deyip duruyor. 4 yıl sehir dısinda okudum.bu kış evdeyim.kaldıgim odanin kaloriferini bile yakmayacagiz diyorlar
Oha!!!
Vicdansız mı onlar?
Şehir dışında iş bakın madem, kusura bakmayın da kamçılamak adına değil bu söylemler, bildiğiniz eziyet.

Her şeyi geçtim insanın aklına nasıl böyle bir tehdit gelir, eyleme dönüştüğünü hayal dahi edemiyorum...

Yeni mezunum.Kpss sinavina girdim ama sonuc acıklandı atanamayacagim bir puan aldım.iş arıyorum bulamıyorum.annem de en kucuk tartısmamızda "diplomalısın ama işsizsin.hep böyle bize muhtac kalacaksım" diyor :KK43: kariyer yapmak icin cabalıyorum ama iş bulamıyorum ki kariyer yapayım.Annem babama karşı beni bilerek kışkırtıyor.en son telefonumu elimden aldılar "git çalıs para kazan kendin al" dediler.ki bunlar yaptıklarinın yarısı bile etmez.Malesef evde sıgıntı gibi yasiyorum.
Bana ne tavsiye edersiniz sıkışmış kalmış gibiyim.Ne yapmalıyım ?

o telefon olayı bende de vardı. Küçükken sinirlenip sinirlenip alırdı elimden. Ben de okulumla ilgili olmayan bir meslekte çalışıp telefon aldım. Tabii dediğin gibi baskılar bunlarla bitmez.
En güzeli ekonomik özgürlüğünün olup kendine ayrı ev açmak..
O da bu dönemde zor 🥺 Okulunla ilgili olmayan bir yerde çalışıp biraz para kazansan canım, belki gözlerine o kadar batmaz. O iş olmaz bu iş olmaz deme, yapacak bir şey yok

Back
X