annemin bana ettigi laflar

cbrt

hayat seninle guzell
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
256
25
sizde de boyle oluyor mu bilmiyorum ama bu durum canımı cok yakıyo
20 yasındayım ama sankı 15 yasındakı kız gıbıyım. her bakımdan gorunusumde oyle, haklarımda oyle ..
şöyle anlatayım annem ustumde cok baskı yapıyo dedıgını hep yapmamı ıstıyo..
okumuyorum da calısmıyorumda, mesela gecen bı ıs varmıs temizlik uzerıne gıtmek ıstemedıgımı, benım onu yapamayacagımı, ıstemedıgımı soyledım. vay sen mısın ıstemıyorum calısmıyorum dıyen saymadıgı laf kalmadı
dun sabah kalktıgımda da bska sorunlar yuzunden yıne kavga ettık..
dediği laflar oyle boyle degıl canımı o kadar acıtıyor kı sankı yuregım sızlıyor, simdi yazarken bile aglayasım gelıyo..
sen nasıl bırısın ne biçim cocuksun herkes bı cocugundan cekermıs benım cekmemde sende olcakmıs bız ne dersek sen tam tersıne gıdıyon tersıne yapıyosun tuhh sana yazıklar olsun bız sana naptıkta boylesın suratsızsın 20 yasındakı kız neselı olur bı kendıne bak diger kızlarımdan cekmedım senden cektıgım kadar vs
ben bu kadr sozlerı ısıtecek ne yaptım ya elim tıtrıyo ınanın ben annemı uzmek ıstermıyım aman uzulmesın dıye benı gezmeye gondermıyo erkek arkadasımı ogrendıgı ıcn karsı cıkıp gıtcem bıle demedım 2 ay oldu evden dısarı cakmadım cıksam bıle annemle gıttım.. gecen arkadasım gelmıs hastaneye gıdelım dedı ona bıle annem surat yaptı, diğer ıkı ablam evlı kapalı,ben acıgım ona bıle babam laf yapıyo, ıstedıgı kısılerle evlendıler pekı benım sucum bu lafları ısıtmem bunlar yuzunden mı evet bence oyle ama ben 10 yasında kız degılım 20 yasına geldi bırakında kararlarımı ben vereyım ya, hasta, uzulmesın dıye annme bısı dıyemıyorum karsı gelmıyorum ama dedıklerı benı cok uzuyo

niye çalışıp kendini o evden dışarı atmıyorsun ki??nefes alırsn havan değişir kendine güvenin gelir.annen de biraz haklı olabilir belki.bence ya oku ya çalış işsiz güçsüz evde kapalı insanın ruhu sıkılır.

calısıcam canım iki ay sonra

calısıcam canım iki ay sonra
iki ayı bekleme bu kadar bunaldıysan.git part time iş bul kendine.avmlerde tanıtım elemanlığı yap mesela ajanslara kaydol.(mankenlik ajansı değil yanlış anlama promosyon elemnı ol anketör ol)kesinlikle çıkman lazım evden.temizlik bile olsa git gocunulacak bi şey yok bunda.harçlığın çıkar

calısıyodum aslınsa cıkmak zorunda kaldım sımdı magazada satıs elemanı olarak gırıcem ama haber beklıyorum

annen sert uyarilarda bulunmus evet ama.
seninde sanki ozguvenin eksik gibi bir izlenim sezdim canim
calismak seni rahatlatacaktir 20 yasinda birisi tasi SIKSA suyunu cikarir.
temizlik isi olmaz demen farzetki evlisin ben temizlik yapamammi diyeceksin

eve kapanmaya devam edersen hem senin için hemde annen için kötü olacak. Bende annemle benzer şeyleri yaşıyorum. Canım sana önerim şu ki ya okula devam et(dışardanda olsa) yada çalış. Kapalı olmamana annen üzülüyor olabilir ama bu senin tercihin o yüzden takma. Ben kapalıyım ama kardeşim açık annem ona baskı yaptığında ben müdahale ediyorum ablanlarla konuş bu durumu annenle konuşsunlar bence. Ama evden çıkman gerek akşama kadar evde durursan depresyona girersin.

evde zaten yapıyorum canım ama temızlık dıye degıl ne bilim bı an oyle calısmam demek geldı ıcımden yoksa neden olmasın ama tek bu iş icin degıl bska bısı olsa da bu lafları benı cok uzuyo

calisinca bu laflarin cogunu duymayacaksiniz. Uzuldum sizin adiniza, siz sabredin sonucta anneniz yapacak bir sey yok. kirildiginizi belirtirseniz belki az da olsa duzelir, ama can cikar huy cikmaz derler ya annenizin de yapisi boyle demekki.
Her sey gonlunuzce olsun

Annen böyle çıkışlar yapmasa okumayıp çalışmamana ses etmese kendin için bişeyler yapmıcak mısın?

Yani ne bileyim çok gençsin gencciz herkesin bi hayali hedefleri yürümek istediği bi çizgi olur. Kendine neden bu kötülüğü yapıyosun?

ben zaten calısıyodum samsunda oturuyoruz simdi bidaha giricem zaten magzaya

Birde anneni dinlesek Allah bilir neler anlatacak tatlim.
Annenin bukadar ustune gelmesinde var birseyler demekki, uzmussun belli ki. Kizini dovmeyen dizini dover, bazi kizlarin onunu biraz geri cekmesi gerekir annelerin. Sevgilim vardi diyosun, demekki annen hos gormemis. Normaldir bu. Benimde eger 20 yasinda sevgilim olsaydi, eminim asagi yukari ayni seyleri yasardim.
Guveni sarsilmis annenin, durduk yere sarsilmis olamaz herhalde. Guvenini bir sekilde geri kazanmadigin surece, araniz boyle kotu olmaya devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…