- 17 Ağustos 2010
- 1.657
- 2.451
konu eski değil arkadasın 2. kez basına geliyor oyuzdn eski konuyu kapattılar burdan devam etsin diye. onun için olağan bi durum yanieneee konu eskiymiş geri aldım yorumumu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
konu eski değil arkadasın 2. kez basına geliyor oyuzdn eski konuyu kapattılar burdan devam etsin diye. onun için olağan bi durum yanieneee konu eskiymiş geri aldım yorumumu
ay o zaman ayaklarına yüzüne dayaması cidden korkunç oracıkta kriz geçirirdim lens almayı düşünmezmisin pekikonu eski değil arkadasın 2. kez basına geliyor oyuzdn eski konuyu kapattılar burdan devam etsin diye. onun için olağan bi durum yani
bence ancak lazer ameliyatı paklaray o zaman ayaklarına yüzüne dayaması cidden korkunç oracıkta kriz geçirirdim lens almayı düşünmezmisin peki
konu hortlatmak heFakat annende ne ayak varmış gözlüğü kıracak kadar hahahahaha
yüzüme bastı ayaklarıylaYemin ederim kahkaha attım kusura bakma ama çok komik birde bir gözlük nasıl bu kadar kolay kırılır suratına tekme atması lazım ya
lens olmaz mı?bence ancak lazer ameliyatı paklar
optikçiye gittim cuma günü gelir dedi.Ştt naptın bakıyim gittin mi doktor amcaya hı??
camları kırılmadı zaten menteşeleri kırıldıTamam da yüzüne baktı o kırıklar batmadı mı gözüne?
bir de saplarıTamam da yüzüne baktı o kırıklar batmadı mı gözüne?
kıayamam ya ama valla gülmeden edemedimArkadaşlar, tatildeyiz ve dün akşam annemin ayaklarının çok büyük olmasıyla dalga geçip kızdırdım onu biraz. O da şaka niyetiyle dedi ki "nasıl dalga geçersin, al sana ayak o zaman" ve ayaklarını yüzüme dayadı fakat gözlüğümü kırdı
5.5 derece miyopum ve bu yazıyı bile ekrenın dibine girerek yazıyorum ve tatilden dönmemize daha 3 gün var
Napıcam ben şimdi. Annemin yüzüme ayağını dayamasına bir şey demiyorum, hak ettim onunla bu kadar dalga geçerek ama annem ayağını dayayacaksa gözlüklerimi çıkarması gerekmez miydi öncelikle?
Ben hortlatmadım kuzum, benden önceki arkadaşlar hortlatmış ama çok güldümkonu hortlatmak he
al sana al sana