dilediGözümün önüne getirdim de manzarayı biraz komik geldi kusura bakmayın...
Annen ne dedi özür falan diledi mi allah korusun cam parçaları gözüne denk gelebilir
Tatilin bitmesine 3 gün varsa okula niye gidiyosun onu anlamadım. Bide ekranın dibine girerek yazıyorum demişsin göZümde canlandıArkadaşlar, tatildeyiz ve dün akşam annemin ayaklarının çok büyük olmasıyla dalga geçip kızdırdım onu biraz. O da şaka niyetiyle dedi ki "nasıl dalga geçersin, al sana ayak o zaman" ve ayaklarını yüzüme dayadı fakat gözlüğümü kırdı
5.5 derece miyopum ve bu yazıyı bile ekrenın dibine girerek yazıyorum ve tatilden dönmemize daha 3 gün var
Napıcam ben şimdi. Annemin yüzüme ayağını dayamasına bir şey demiyorum, hak ettim onunla bu kadar dalga geçerek ama annem ayağını dayayacaksa gözlüklerimi çıkarması gerekmez miydi öncelikle?
Hahhahaahah cok guldummmm....
Arkadaşlar, tatildeyiz ve dün akşam annemin ayaklarının çok büyük olmasıyla dalga geçip kızdırdım onu biraz. O da şaka niyetiyle dedi ki "nasıl dalga geçersin, al sana ayak o zaman" ve ayaklarını yüzüme dayadı fakat gözlüğümü kırdı
5.5 derece miyopum ve bu yazıyı bile ekrenın dibine girerek yazıyorum ve tatilden dönmemize daha 3 gün var
Napıcam ben şimdi. Annemin yüzüme ayağını dayamasına bir şey demiyorum, hak ettim onunla bu kadar dalga geçerek ama annem ayağını dayayacaksa gözlüklerimi çıkarması gerekmez miydi öncelikle?
Çok güldürdünüz beni sizde hep gülün inşallahArkadaşlar, tatildeyiz ve dün akşam annemin ayaklarının çok büyük olmasıyla dalga geçip kızdırdım onu biraz. O da şaka niyetiyle dedi ki "nasıl dalga geçersin, al sana ayak o zaman" ve ayaklarını yüzüme dayadı fakat gözlüğümü kırdı
''Dur kızım ayaklarımı yüzüne dayayacağım, çıkaralım şu gözlüğünü .. ''
Demesini mi bekliyorsunuz ?
Yok artık..
Kızım üstünden 5 ay geçmiş hala napıcam mı soruyorsun?yarın okulda napıcam ya ben
bu tarz bir olayda lense zarar gelmez dimi?
Edit, konunun portletilmesinde emeği geçen @Mavi Terlik @Sephoraa @cansu 1993
hastane sırası beklerken gülme krizine soktuğunuz için ayrıca teşekkürler. Tuttuğunuz altın olsun, RAB kocalarınızdan kaynanalarınızdan bol bol güldürsün, bana da bol bol bebek versin amin.