Kız İsteme Annemi Nasıl İkna Edicem?

Dou_You_Wanna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2010
1.632
8
116
Ankara
Kızlar birgün buraya konu açacağım aklımın ucundan bile geçmezdi.. :) Şöyle söyleyim. Erkek arkadaşımla ilişkimize ciddi niyetle başlamıştık. 1. ayımızı doldurduktan sonra kendisi bnden annesine bahsetti ve telefonda da olsa tanışmamızı sağladı. Aynı şekilde jet hızıyla ablası ve küçük kız kardeşiylede tanıştım hatta evlerine bile gittim. Annesi benim için çok istekli. Bir kızımda sen olucaksın die.. ( inş içten sölüyodur ) Şuan hastanede yatıyo kendisi ve bu hastane günlerinde yalnız bırakmak istemediğim için hergün arıyorum kendisini. Sesimi duyunca gerçekten çok seviniyor ki bellide ediyor. Dün ulaşamadım mesela telefonu kapalıydı hemen erkek arkadaşıma sormuşl bugün aramadı küstümü bana diye.. Ben çok memnunum yani bu durumdan.. Her fırsatta annemin haberinin olup olmadığını sorar ve ben de yalansızca haberi var efendim fakat bazı endişeleride var diyerek durumu belirtirim.. Evet kızlar sorun burda başlıyor. Ben tek çocuğum. Anneme aşırı bağlıyım o da bana öyle.. Günde en az 4 defa konuşuruz.. Her neyse.. Annem kıskançlık krizlerine girdi. Daha sevgilimi tanımadan yargılıyor ben onunla tanışmam etmem diye.. Annesi gelincede git dışarda bi yerde tanış eve getirme diyo. Kendiside onaylıyo kıskançlığının başladığını. Bende her fırsatta sevgilimin iyi yönlerinden,beni ne kadar mutlu ettiğinden bahsediyorum ki beni mutlu görünce o da yumuşasın diye. İki Yumuşar gibi oluyor sonra haydiii.... Gene sertleşiyor. Kızlar Biliyorum tatlı telaşlar bunlar ama bir yol gösterin ben annemi nasıl ikna edicem..

Sen benim için çok değerlisin, o da öyle... Senin de onu cok sevmeni istiyorum yapma böyle nolur falan desen

Anneninde bu konuda anlayışlı olması gerekiyo.Bu arada önemli olan yaş tabiiki.yaşın küçükse o yuzden bu kadar sert karşılıyo olabilir.
Zor ama her annenin bu olayla yüzleşmesi gerek
Bence acele etmeden yavaş yavaş konuş,çok üstüne gidip her gün bişeyler anlatma.
Hatta bi süre ara ver,hiç bahsetme.Zamana bağlı birazda böyle şeyler.Hayırlısı canım

Belki biraz da duygu sömürüs yapmak gerek :)

Dünyada kimsenin yalnız yaşamadığını, insanların sevdikleriyle mutlu bir hayat geçirmesinin güzel olduğundan bahsedebilirsin belki. En azından erkek arkadaşınla tanışmasını, onu tanıdıkça seveceğini söylersin. Tek ya da çok çocuk farketmez, herkesin annesine çok düşkün olduğunu ama bir gün hayatına başkasıyla devam edeceği gerçeğine alışması gerek.

İyi şanslar şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…