insanın sevdıgı adam için ailesınınden sevdıklerınden arkadaslarınndan yasadıgı sehırden vazgecmesı ne kadar zormus. zaman gectıkce acısı yanlızlıgı ne kadar da büyürmüş...
bunu cok ii anliyorum biz 3 uc kiz kardeşiz annemi sinir edince 3 unuzu bi dagin ardina verecem diyordu guluyorduk bizde canim annenim dilek kapisi acikmiş ablam bizim memlektetten biri ile evli ama iş sebebiyle uzaktalar o hatayda ben istanbuldayim bende tayinciyim şimdi annemi okadar ii anliyorumki keske hersey eskisi giibi olsa ne guzel olurdu diyorum kimbilir kardeşim nereye gitcek hep naz yapardik anneme babama babam eve girince teker teker sorardi nerdeler diye saklanirdik bizi sorcakmi acaba diye her seyimizi alirlrdi yok demezlerdi.canim annem benim hep dusundukleri evinizde ii olun huzurlu olun biz yanindayz sizin eve gelince ne yemek yaptin anne deyince sunu yaptim ıy o yenirmi diyorduk şimdi yapsada yesek yemem demem
canım ya keşke öyle olmasaymış ama hem kader hemde bazı şeyleri biz kendi ellerimizle yapıyoruz sıkma canınıne kadardır görüşmüyorsunuz ailenle?arasan açmazlar mı?bende eşimle severek evlendim ama ailemin rızasıyla tabiki ailemlede aram iyi çok şükür ama gurbetteyim o bile zor geliyor özlüyorum senin durumun daha zor rabbim yardımcın olsun inşallah
ah canım bende anne kuzusuydum.anne ben evlenmem evlensem bile ya iki mahalle ötende bilemedin iki apartman yanında oturcam derdim.rüyamda görsem hayra yormazdım ben kimmm gurbetlik kim diye.sırf o yüzden kazandıgım ünv.gitmemiştim...izmirliyim eşim astsubay ve evlendik.(iyikide evlenmişim onunla o ayrı bi şey)ardahana gittim hayatımın şokunu yaşadım orda izmir gibi bi yerden ardahana 3 yıl orda kaldık.şimdi ise 3 yıldır tekirdağdayız.ama gelgelelim ben hiç alışamadım.hala ağlarım.çocugu olur unutur alışır dediler cık yine olmadı.annemsizliğe dayanamıyorum bide erkek kardeşim var..çokk zor gurbetlik çokk...allahtan eşim dünya iyisi yoksa çekilirmiydi hiç...
evet canım çok şükür ki iyi insanlar çıkmış karşımıza.rabbim bir ömür mutlu huzurlu etsin yuvalarımızı.bende tekirdağdayım şuanda 3yıl oldu 4.yıla gircez.sen neresindesin komşu çıkarmışız bide..)))
bende annemi çoooook özledim ve çoook yanlızım evlendim yeni bi şehre geldim ye ni iş yeni bi yer herşey yeni ve herşey üstüme geliyo bi tane bile arkadaşım yok ve hiçbir sosyal hayat bu nasıl yaşamaksa üstüne bide hamileyim belki bebek doğunca herşey düzelir onla arkadaş olurum((
bebeğin olcak ve moral bozukluğu şuan sana en son lazım olan şey( üzme kendini bende yanlızdım ama buldum arkadaş iş yerinden fln. Hatta sanırım internettende bulmak üzereyim:))) sende bulunduğun şehirde olturan üyelerle görüşebilirsin canım sıkma canını lütfen bak ben 6 aydır uğraşıyorum bebek için şanslısın yani mutlu ol
bende annemi çoooook özledim ve çoook yanlızım evlendim yeni bi şehre geldim ye ni iş yeni bi yer herşey yeni ve herşey üstüme geliyo bi tane bile arkadaşım yok ve hiçbir sosyal hayat bu nasıl yaşamaksa üstüne bide hamileyim belki bebek doğunca herşey düzelir onla arkadaş olurum((
insanın sevdıgı adam için ailesınınden sevdıklerınden arkadaslarınndan yasadıgı sehırden vazgecmesı ne kadar zormus. zaman gectıkce acısı yanlızlıgı ne kadar da büyürmüş...
Canım benim, bu aralar ben de benzer şeyleri hissediyorum..hatta dün çocuğunu yalnız büyütenler diye konu açmıştım bir bak istersen..hayırlı olsun bebişin bu arada..
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/526280-cocugunu-yalniz-buyutenler.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?