annemi çok özledim:(

Cacaron55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2012
90
0
96
insanın sevdıgı adam için ailesınınden sevdıklerınden arkadaslarınndan yasadıgı sehırden vazgecmesı ne kadar zormus. zaman gectıkce acısı yanlızlıgı ne kadar da büyürmüş...

Son düzenleme:
seni çok iyi anlıyorum ben ayrı sehirde değilim ama eşim için ailemden bile vazgeçmiştim..gençliğin verdiği delilik diyorum şuanda olsa uzaklara asla gidemezdim gibi geliyor tabi kaderde ne varsa o ama ben yapamzdım

canım ya keşke öyle olmasaymış ama hem kader hemde bazı şeyleri biz kendi ellerimizle yapıyoruz sıkma canını:(ne kadardır görüşmüyorsunuz ailenle?arasan açmazlar mı?bende eşimle severek evlendim ama ailemin rızasıyla tabiki ailemlede aram iyi çok şükür ama gurbetteyim o bile zor geliyor özlüyorum senin durumun daha zor rabbim yardımcın olsun inşallah:(

insanın sevdıgı adam için ailesınınden sevdıklerınden arkadaslarınndan yasadıgı sehırden vazgecmesı ne kadar zormus. zaman gectıkce acısı yanlızlıgı ne kadar da büyürmüş...

ben ayrı degilim şuan ama ayrılıcam ailemden hemde senin gibi şehir degil ülke degiştiricem.çok iyi anlıyorm düşündükçe başıma agrılar giriyo. allah sabrımızı verir heralde.üzme kendini :(

bunu cok ii anliyorum biz 3 uc kiz kardeşiz annemi sinir edince 3 unuzu bi dagin ardina verecem diyordu guluyorduk bizde canim annenim dilek kapisi acikmiş ablam bizim memlektetten biri ile evli ama iş sebebiyle uzaktalar o hatayda ben istanbuldayim bende tayinciyim şimdi annemi okadar ii anliyorumki keske hersey eskisi giibi olsa ne guzel olurdu diyorum kimbilir kardeşim nereye gitcek hep naz yapardik anneme babama babam eve girince teker teker sorardi nerdeler diye saklanirdik bizi sorcakmi acaba diye her seyimizi alirlrdi yok demezlerdi.canim annem benim hep dusundukleri evinizde ii olun huzurlu olun biz yanindayz sizin eve gelince ne yemek yaptin anne deyince sunu yaptim ıy o yenirmi diyorduk şimdi yapsada yesek yemem demem

bunu cok ii anliyorum biz 3 uc kiz kardeşiz annemi sinir edince 3 unuzu bi dagin ardina verecem diyordu guluyorduk bizde canim annenim dilek kapisi acikmiş ablam bizim memlektetten biri ile evli ama iş sebebiyle uzaktalar o hatayda ben istanbuldayim bende tayinciyim şimdi annemi okadar ii anliyorumki keske hersey eskisi giibi olsa ne guzel olurdu diyorum kimbilir kardeşim nereye gitcek hep naz yapardik anneme babama babam eve girince teker teker sorardi nerdeler diye saklanirdik bizi sorcakmi acaba diye her seyimizi alirlrdi yok demezlerdi.canim annem benim hep dusundukleri evinizde ii olun huzurlu olun biz yanindayz sizin eve gelince ne yemek yaptin anne deyince sunu yaptim ıy o yenirmi diyorduk şimdi yapsada yesek yemem demem

aynı şeyi annem de derdi bana annemle yada abimle kavga ettiğimde Allah bırınızı bı daga dıgerınızı obur daga nasıp etsın de hasret kalın bırbırınıze derdı. ailemle aramız ıyı telefonda hergun gorusuyoruz ama yetmıyor 4 ay oldu gormeyelı ama o kadar zor gelıyor kı. hem onların yoklugu hemde yapayanlız olmak cok zor.

canım ya keşke öyle olmasaymış ama hem kader hemde bazı şeyleri biz kendi ellerimizle yapıyoruz sıkma canını:(ne kadardır görüşmüyorsunuz ailenle?arasan açmazlar mı?bende eşimle severek evlendim ama ailemin rızasıyla tabiki ailemlede aram iyi çok şükür ama gurbetteyim o bile zor geliyor özlüyorum senin durumun daha zor rabbim yardımcın olsun inşallah:(

canım ailemle aramızda çok şükür bir problem yok ama onlardan ayrı olmak yetıyor. ben eşimle üniversiteyi okurken tanıstım ve okul bıter bıtmez evlendım zaten yıllardır uzaktaydım doyamadan ayrıldım.

nasip böyleymiş canım üzülme ..sağlıklı olsunlarda..zamanla sende alışırsın daha çok yeni evlisin :)) hem bak bizler varız burda :8::8::8:

ah canım bende anne kuzusuydum.anne ben evlenmem evlensem bile ya iki mahalle ötende bilemedin iki apartman yanında oturcam derdim.rüyamda görsem hayra yormazdım ben kimmm gurbetlik kim diye.sırf o yüzden kazandıgım ünv.gitmemiştim...izmirliyim eşim astsubay ve evlendik.(iyikide evlenmişim onunla o ayrı bi şey)ardahana gittim hayatımın şokunu yaşadım orda izmir gibi bi yerden ardahana 3 yıl orda kaldık.şimdi ise 3 yıldır tekirdağdayız.ama gelgelelim ben hiç alışamadım.hala ağlarım.çocugu olur unutur alışır dediler cık yine olmadı.annemsizliğe dayanamıyorum bide erkek kardeşim var..çokk zor gurbetlik çokk...allahtan eşim dünya iyisi yoksa çekilirmiydi hiç...

ah canım bende anne kuzusuydum.anne ben evlenmem evlensem bile ya iki mahalle ötende bilemedin iki apartman yanında oturcam derdim.rüyamda görsem hayra yormazdım ben kimmm gurbetlik kim diye.sırf o yüzden kazandıgım ünv.gitmemiştim...izmirliyim eşim astsubay ve evlendik.(iyikide evlenmişim onunla o ayrı bi şey)ardahana gittim hayatımın şokunu yaşadım orda izmir gibi bi yerden ardahana 3 yıl orda kaldık.şimdi ise 3 yıldır tekirdağdayız.ama gelgelelim ben hiç alışamadım.hala ağlarım.çocugu olur unutur alışır dediler cık yine olmadı.annemsizliğe dayanamıyorum bide erkek kardeşim var..çokk zor gurbetlik çokk...allahtan eşim dünya iyisi yoksa çekilirmiydi hiç...

Ben hiç doyamadım universite bitti 3 ay durdum evımde oda dugun telasıyla gectı. benımde 13 yasında bı erkek kardesım var en cok da ondan uzakta olmak hergun bırazdaha buyudugunu gorememek cok canımı yakıyor...

Olsun canım napalım,bizimde kaderimizde gurbetlik varmış.rabbim bizi çıktığımız yoldan utandırmasın,sevdiklerimizin iyi haberlerini alalım yeter.inan hasretlik hiç azalmıyo aksine gün geçtikçe dahada canımı acıtıyo ama olsun.allahım mutlu yuvamızı daim etsin..ailemin yanında olupta çok mutsuz olsam nolcaktı,kurban oldugum allahım dünya iyisi bi eş nasip etti bana buna şükür..canım isteğinde giderim canım isteğinde anneme sen gel derim çok gelir annem.nerdeyse senenin tamamı bizde o giderken eşim küsüyo gitme diye ağlıyo bile neden gidiyosun bizi bırakıyosun diye.allah razı olsun ondan.gurbetlikte nazar boncugu olsun bu işin napalım:))))

kızlar üzülmeyin yaaaa :( bende uzaktayım 150 km kadar annemler ist. ben tekirdağda eşim buralı burada iş kurdu ve tam 4 yılı geçti buradayım. onun ailesi benim ailem oldu. istediğim zaman gidebiliyorum anneme eşim hiç bişeyime karışmıyo. yanındaki gibi olmaz tabiki ama allaha binlerce kere şükür karşımıza ii insanlar çıktı. ya annemizin yakınında olup ii insanlarla evlenmeseydik ne olurdu bide bu açıdan düşünün derim. onların tek isteği çocuklarının mutlu birer yuvası olması ve oldu nitekim allah utandırmasın. özlem zor ama zamanla alışılıyor. sıkmayın canınızı mutluysanız sorun yok.

evet canım çok şükür ki iyi insanlar çıkmış karşımıza.rabbim bir ömür mutlu huzurlu etsin yuvalarımızı.bende tekirdağdayım şuanda 3yıl oldu 4.yıla gircez.sen neresindesin komşu çıkarmışız bide..)))

evet canım çok şükür ki iyi insanlar çıkmış karşımıza.rabbim bir ömür mutlu huzurlu etsin yuvalarımızı.bende tekirdağdayım şuanda 3yıl oldu 4.yıla gircez.sen neresindesin komşu çıkarmışız bide..)))

canım zaten tekirdağ dediğin yer avuç içi kadar:) merkezdeyim ben mahallemi özelden yazarım istersen.benimde pek fazla arkadaşım yok aslında işten kızlar eşimin arkadaşlarını eşleri fln. Senini iki tarftanda kimse yok dimi.

bende annemi çoooook özledim ve çoook yanlızım evlendim yeni bi şehre geldim ye ni iş yeni bi yer herşey yeni ve herşey üstüme geliyo bi tane bile arkadaşım yok ve hiçbir sosyal hayat bu nasıl yaşamaksa üstüne bide hamileyim belki bebek doğunca herşey düzelir onla arkadaş olurum :(((

bende annemi çoooook özledim ve çoook yanlızım evlendim yeni bi şehre geldim ye ni iş yeni bi yer herşey yeni ve herşey üstüme geliyo bi tane bile arkadaşım yok ve hiçbir sosyal hayat bu nasıl yaşamaksa üstüne bide hamileyim belki bebek doğunca herşey düzelir onla arkadaş olurum :(((

bebeğin olcak ve moral bozukluğu şuan sana en son lazım olan şey :(( üzme kendini bende yanlızdım ama buldum arkadaş iş yerinden fln. Hatta sanırım internettende bulmak üzereyim:))) sende bulunduğun şehirde olturan üyelerle görüşebilirsin canım sıkma canını lütfen :( bak ben 6 aydır uğraşıyorum bebek için şanslısın yani mutlu ol

bebeğin olcak ve moral bozukluğu şuan sana en son lazım olan şey :(( üzme kendini bende yanlızdım ama buldum arkadaş iş yerinden fln. Hatta sanırım internettende bulmak üzereyim:))) sende bulunduğun şehirde olturan üyelerle görüşebilirsin canım sıkma canını lütfen :( bak ben 6 aydır uğraşıyorum bebek için şanslısın yani mutlu ol

yaşadığım şehir çok küçük gidecek bi yer yok iş yerindekilerde bende yaşça çooook büyük haliyle ne derece arkadaş olabilirsinki..komşularımı tanımıyorum bile ne yapacağımı bilmiyorum.eşim antrenör olduğu için akşamları ve haftasonlarıda çalışıyor ve ben evde sıkıntıdan patlıyorum sabrediyorum belkş geçer bu günler...

Canım benim, bu aralar ben de benzer şeyleri hissediyorum..hatta dün çocuğunu yalnız büyütenler diye konu açmıştım bir bak istersen..hayırlı olsun bebişin bu arada..:16:

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/526280-cocugunu-yalniz-buyutenler.html

Canım benim, bu aralar ben de benzer şeyleri hissediyorum..hatta dün çocuğunu yalnız büyütenler diye konu açmıştım bir bak istersen..hayırlı olsun bebişin bu arada..:16:

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/526280-cocugunu-yalniz-buyutenler.html

sanırım aynı şeyleri yaşıyoruz gerçekten çok kötü bişey ya depresyona girmiş gibiyim..saçının bi teline bile kıyamadığım eşime kızıyorum hep çok agresif oldum bütün dünyada tek yanlız benmişim gibi geliyo allah yardımcımız olsun :((

Back