Annemi Babamı aşırı özlüyorum

Huzur kalplerde

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
773
247
34
Arkadaşlar merhaba;

Ben 14 yıl önce babamı,4 yıl öncede annemi kaybetti (anne 53,baba 51 yaşındalardı )

Tamam zamanla için soğur dediler babam da her ne kadar aşırı tarifsiz özlesem de içim sakinleşti
Ama annem konusunda maalesef aynısını söyleyemeyeceğim,,,,Çok ansızın koronadan vefat etti babam da kanserden
Meğer annem bizleri toparlamış,birleştirmiş anne çok başkaymış aradan 4 yıl geçti ama unutmak aklımdan çıkmamak ne mümkün
Psikolojik olarak çok iyiyim evliyim eşim ve abim var ailemiz geniş ama içimin bir yerlerinde kimsenin asla dindiremediği bir kanayan yara var annemden ötürü ve o yara kabuk bağladı ama hala çok acıtıyor Rabbim mekanlarını cennet etsin ölenle evet ölünmüyor ama çok can yakıyor aşırı,,,Sizlerden ricam annem ve babama bir Fatiha okursanız çok memnun olurum Allah şimdiden hepinizden razı olsun
(Merhum Yener,Merhume Hülya)

Rabbim annenize babaniza rahmet eylesin nur icinde yatsinlar sizede sabirlar versin. Düşüncesi bile insani kahrederken sizi tahmin bile edemiyorum. RABBIM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…