Ben de benzer şeyler yaşadım.
Başkalarına sinirlenir benden çıkarırdı,her gün bir güzel döverdi karanlık kömürlüğe kilitler cezalandırırdı.Acı biber yedirirdi. zorla.
Üniversiteye gidene kadar devam etti bu,intihar etmeyi düşünüyordum sürekli ama arkamdan bile üzülmez diyerek yapmıyordum.Her gün bir bahane ile dövüyordu çünkü 4-5 yaşlarımdan beri.
Kendisi çalıştığı için 12-13 yaşlarımda yemek temizlik falan yapmayı öğrendim,döverek ütü yapmayı öğretmişti her yerim yanık izi olurdu halamlar görünce kızardı anneme.
Üniversiteyi şehir dışında yazınca kurtuldum,evden gidince.Şimdi iyi davranıyor artık ama nafile.
Geçen gün de söyledim açık açık,seninle samimiyet kuramıyorum yaptıklarını da affedemiyorum elimde değil anne-kız ilişkimiz olmayacak böyle kabul et durumu dedim,çünkü onu sevmediğimi saymadığımı söyledi,sevmiyor değilim ama sevemiyorum da hissizim yani,bir şey olsa çok üzülürüm orası ayrı.
Ama böyle söylediğim için beni suçladı,çocuktun,düzgün yetişmen için böyle yaptım falan diye saçma savunmalar yaptı.
Olan oldu bir kere anne yerine koyamıyorum sevemiyorum,hiç sarılıp öpmem içimden gelmiyor.
Ne olacak halimiz bilmiyorum.