anneme yemek takımın almak istiyorum !!!

gnnrkcy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2011
2.687
4
66
İstanbul
Kızlar dün akşam annemle oturuyorduk bir de ne farkettim benim çeyiz telaşıma yoğunlaşmışken evdeki tabak çanağın ne kadar eski olduğunu anneminde aslında yeni bir porselen takımı istediğini... Ben de anneler gününde böyle bir süpriz yapmak istiyorum fakat hangi model, nereden alırım henüz hiç fikrim yok. Tabiki kaliteli ve fiyatı da uygun olması gerekiyor. En fazla ayırabileceğim para 300 TL ve civarı olabilir. Önerebileceğiniz modelleri resmini eklerek yardımcı olursanız çok sevinirim

Son düzenleme:
schafer in web sitesine bir bak istersen canım, fiyatları uygundur vede kaliteli. geçenlerde televizyonda görmüştüm kalite ödülümü ne almış tam hatırlamıyorum. beğendiğin bir model olursada webde fiyat araştırması yaparsın. diğer markalarıda biliyorsun zaten, nasıl istersen...

Canım bunu gördün mü ?

Son düzenleme:
ben aldım açelyadan. nakitte 266 tl ye geldi. 1.5 günde teslim ettiler. çok uygun diye aldım. günlük de olur misafirlik de.

beğendim valla hiç de ucuz görünmüyor. güralda aynı malzeme kabartma deseni değişik bir model gördüm 500-600 tl civarında fiyat verdiler. bugün sirkecide bir alman markası yine aynı teknik desen farklı 700 tl dedi. kampanya 25 mayısa kadar. bunda da fiyat artıcak.
aldıktan sonra tereddüt ettim acaba çok mu sade , basit diye, zevkine, kalite anlayışına, çeyiz konusundaki tecrübelerine çok güvendiğim yengem de çok beğendi. annenin zevkini bilemem tabii, ama dediğin rakama bilmediğin bir marka almaktansa kütahya almak iyidir diye düşünürüm.

Cnm be karacanın yemek takımı ve kahvaltı setini kullanıyorum memnunum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…