Anneme 'seni de şişeye oturtacağız' demiş

mafya adamlar mafya. neden yasiyorlar, neden allahim, neden nefes aliyorlar.
kadinlarimiz, neden bu adamlarin paralarina aldanip da bunlarin mali olmayi kabul ediyorlar. :KK43:

arkadaş bu nedir yaa nası bi insanlıktır bu yok yok kimsenin akıl sağlığı yerinde değil

neden

nedenini söyleceğim ancak rica edeceğim benim yorumum üstüne yorum katıp yazıp yazmasın kimse

maneviyat eksikliğinden başka bişey değil ruhu doyuramıyorlar

bu seferde insan hayvandan aşağı bir hal alıp doyumsuzluğuyla nereye saldıracağını şaşırıyor

o kızın kurtulduğunu düşünmüyorumm

yaşadıklarının hangi birini unutabilecek:KK51::KK43:

""Kaybedecek hiçbir şeyim yok, en fazla 30 yıl yerim’ dedi. Sürekli para verip serbest kaldığını, son serbest kalışının da 400 bin dolara patladığını söyledi.""

Bu öldürülen kadınlar, yemin ediyorum devlet eliyle öldürülüyor bir nevi..
Ülkeyi b.k götürüyor..Kimsenin canı güvende değil..

Ya öldüreceksin ya öleceksin..İnsanlara başka çare bırakmıyorlar.

""Kaybedecek hiçbir şeyim yok, en fazla 30 yıl yerim’ dedi. Sürekli para verip serbest kaldığını, son serbest kalışının da 400 bin dolara patladığını söyledi.""

Bu öldürülen kadınlar, yemin ediyorum devlet eliyle öldürülüyor bir nevi..
Ülkeyi b.k götürüyor..Kimsenin canı güvende değil..

Ya öldüreceksin ya öleceksin..İnsanlara başka çare bırakmıyorlar.

benim ayrıldığım pislik kocamda (adam, herif ya da her neyse) daha önceden 2 kez ceza evine girdi çıktı. bana tehditlerinde hep diyor ki ben ceza yattım çıktım gerekiyorsa yine yatarım. çok da zor bişi değilmiş diyo. neden böyle diyor biliyor musunuz? bence denetimli serbestlikten dolayı. 2 kez adam dövmeden girdi. birinde 11,5 aylık cezaya 5 gün 2. de 2,5 yıl mı 3,5 yıl mıydı ne 11 ay yattı. yani bence cezasının tamamını yatsaydı bu kadar laubali olamazdı.

devlet bu pislikleri topluma kazandırmaya neden çalışıyor ki? bunlardan bir cacık olmaz ama işte :KK43:

X