Annem'e ne yapsak az...

Aynen neden olmasın...
O kadar para vermesine burkulduk. Kötü hissettik kendimizi eşimle. Ama haklısınız bi yandanda.. Var ki yaptılar, minnettarız.

Siz olsaydınız şuan için ne yapar/alırdınız?

Barcelona 'da büyük bir outlet avm var.
Öncelikle orayı bir araştırın derim.
Sonbaharda bizim de öyle bir planımız var, alışveriş açısından orayı ilk sıraya koydum özellikle.
Dünya markalarının geçen sezon ürünleri, bizim ülkemize göre sudan ucuz şekilde satılıyor.
Şöyle ki, lacoste gömlekleri 20 euro ya, michael kors, ted baker, guess, çantayı 30- 60 euroya, burberry trençkotları 100 euroya aldık başka bir avrupa outletinden.
Tabi daha pahalıları ya da daha ucuzları da mevcut.
Ama freeshoptan almayın sakın, orada çok pahalı.
O outlet e gidin.
Oradan da hem kendinize hem ailenize aklınıza gelebilecek her şeyi alırsınız.
Anneme iyi bir markadan çok güzel bir çanta ve cüzdan alırdım.
Babama da parfüm ve şık bir gömlek-pantolon tarzı bir şey alırdım.
Saat seviyorsa yine o outletten 80 euroya iyi markanın saatini alırdım.
Ya da İspanya ya özgü objeler toplamaya çalışırdım.
Çikolata ise tabi ki yurtdışı tatilinin olmazsa olmaz hediyesi.:KK45:

Dönünce deneyimlerinizi mutlaka paylaşın, ben de fikir edineyim.:KK19:
Şimdiden iyi tatiler, bol bol eğlenin, çok keyifli zamanlar geçirin.

Merhaba canim. anne babalar evlat icin canini verir o para onlarin gozune gozukmuyordur icini rahat tut. esin de insan sonucta anlamistir ailenin sana ve dolayisiyla kendisine deger verdigini bunu hic dile getirme sen. Sunu soylemek istiyorum ama uzmek icin degil, neden unutmuyorsun bazi seyleri. kin ve nefret en cok sahibine zarar veriyor. tatile gidin tabiki ama kuzenin dugununde evde oturmamak icin degil degisiklik olsun diye.. Bazi seyleri unut bazi kisileri affet bak nasil rahatlayacaksin. Bu arada iyi gezmeler :)

Barcelona 'da büyük bir outlet avm var.
Öncelikle orayı bir araştırın derim.
Sonbaharda bizim de öyle bir planımız var, alışveriş açısından orayı ilk sıraya koydum özellikle.
Dünya markalarının geçen sezon ürünleri, bizim ülkemize göre sudan ucuz şekilde satılıyor.
Şöyle ki, lacoste gömlekleri 20 euro ya, michael kors, ted baker, guess, çantayı 30- 60 euroya, burberry trençkotları 100 euroya aldık başka bir avrupa outletinden.
Tabi daha pahalıları ya da daha ucuzları da mevcut.
Ama freeshoptan almayın sakın, orada çok pahalı.
O outlet e gidin.
Oradan da hem kendinize hem ailenize aklınıza gelebilecek her şeyi alırsınız.
Anneme iyi bir markadan çok güzel bir çanta ve cüzdan alırdım.
Babama da parfüm ve şık bir gömlek-pantolon tarzı bir şey alırdım.
Saat seviyorsa yine o outletten 80 euroya iyi markanın saatini alırdım.
Ya da İspanya ya özgü objeler toplamaya çalışırdım.
Çikolata ise tabi ki yurtdışı tatilinin olmazsa olmaz hediyesi.:KK45:

Dönünce deneyimlerinizi mutlaka paylaşın, ben de fikir edineyim.:KK19:
Şimdiden iyi tatiler, bol bol eğlenin, çok keyifli zamanlar geçirin.

Aa mutlaka bir göz atarız. En sevdiğin markaları saydın, gitmezsem çatlarım merakkmdan :) aynen canım çok teşekkür ederim yardımın ve güzel dileklerin için :)

Merhaba canim. anne babalar evlat icin canini verir o para onlarin gozune gozukmuyordur icini rahat tut. esin de insan sonucta anlamistir ailenin sana ve dolayisiyla kendisine deger verdigini bunu hic dile getirme sen. Sunu soylemek istiyorum ama uzmek icin degil, neden unutmuyorsun bazi seyleri. kin ve nefret en cok sahibine zarar veriyor. tatile gidin tabiki ama kuzenin dugununde evde oturmamak icin degil degisiklik olsun diye.. Bazi seyleri unut bazi kisileri affet bak nasil rahatlayacaksin. Bu arada iyi gezmeler :)

Merhaba canımm. Kız sana içim çok ısındı, iyilik perisi :) yok dile getirmem, dile getirirsem zaten olmaz. Kıymetlerini bilse de uzaklaşır. Ya orda çok haklısın, bana zarar verenleri unutamıyorum. Beni üzenler, üzülsün istiyorum. Ama dediğini yapmam lazım yoksa aynen bana olan oluyor.

Çoook teşekkür ederimmm :)

bence kıymetli zaten...arayıp teşekkür bile etmiş..

Annem yufka istedi, şimdi ben bunu nasıl söylesem diye düşünüyorum. Acaba onunda parasını verdi diyip kendi paramı Mı versem, yada direk söylesem mi? Veyaa aa annem yufkayı çok sever onun yaptığına karşılık bu hiç birşey ama olsun alalım şurdan bir kaç kilo diyip dalsammı yufkacıya? Kafamda deli sorular :))

Annem yufka istedi, şimdi ben bunu nasıl söylesem diye düşünüyorum. Acaba onunda parasını verdi diyip kendi paramı Mı versem, yada direk söylesem mi? Veyaa aa annem yufkayı çok sever onun yaptığına karşılık bu hiç birşey ama olsun alalım şurdan bir kaç kilo diyip dalsammı yufkacıya? Kafamda deli sorular :))

bukadar kasma kendini..senin paran benim param olmaz..nolcak annene yufka alsan..yada eşinin annesine birşey alsan..bukadar ince düşünmeyin..

bukadar kasma kendini..senin paran benim param olmaz..nolcak annene yufka alsan..yada eşinin annesine birşey alsan..bukadar ince düşünmeyin..

Bizde "sen aldın ben almadım" yarışı var.. Oldu bitti böyleydik. O yüzden kasılıyorum.. Ama bu sefer olay farklı. Annem biletleri aldığı için, eşim hırs yapmaz.. Yaparmı ki? Bilemedim.

Merhaba canımm. Kız sana içim çok ısındı, iyilik perisi :) yok dile getirmem, dile getirirsem zaten olmaz. Kıymetlerini bilse de uzaklaşır. Ya orda çok haklısın, bana zarar verenleri unutamıyorum. Beni üzenler, üzülsün istiyorum. Ama dediğini yapmam lazım yoksa aynen bana olan oluyor.

Çoook teşekkür ederimmm :)

Sagol seker ben de seni sevdim :)) hissettiklerini anlayabiliyorum o yuzden guzel geliyor sana yazdiklarim.

olmus seyleri kafama taktigim gibi olmamis seyleri de kurardim kafamda ya boyle olursa ya soyle olursa diye... sonra hic sevmedigim eltimin cocugu vefat etti, bana iftiralar atan kadinla sarilip aglastik. demem o ki aslinda hic sevmedigimiz insanlarin da bir kalbi var ve iyilikle yaklasinca yumusuyor. buyukluk sende kaliyor ve affettikce mutlu oluyorsun. inan insan gurur duyuyor kendiyle... bir de soyle birsey kesfettim aklima o insanla ilgili kotu seyler gelince kotu dusunmeyi birakip dua etmeye basliyorum. Kalpleri evirip ceviren Allah degil mi, belki zamanla onlar da iyi niyet beslemeye baslar.

farketmeden cok buyuk yukler tasiyorsun kalbinde kendin icin yap dediklerimi. insallah hersey cok daha iyi olur hayatinda :-*

Ben sizin yerinizde olsam gittiğim yerde 4 5 kişiyi ikna eder ,onlara bozuk anında öğrenilmiş türkçeyle anne baba sizi çok seviyorum, çok değerlisiniz , buralara sizin sayenizde geldik , eşinizin dilinden siz bana ikinci anne baba oldunuz vs. dedirtir kameraya çeker dönüşte hep birlikte izlerdik. Daha doğrusu onlar izler, bende anne babamı izlerdim.

İyi Tatiller bol bol eğlenin
Anne babanıza size uzun mutlu ömürler diliyorum

bir kilo yufka ne kaar olabilir ki burada 6 lira. annem yufka istedi canim, cikamamis bugun disari gecerken alalim biyerlerden de sadece. ne parayi karistir ne karsilik olayini. bir kilo yufkanin lafi olmamali iki aile icin de

X