anneme nasıl dıycem ben

Annem oturma odasında oturuyordu, yanına gittim anne ben sana bir şey söylemek istiyorum dedim. Söyle dedi. Hani dedim benim bir arkadaşım var ya, biz evlenmeye karar verdik. Kendisi sizinle tanışmak istiyor dedim. Kendince bazı olumsuz şeyler söyledi, babama sen mi söylersin dedim, babanla herşeyi konuşabiliyorsun bunu da konuşabilirsin dedi.(babamla aramız çok iyidir de)Akşam babam gelince, ona da aynı şekilde söyledim.Biraz sordu kimdir falan diye, gelsin tanışalım dedi.Hafta sonu sadece nişanlımı akşam yemeğine davet ettik. Bir süre o bize geldi gitti, ben onlara gittim geldim.3 ay sonra isteme-söz birarada oldu.

Ailenin yapısını bilemiyorum, normalde bunlar gayet normal şeyler.Hatta güzel şeyler.Korkmadan söyleyebilmelisin.Hakkında hayırlısı olsun.

Bende çok zorlanmıştım Çok tatlı heyecanlar bunlar ne zaman anneme mevzuyu açacak olsam kalp atışlarımı kontrol edemez midemde de ağrı hissederdim Nasıl söylediğimi tam hatırlamıyorum desem yeridir ama önden senin damat adayın gibi bir cümle kurdum zaten benim annemden hiç kaçmaz direkt kendi sordu öyle bişey varmı kim nereli falan filan diye Babamla benimde aram çok iyidir ama kendisi beni çok kıskandığından aslan bu konulara giremezdim topu anneme atınca rahatladım zaten. Hoş babama o söyleyince de haftalarca konuşmadı benimle ne günlerdi yaa

szınle aynı durumu yasıycama adım gıbı emınım annem tanıyo bılıyo gordu zaten ama babam benle konusmaz bıle

kaç yaşındasın sana ona göre fikir vereyim

benimki çok ilginç oldu benim gibi yapma sakın

Ben de senin derttenim ama benim ailem sevgilimi hiç istemediler o yüzden nasl olcak bilmiyorum . Ablam yüz yüze tanıştı annem de öyle. Annem tanıştğında daha yeni çıkmaya başlamş sayılırdık annem ön yargıyla yaklaştı istemedi . Ablam tanışalı ise bu geçen bikaç ay önceki kurban bayramıydı ve ablam olgun birisi efendiydi dedi . Ama biz oraya onay vermeyen birinin gözüyle gitmiştik yani ne dememizi bekliyosn falan dedi üzerine de ama hiç kötü bişy söylemedi . Biz de 2 sene 3 bçk aydır falan beraberiz . Sevgilim şimdi cezaevinde ailem bilmiyo ama döndüğünde temmuzun ortasında falan dönecek eylülde evlenmek istiyo tabi ben de istiyorum çünkü hem askerliğini bekledim şimdi bir de hiç haber alamadan bu acıyı çekerek bekliyorum hak ettiiğimizi düşünüyorum artık . O yüzden ben de geldiğinde nasl söyliycem annemlere bilmiyorum açtığın iyi olmş knuyu ama bence karşısına geçip direk söyle başka çaresi yktur herhalde bunun.

hayatta herşey insanlar içindir ama merak ettim cezaevine girme sebebi nedir?

Öncceden ergenlikte sokakda bikaç kişi bianda bıçaklamşlar o da kendini savunmak için üzerlerine fazla gidince ceza aldı işte . şimdi geldi ceza yeni gitti

yaşın genç hayatını karartma derim ben

yaşın genç hayatını karartma derim ben

Bir değil bin ömrüm olsa hayatımı beraber geçirmek istediğim adamla hayatımı karartacağımı düşünmüyorum . Konu ben değilim konu sahibi . Yine de ilginiz için teşkkür ederim . İyi forumlar dilerim ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim uzun bi iliskim var :) o yuzden soylememe gerek kalmamisti nisanlim nisandan once de bize gelip gidiyordu. Annesi olmadigi icin annemi ayri sever. O yuzden anneme soylememe gerek kalmadi. Babama da tabiiki herkes gibi annem soyledi geleceklerini. O da gulmustu sanki soylememizi bekliyo gibi ) Nisan ayinda sozlendik :) Darisi herkesin basina umarim siz.de en az benim kaar guzel tepki alirsiniz ailelerinizden

vala ben çok korkuyodm ve asla söyliyemicemi düşünyodum :) sevgilimn baskıları hergün sürüyodu. bi gün babamın numarasını istedi. çok büyük kavga ettik. tabi ben korkudan ölüyorum. en sonunda aramıcam sadece numarası bende bulunsun ver die beni kandrdi o dakka babamı aramş. arıyorum arıyorum numara meşgul. o 10 dk ömrümden 10 yıl da giitti vala. babama benimle uzun zamandr ilişkisi oldunu ciddi düşündünü işini gücünü askerliğini falan anlatmş. babamda onun ailesinin haberi olup olmadğnı sormuş benimki de var demş. kızınızı çok sevdi benm ailem fln filn. babam gayet uygar ve kendnden beklenmicek bi şekilde artk kendi kararlarnızı verebilcek yaştasnz ama biz ataerkil bi toplumuz baban beni arasın bi oğlum demiş :))) tabi sevgilim de ilk başta çok korkmuş beni aradığında havalara uçuyordu resmen baban çok anlayışlı adammış flan diyordu. çaktrmadım ama çok bozuldum babam da beni hemen vermş daa.:26: neyse şimdi 5 aylık nişanlıyız ve mutluyuz allah herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…