- Konu Sahibi tuba123456
istemeye gelceklerini nasıl soyledınız yardım edın cok fena durumdayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
szınle aynı durumu yasıycama adım gıbı emınım annem tanıyo bılıyo gordu zaten ama babam benle konusmaz bıle
20 yasındayım ama 5 senedr grsyrz
Ben de senin derttenim ama benim ailem sevgilimi hiç istemediler o yüzden nasl olcak bilmiyorum . Ablam yüz yüze tanıştı annem de öyle. Annem tanıştğında daha yeni çıkmaya başlamş sayılırdık annem ön yargıyla yaklaştı istemedi . Ablam tanışalı ise bu geçen bikaç ay önceki kurban bayramıydı ve ablam olgun birisi efendiydi dedi . Ama biz oraya onay vermeyen birinin gözüyle gitmiştik yani ne dememizi bekliyosn falan dedi üzerine de ama hiç kötü bişy söylemedi . Biz de 2 sene 3 bçk aydır falan beraberiz . Sevgilim şimdi cezaevinde ailem bilmiyo ama döndüğünde temmuzun ortasında falan dönecek eylülde evlenmek istiyo tabi ben de istiyorum çünkü hem askerliğini bekledim şimdi bir de hiç haber alamadan bu acıyı çekerek bekliyorum hak ettiiğimizi düşünüyorum artık . O yüzden ben de geldiğinde nasl söyliycem annemlere bilmiyorum açtığın iyi olmş knuyu ama bence karşısına geçip direk söyle başka çaresi yktur herhalde bunun.
hayatta herşey insanlar içindir ama merak ettim cezaevine girme sebebi nedir?
hayatta herşey insanlar içindir ama merak ettim cezaevine girme sebebi nedir?
Öncceden ergenlikte sokakda bikaç kişi bianda bıçaklamşlar o da kendini savunmak için üzerlerine fazla gidince ceza aldı işte . şimdi geldi ceza yeni gitti
yaşın genç hayatını karartma derim ben