Anneme meleimeee

E

EU1

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU1
EVET hırçın çocuğun şefkatine teselline muhtaç bu gece.... Sen sabırla bekledin büyümemi,gözlerin farketti büyüdüğümü ama yüreğin kabüllenmedi bir türlü ben hep çocuk kaldım sende.Narin, kırılgan,savunmasız... Beni hatalarımla,koşulsuz,önyargısız en çirkin yanımla bile sevdin .Ben hep istedim ,sen hep verdin.Birçok şeyi unuttun hayatında.Belki de önemsemedin benden sonra.Anlat dediğimde;doğduğum günkü mutluluğu,ilk dişimin çıktığı günü,ilk konuştuğum sözcükleri ,okula başladığım günün heyecanını anlattın bana..Hep beni anlattın bana..Sen neresindeydin peki yaşamın ?Kendini niye anlatmadın anne, o açığa çıkarmaktan korktuğun hüznünü,acılarını çocukluğunu,kaybettiğin sevgilerini neden anlatmadın.Hayat dört mevsimdir derdin.Bana hep baharı gösterdin.Senin kışlarını öğrenmek istiyorum,yağmurlarını rüzgarlarını,fırtınalarını öğrenmek,PAYLAŞMAK İSTİYORUM. BU GECE BÜYÜDÜM ANNE şimdi kendimi daha güçlü,daha daha olgun ve sana daha yakın hissediyorum,yüreğim yüreğinde sanki.MELEĞİM,CANIM ÖĞRETMENİM,CAN VERENİM,YOL ÇİZENİM,IŞIĞIM,HERŞEYİM CANIM ANNEM beni bağışla SENİ SEVİYORUM ,SENİ ÇOK SEVİYORUM .Bekle ne olur, uyuma ,sana sarılmak için koynuna geliyorum.
:1hug::1hug::1hug:

• Konu Sahibi EU1
nilbahar o kadar guzel yazmissin ki okurken kendimi tutamadim.annemi 2gun once gormeme ragmen o kadar ozledim ki .allah annelerimizi basimizdan eksik etmesin.canim annem benim,siginacak limanim seni cooook seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…