• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anneme istanbulda çocuk bakıcılığı işi arıyoruzz acill

bussraca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2011
660
2
46
Ankara
merhabalar;

annem interneti pek kullanmadığı için onun yerine ben yazıyorum bayanlar:)

kağıthane,levent,beşiktaş,etiler yada işte bu yerlere yakın çocuguna baktırmak isteyen (ayrıca yemek ve ütü yapabilir) , ablalarım teyzelerim varsa bana yazsınlar ben onlara annemin telefonunu veririm görüşürler.bekliyoruzz teşekkürlerr
annemin ağzından: :)
çocukları seven ve 2 tane çocuk yetiştirmiş bir anneyim.gözünüz arkada kalmayacak şekilde sevgi,anlayış ve dikkatle bakarım.

Son düzenleme:
canım benim inşallah gönlüne göre bir yer bulursun ben buraya mesaj yazıyorum belki bilemediğim için hani üst sıralara gelir konu başlığın diye dedim..bilemiyorum tabi...ama inşalah istediğiniz gibi bir yer bulursunuz..herkese çok da güvenmeyin..internet güzel tabi ama yakınlarınızdan tanıdıklardan da sorgu sual edin..iyi geceler dilerim

canım benim inşallah gönlüne göre bir yer bulursun ben buraya mesaj yazıyorum belki bilemediğim için hani üst sıralara gelir konu başlığın diye dedim..bilemiyorum tabi...ama inşalah istediğiniz gibi bir yer bulursunuz..herkese çok da güvenmeyin..internet güzel tabi ama yakınlarınızdan tanıdıklardan da sorgu sual edin..iyi geceler dilerim

canım benim saol çok dşüncelisin:) ama malum tanıdıklarada işin düşünce yabancıdan daha yabancı oluyorlar:) bizde şansımızı deneyelim dedik ama nakalım hayırlısı:)

Back