"Anneme ihtiyacım var.Annemi gördünüz mü?" ALO 157

fely

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2007
766
2
96
İstanbul
Herkese merhaba
Çoğumuzun duyduğu ama görmediği, görenlerin ses çıkarmadığı bir mevzudan bahsetmek istiyorum sizlere: İnsan ticareti. Büyük çoğunluğunu kadınların oluşturduğu topluluklar vaatlerle ülkelerinden getiriliyor ve burada fuhuşa zorlanıyorlar veya organları zorla alınıyor. En kötü kabuslarınızı düşünün.tecavüz,işkence,dayak...bu kadınlar hepsini yaşıyor. Kimisi daha çocuk yaşta. Çoğu anne, yurtlarında onları bekleyen döneceklerini düşünen evlatları var. Bu mağdur insanlara yardımınız dokunabilir. 2005 yılında kurulan 157 numaralı bir hat mevcut. 157 Yardım Hattı haftanın 7 günü, günün 24 saati hizmet vermekte. Cep telefonları da dahil olmak üzere, Türkiye içindeki tüm telefonlardan 157 numarası aranarak bu hatta ulaşılabilir. Türkçe Romence ve Rusça yardım sağlanıyor. İnsanlarımızın çoğu bu numaradan habersiz. Bizler etrafımıza duyurursak, bir umut, belki bir insanın hayatı kurtulur...
[video=youtube_share;aQnBQEHwhK4]http://youtu.be/aQnBQEHwhK4[/video]

Daha fazla insana yardımı olur inşallah:34:

ülkemizde maalesef susturulan kadınlar var. Evinden ailesinden koparılan ülkemizde alı konup değersizleştirilen.

Inşallah yardım bekleyen birçok kadın kurtulur.

Emeğin için teşekkürler

Unutulmaması gereken birşey daha var.
Bu kadınlar buraya ihtiyaçtan para kazanmak için geliyor.
Başka çareleri yok gibi.

Yarın aynı durumda olmayacağımızın garantisi var mı?

Korkmayın.
Yarını düşünerek bir kadını kurtarın.
Telefon etmek zor değil.

Back