• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Anneme Gelinlik Alıcam Yardım Edin

elzem7

Sevdiceğimle Mutluyum :)
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Mart 2012
160
31
318
33
Bursa
Benim annemle babam kaçarak evlenmişler ve annemin gelinliği olmamış.Bi akrabalarının gelinliğini giymiş ama oda emanet idareten, sonra geri almışlar.Küçükken odalarında düğün fotoğrafları vardı anneme gelinliğin ne güzelmiş anne dedim O gelinlik benim değil deyip sonra üzülmüş kaldırmıştı duvardan.Bi keresinde de televizyonda evlilik fuarı vardı bi kadın ağladı gelinleri görünce bizde dedikki ay niye ağlıyo ne güzel mutluluk diye annem demezmi belki hiç gelinliği olmamıştır diye bu da başladı ağlamaya.Ve bu sene annemle babamın 25. evlilik yıl dönümü bende ona gümüş yıl sürprizi olarak gelinlik almak istiyorum.

Şimdiii gelelim uzun lafın kısasınaa Bursa'da 2. el Olmayan,Ucuz gelinlik arıyorum 500 TL civarı mesela.Ya nolur şu işe bi el atın beraber sevindirelim şu kadını :)

Son düzenleme:
Benim annemle babam kaçarak evlenmişler ve annemin gelinliği olmamış.Bi akrabalarının gelinliğini giymiş ama oda emanet idareten, sonra geri almışlar.Küçükken odalarında düğün fotoğrafları vardı anneme gelinliğin ne güzelmiş anne dedim O gelinlik benim değil deyip sonra üzülmüş kaldırmıştı duvardan.Bi keresinde de televizyonda evlilik fuarı vardı bi kadın ağladı gelinleri görünce bizde dedikki ay niye ağlıyo ne güzel mutluluk diye annem demezmi belki hiç gelinliği olmamıştır diye bu da başladı ağlamaya.Ve bu sene annemle babamın 25. evlilik yıl dönümü bende ona gümüş yıl sürprizi olarak gelinlik almak istiyorum.

Şimdiii gelelim uzun lafın kısasınaa Bursa'da 2. el Olmayan,Ucuz gelinlik arıyorum 500 TL civarı mesela.Ya nolur şu işe bi el atın beraber sevindirelim şu kadını :)

O kadar güzel bir şey yapıyorsunki , inanılmaz duygulandım canım :43: Şuandan itibaren araştırıyorum , bu arada annen açık mı kapalı mı ona göre modeller bakayım ? Birde kaç günümüz var gelinlik bulabilmek içiin :16:

Çok teşekkür ederim bende onu mutlu etmek istiyorum kendimce.Annemin başı açık ama straplez falan giymez öylede açık değil yani bide 43 yaşında :) Ya evlilik yıldönümleri 23 eylülde ama yetişmicek gibi, aslında zamanı farketmez yeterki bulabileyim alabileyim havala uççak ayy :)

Çok teşekkür ederim bende onu mutlu etmek istiyorum kendimce.Annemin başı açık ama straplez falan giymez öylede açık değil yani bide 43 yaşında :) Ya evlilik yıldönümleri 23 eylülde ama yetişmicek gibi, aslında zamanı farketmez yeterki bulabileyim alabileyim havala uççak ayy :)

İzmir de olsaydınız, Kemeraltı çok ucuzdur. Ordan 400-500 e sıfır gelinlik alabilirsiniz...

Ya sanırım bu sene olmıcak yetşimicek gibi önümüzdeki seneye de sarkıtabilirim sürprizimi Allah izin verirse tabi.Madem öyle evlenenler bilir belki acaba kışın gelinlikler daha uygun fiyatta olur mu yoksa daha mı pahalıdır sezonu değil diye ne dersiniz ?

O tarz gelinlikler istiyorsan internetten takip edebilirsin.. İndirime giriyor mesela 1000 TL lik gelinlik 500 e falan düşüyor.. Ama sunu söyleyeyim ki standart kesim model olur. Yani Standart bedene olacak kesimlerde oluyor.. Umarım yapabilirsin güzel bir düşünce.

Teşekkür ederim beğenin için.İnşallah gönlüme göre bişeyler bulabilirim şimdi olmazsa seneye inşallah kesinleştirebilirim, fiyatı gelinlik için belki fazla değildir 1000 lira falan ama bizde hiç gündemde olmayan bi durum olduğu için bide evde mali işlere annem bakar fiyatının uygun olması bu yüzden önemli.Ona belli etmeden olması gerek..

Teşekkür ederim beğenin için.İnşallah gönlüme göre bişeyler bulabilirim şimdi olmazsa seneye inşallah kesinleştirebilirim, fiyatı gelinlik için belki fazla değildir 1000 lira falan ama bizde hiç gündemde olmayan bi durum olduğu için bide evde mali işlere annem bakar fiyatının uygun olması bu yüzden önemli.Ona belli etmeden olması gerek..

canım başlık ilginç geldi okudum, son durum nedir merak ettim, çok güzel bi süpriz annen için, çok iyi bi evlatsın gerçekten canım seni taktir ettim, umarım annenin çok güzel bi gelinliyi olur, çok sevinir gerçekten, ne güzel bişey

Yok canım ya bu seneki yıldönümlerine yetişmedi okul harçlarımda var bütçeyi fazla aşamadım.Ama önümüzdeki seneye yaydım para biriktiriyorum ama model bakma ve fiyat araştırması konusunda çalışmalarım hala devam ediyo.Geçen gün annem sordu kaç yıl geçmiş evleneli vay be dedi içimden anne seneyi bekle sen dedim.Anlıcağın canım şu anlık askıda annemin gelinliği .. :)

Okuyunca çok duygulandım. Eminim annen de çok sevinir, gerçekten güzel bir şey yapıyorsun, yıllardır içine dert olmuş kadıncağızın. Bursa'yla hiç ilgim yok, maalesef sana yardımcı olamam ama herşeyin çok güzel olmasını dileyebilirim sizin için :))

Bir de -daha önce de birkaç kez aynı mağazadan bahsettim ama - Oleg Cassini'de ucuz gelinlikler var, mesela ektekinin fiyatı 500 TL. İstanbul'da bir tanıdığınız varsa alabilir belki sizin için?

Yazdıklarını okuyunca bir kararımdan da iyice emin oldum. Bir arkadaşım "Neden gelinliğe o kadar para verip diktiriyorsun? Birkez giyeceksin, sonra evde yer kaplayacak, kirala gitsin." demişti. Evet, bir kez giyiyorsun, Allah ikiciye giydirmesin ama seni bütün bir ömür mutlu etmeye yetiyor :16: $gelinlik.jpg

Back