Annemden bana kalan maaş ile kredi çekmek

Selmatrkgl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2015
6
1
60
Arkadaşlar hatırlarsanız geçen günlerde size kredi çekmek ile ilgili bir kaç soru sormuştum, şimdi soracağım konu şu; ben kocamdan ayrılacağım anlaşamıyoruz kendisiyle artık neyse babamdan kalma emekli maaşının yarısı bana gelecek (diğer yarısı ablamda oda boşanmıştı), yani yaklaşık her ay elime 300 tl gecicek. ben bu maaşla kredi çekebilirmiyim? yardım ederseniz çok sevinirim, sağolun.

gerçekten mi, gelir belgesi kefil veya ikametgah gibi belgeler istemediler yani sizin o yakınınız çalışmadığı halde alabildi mi? işte merak ettiğim konu bu doğruysa çok teşekkürler ki zaten benim çekeceğim miktar 2.000 tl çok bişey de değil.

Ayda 300 tl gelir kredi çekmek için az değilmi. Gelirin yüzde bilmem kacini geçmemesi lazım taksidin diye biliyorum.

en az 500 olması gerekiyor diye biliyorum bunun yanısıra kira anneden gelir ya da farklı bir gelir gösterirseniz olabilir.

Maaşının 10 katına kadar belgesiz kredi çekebilirsin maaşı aldığın bankadan, fakat bazı hak sahiplerinden kefil isteyebiliyorlar. En sağlamı gidip görüşmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…