annem

Arkadaşıma uğramıstım kardeşim aneme bizim yenitasinmis kendisini fazla tanımadığımız ve adı kotüye çıkmıs bi kadın var ona gittiğimi söylemis ama öyle birsey yok ve ablam oroya gittiğimi biliyordu arkadasıma yani oraya gitmediğimi biliyordu zaten açıklamama firsat vermeden attı tokadı

Oluruna birak kusme bence. Sinirli olman cok normal haketmedigin birsey yuzunden tokatlandin. Ama soyledigin kadariyla annen zaten pisman olmus. Zaten utanmis, utanmis birini daha da utandirmanin bir manasi yok. Sen simdi bundan sonra sana yapilacak kiyaklari dusun

Annemle tartıştığımızda annem bana asla vuramaz cürret ederse 2 kat karşılığını bulur.. Ben vururum ona ! Hangi hakla vurabilir ki bana mesela !

Annemle tartıştığımızda annem bana asla vuramaz cürret ederse 2 kat karşılığını bulur.. Ben vururum ona ! Hangi hakla vurabilir ki bana mesela !
Kız sen ne diyon
Ne sen vur nede annen vursun
Öyle şey olurmu anneye el kalkarmi
Cahilligine veriyorum tatlim

Öyle bişey olsa dahi sakin annene el kaldırma hem gunah hem anne

Kardeşler kavga eder bizde çok ettik saç başa ergenlikte annem ikmizede yapistirirdi terligi oklavayi hic karşı gelmezdik

Ama suc bizdeydi tabiki

Yok artık!! Bir insan annesine nasıl vurabilir.. anne ya anne ben ona bakmaya kıyamıyorum.
Benim annem bana vuramaz değil vurmaz ama o ne yaparsa yapsın başımın tacıdır. Dünya bir yana annem bir yanadır.

özür dilemeli kesinlikle. Eğer siz Avrupa'da olsaydınız devlet sizi, size tokat atan anneden alırdı. Türkiye'deki annelerin çoğu çocuklarını mal, eşya gibi gördüklerinden 'benim çocuğum değil mi'' gibi bir mantığa düşüyorlar. Kimsenin kimseye tokat atmaya hakkı yok. Kendi çocuğun bile olsa kimseyi dövemezsin. Çocuğun olabilir ama malın değil! Çok çirkin bi hareket. Anne baba olmayı biliyolarsa anne baba gibi olgun olmayı da bilecekler.

kristal kelebek neden böyle bişey yaptığını sormadinizmi kimseye hic bişey yazmadiniz olayın başlangıcında bişey varki annen bu kadar sinirlenmiş olmalı

Anneme o adı çıkmış onlara göre tabi o kadının evinde olduğumu sanmış ama orda değildim arkadaşımdaydım ablamda bildiği halde susuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…