- 14 Haziran 2015
- 68
- 25
- 28
-
- Konu Sahibi kristal kelebek
Zaten öyle yapıyorum konusmuyorum yüzüne bakmıyorumAnlatamadım ben .Mesela git otur kısa süre ama pek bakma yüzüne konuşma üzgün olduğunu belli et.
Kız sen ne diyonAnnemle tartıştığımızda annem bana asla vuramaz cürret ederse 2 kat karşılığını bulur.. Ben vururum ona ! Hangi hakla vurabilir ki bana mesela !
Ay cildirmis gibisiniz. Sanki savastasinizAnnemle tartıştığımızda annem bana asla vuramaz cürret ederse 2 kat karşılığını bulur.. Ben vururum ona ! Hangi hakla vurabilir ki bana mesela !
Yok artık!! Bir insan annesine nasıl vurabilir.. anne ya anne ben ona bakmaya kıyamıyorum.Annemle tartıştığımızda annem bana asla vuramaz cürret ederse 2 kat karşılığını bulur.. Ben vururum ona ! Hangi hakla vurabilir ki bana mesela !
''Crusher'' vuuuhhuu güzel tespit :)).. Kemik kıran, vahşet, dövüş,vuruş vs anlama geliyorAy cildirmis gibisiniz. Sanki savastasinizzaten isminizden belli sorunlu oldugunuz
Yoo ama sorunlu değilim.. intikamcıyımAy cildirmis gibisiniz. Sanki savastasinizzaten isminizden belli sorunlu oldugunuz
Kız anneden intikam alınır mı biraz kızarır icimizden öyle gecer giderYoo ama sorunlu değilim.. intikamcıyım
Aynen intikam anne kelimesiyle ters düşüyoKız anneden intikam alınır mı biraz kızarır icimizden öyle gecer gider
Adı üstünde ANNE
Bence çok yanlış düşünüyorsun
Olmasi gereken öyle zaten anneden intikam mi alınıyormuşAynen intikam anne kelimesiyle ters düşüyo