- 1 Ekim 2021
- 310
- -256
- 48
- 29
- Konu Sahibi zeynepdamlacan
Merhaba bende annemın sürekli canımın sıktıgı konuyu anlatmak ıstıyorum evlı ıkı cocuk annesıyım esımle evlenmemı annem ıstemıstı bende o ıstıyo dıye zamanında tamam demiştim esım cok sukur ıyı bır ınsan ama aılesı o kadar ıgrenc ınsanlarkı ozellıkle babası onunla en son tartısmamızdan sonra bana ettıgı hakaretlerı anneme söyledim sözde oda sinirlendi ama o günden berı onunla konuşmadıgımı o terbiyesiz adamdan bahsetmek ıstemedıgımı bıldıgı halde her konusmasında onlardan bahsedıyo yok o gun onlarla konustumda yok napıyolar yok bılmem ne ya zaten bana ettıklerı hakaretten sonra onlarla hıcbısey olmamıs gıbı konusuyorsun, ama barı bana bahsetme onlardan sureklı boyle canımı sıkıyor annem ev aldık borcla harçla annemlerede bır cıft bilezik vermistım kardesımı evlendırdıklerınde ta iki sene önce ben esımın ısrarlarına ragmen ıstemeye cekınıyorum bu borclarla ama o benı arayıp ıyı hayırlı olsun kaynananlara soyledınmı ev aldıgınızı dıyo ya onlar bana zerre bıseyını anlatıyorlarmıki ben soylıyım herseyımı onlar ne alsa satsa ne bana ne esıme soylemezler bende soylemıyorum ki hakaretlerden sonra konusmadıgımı bıle bıle soruyo derdı ne sızce