ANNEM VE ESIMIN ARASINDA KALDIM

Bu şekilde de hem sen hem eşin üzülürsünüz ama. Biraz kararlı olun ve bu şekilde davranmaması gerektiğini belirtin biraz üzülür ama sonra alışır oda. Yani belli saatler vardır o saatten sonra kimse kimseyi aramaz aramamalı da. Anneniz koskoca kadın sonuçta bunları bilmesi gerekir.

Cok dogru soyluyorsun gec oldugu zaman ben en yakinimi bile aramam ama annem bana duakunlugu yuzunden hunu yapiyo ama cokkkkkkk abartiyo biktiriyo

Esin hakli , bende Annemle gun icinde cok konusurum ama aksam hic konusmayiz ..

Senin annen iyice abartmis , kisafirlikte aradigindada ben suan musait degilim diyebilirsin ..
Kirilacagini sanmiyorum.

aynısını bizim kaygana yapıyordu ilk zamanlar insan çok kötü oluyor eşin sonuna kadar haklı. Biz çözümü eve girmeden arayarak bulduk işten çıkınca ben 'eve geldim varmı bi yaramazlık' diye arıyoruz. Zaten bir daha yemekti derken gece geçiveriyor. Çok önemli bir şey olmadıkça aramıyorlar artık. Yada anneme eşim geldi yarın görüşürüz diyorum. Annene belli şeyleri söylemelisin yada azaltarak durumu kurtarmaya çalışabilirsin.

Konu sahibi arkadaşım annenizle konuşamıyorsanız sephoranın çözümünü deneyin,bence pes eder.
Evet sephoranin dedigini yapmaya calisicamm yada olmadi acik acik konuscam artik ozel hayatima bile mudahale etmeye calisiyo gercekten yorumlariniz beni cok cesaretlendirdi

Slm kizlar evliyim ve bi kizim var.. SORUN annem... annem bana cok cok düskundur oyle boyle degil.. tabiki bende oyle annem benim herseyimdir.. ama annem bazen abartiyo gibi biz gun icinde en az 3 4 defa konusuyoruz aksam yemekten sonrada konusuruz en azindan nasilsin iyimisin diyoruz kapatiyoruz.. Ama annem gece bile ariyor ne yapiyorsun diye aramasindan kesinlikle rahatsiz degilim ama bazen oyle zamanlar oluyoki tam yataga giriyoruz esimin malum istegini karsiliycam o an ariyo acmiyorum bu sefer telaslaniyo esimi ariyo hayirdir bi proplemmi var diye gecen telefonu kapattik aramis ulasamamis kv demi aramis ben bunlara ulasamiyorum diye kv dede komsumu aramis bi baksana diye tam birlikte olcaz komsu geldi zirr zirr kapiyi caliyo annen seni merak ediyo diye... dun aksam yine boyle oldu sabahta aramis rahatsiz ediyorsam aramiym bi daha diyo... o benim annem herseyim benim icin hic hic onemli degil aramasi ben daha cok memnun oluyorum annem bana deger veriyor diye.. Ama gelde bunu esime anlat bazen esim bile benimle birlikte olmak istemiyo tam basliyiruz annen ariyo icimdeki istek hersey bitiyo diyo.. bi yere gidiyoruz annem ariyo sohbet etmek istiyor ve annem yalniz bi kadin degil..

Anliycaginiz ikisinin arasinda kaldim ne yapsam bilmiyorum ikisini kirmak istemiyorum bi cozum yolu ariyorum..bi akil verin.
Biraz uzun oldu ama cok bunaldimn cokk

akşam son konuşmanızda anne artık yarın görüşürüz de bence.
bu böyle olmaz ya zırt zırt.
kuzenimin karısı da annesiyle günde 10 kere konuşuyordu.
sonunda kuzenim bıktı, kızın annesinin yan sokağına taşındılar. ama yine böyle devam etti.
sonra ayrıldılar, tabi sırf bu sebepten değil. ama 2 çocuklu kadın eşinden çok annesiyle meşguldü. bu da etki etti ayrılmalarında.

akşam son konuşmanızda anne artık yarın görüşürüz de bence.
bu böyle olmaz ya zırt zırt.
kuzenimin karısı da annesiyle günde 10 kere konuşuyordu.
sonunda kuzenim bıktı, kızın annesinin yan sokağına taşındılar. ama yine böyle devam etti.
sonra ayrıldılar, tabi sırf bu sebepten değil. ama 2 çocuklu kadın eşinden çok annesiyle meşguldü. bu da etki etti ayrılmalarında.

Tabiki eder ya bizdede boyle bu durum...kendimi su alemin krali diye bi dizi var ordaki Mehveş gibi hissediyorum o kizla ayni haldeyiz...adam benimle birlikte olmakk istemiyo sanki hissediyorum bunu yine annem ariycak diye en iyisi baslamayalim diyo

Eşin haklı. Bende annemle günlük konuşurum ama sadece günde bir kere o da işteyken. Ben böyle bi durumda olsam bu durumu anneme acık acık söyleyemesemde anneme yakın bi tanıdıgımıza işte ablama teyzeme filan soylerdim acık acık anlatmaları için. umarım düzelir arkadaşım ama mutlaka buna bir çare bul eşinle aran iyice acılıp mesafe girmeden.

Eşin haklı. Bende annemle günlük konuşurum ama sadece günde bir kere o da işteyken. Ben böyle bi durumda olsam bu durumu anneme acık acık söyleyemesemde anneme yakın bi tanıdıgımıza işte ablama teyzeme filan soylerdim acık acık anlatmaları için. umarım düzelir arkadaşım ama mutlaka buna bir çare bul eşinle aran iyice acılıp mesafe girmeden.
cokk saol arkadasim tavsiyelerin icin bende ondan cok korkuyorum esimle aramin acilmasindan ben soylemeye calisicam olmadi teyzeme soyluycemm o uyarsin annemi

Slm kizlar evliyim ve bi kizim var.. SORUN annem... annem bana cok cok düskundur oyle boyle degil.. tabiki bende oyle annem benim herseyimdir.. ama annem bazen abartiyo gibi biz gun icinde en az 3 4 defa konusuyoruz aksam yemekten sonrada konusuruz en azindan nasilsin iyimisin diyoruz kapatiyoruz.. Ama annem gece bile ariyor ne yapiyorsun diye aramasindan kesinlikle rahatsiz degilim ama bazen oyle zamanlar oluyoki tam yataga giriyoruz esimin malum istegini karsiliycam o an ariyo acmiyorum bu sefer telaslaniyo esimi ariyo hayirdir bi proplemmi var diye gecen telefonu kapattik aramis ulasamamis kv demi aramis ben bunlara ulasamiyorum diye kv dede komsumu aramis bi baksana diye tam birlikte olcaz komsu geldi zirr zirr kapiyi caliyo annen seni merak ediyo diye... dun aksam yine boyle oldu sabahta aramis rahatsiz ediyorsam aramiym bi daha diyo... o benim annem herseyim benim icin hic hic onemli degil aramasi ben daha cok memnun oluyorum annem bana deger veriyor diye.. Ama gelde bunu esime anlat bazen esim bile benimle birlikte olmak istemiyo tam basliyiruz annen ariyo icimdeki istek hersey bitiyo diyo.. bi yere gidiyoruz annem ariyo sohbet etmek istiyor ve annem yalniz bi kadin degil..

Anliycaginiz ikisinin arasinda kaldim ne yapsam bilmiyorum ikisini kirmak istemiyorum bi cozum yolu ariyorum..bi akil verin.
Biraz uzun oldu ama cok bunaldimn cokk

Her şeyi geçtim de şu cümle çok ilginç geldi bana “…. Ama bazen oyle zamanlar oluyoki tam yataga giriyoruz esimin malum istegini karsiliycam……” tek sıkıntı sanki şu malum zamanların bozulması kaynaklı.

Her şeyi geçtim de şu cümle çok ilginç geldi bana “…. Ama bazen oyle zamanlar oluyoki tam yataga giriyoruz esimin malum istegini karsiliycam……” tek sıkıntı sanki şu malum zamanların bozulması kaynaklı.

Yoo butun sorun o degil ama onunda etkisi oluyo tabi mesela tam cocukla ilgilenicem o arada ariyo veya misafirlige gidiyorum orda ariyoo vs. Vs..

sevişmeden önce anneni ara annen seni arayana kadar seviş :) benim aklıma bu geldi sen ararsan o en azından biraz zaman tanır geri aramak için.

ya da ara yatıyoruz biz merak etme de.

Biraz oncede dedigim gibi kendimi alemin krali diye bi dizi var ordaki Mehveş gibi hissediyorum annem herseye mudahale etmeye çalışıyo telefonla

Günde 3-4 defa konuşmak neden ki?
Bilmiyorum ben küçüklüğümden beri annemlerden ayrı yaşıyorum ve her gün günde birkaç defa anne ile konuşulmasını anlamıyorum.
Günde 1 olsa neyse.

Annen de gecenin bir yarısı aramasa iyiymiş tabi eşin bu konuda haklı.
Uygun bir dille annene açıklaman en iyisi.

aynı şeyi eşinin annesi yani "kayınvalide" yapsa kıyametler kopardı... kv şöyle yapıyo böyle yapıyo diye... demekki tek taraflı bakmamak gerekiyo konulara...

valla dogrusunu soylemek gerekirse kv yapsa ben degil tepki vermek zilgit calarim yani o derece esimde anneme aynisini yapsa yeri var yani en kisa zamanda konusucam annemle

bu şekilde kendini eşinin yerine koydugun zaman olayın ciddiyetini anladın arkadaşım
eşinle aran bozulmadan annenle konuş huzurunuz kaçmasın

X