ANNEM VE ESIMIN ARASINDA KALDIM

Bence abartı bir durum söz konusu.. Aynısını kayınvalidenin yaptığını düşün ve vereceğin tepkiyi bir ölç... Eşini anlayacaksın. Annninde düşünmesi lazım yani günde 10 keere konuşmakta ayrı bir abartı.

o aramadan sen ara..

ne bileyim akşam yemekten sonra ara.. konuşun...
sonra bir daha aramaz herhalde yahu?

Kızsa da kırılsa da özel alanınıza saygı duyması gerektiğini anlatmalısınız. Eşiniz çoook bile dayanmış. Siz olsaydınız onun yerinde kayınvalideyle birbirinize girmiştiniz şimdiye kadar.

Kesinlikle dogru soyluyorsun cnm esim cok cok hakli kayinvalidem arasa ben inanilmaz rahatsiz olurum

Ya gunduz fazla konusuyorumku dk si bitsin diye dk bitiyo bu sefer babamdan ariyor veya ek paket aliyo

Gecen keske evlendirmeseydin beni keske dedim hala kabullenemedin evlendigimi dedim bozuldu cani sıkıldi

Eşinizle birlikte olmadan önce ara anneni anne biz yatıyoruz teli açamam iyi geceler de kapat yinede aramaz herhalde

Kizlarr yorumlariniz icin cok cok tesekkur ederim inanin cok rahatlattiniz beni cok tesekkur ederim dediklerinizin hepsini yapicam cokk haklisiniz

Anneniz baya düşüncesizmiş ben olsam açık açık söylerim anne geceleri aramasan daha iyi olur malum sebepten diye

bunu annen degil kv yapsa ne düşünürsün
tam beraber olacagınız zaman arasa bide
eşin haklı
annen abartmış
onunla konuş
akşamları mesala saat 8den sonra aramasın

bunu annen degil kv yapsa ne düşünürsün
tam beraber olacagınız zaman arasa bide
eşin haklı
annen abartmış
onunla konuş
akşamları mesala saat 8den sonra aramasın

valla dogrusunu soylemek gerekirse kv yapsa ben degil tepki vermek zilgit calarim yani o derece esimde anneme aynisini yapsa yeri var yani en kisa zamanda konusucam annemle

Akşam araması problem değilde,bulamayınca bulana kadar rahatsız etmesi problem.
Haklısınız valla.
Bende olsam sinirlenirim.
Tamam merak ediyor olabilir,ama dışardan bakınca senin hayatını kontrol etmeye çalışıyor gibi duruyor.
Bence uygun bir dille anlatmalısın,en azından telefona bakmıyosam müsait değilimdir,müsait olunca ben seni ararım demelisin.

Geceleri yerli yersiz gelen telefonlara sinir olurum. Anneniz harbi düşüncesizmiş yani kusura bakmayın ama. Sonuçta gün içi defalarca konuşuyorsunuz akşamda konuşmayıversin. Ben yeri geliyor annemle 3 gün konuşmuyorum. Akşamları telefonu açmayın kayınvalidenizi de önceden uyarın (akşamları tlf sessize alıyoruz çocuk uyuyor, eşim uyumuş oluyor rahatsız olmasın diye ) seni arar da meraklandığını söylerse sen telaş yapma deyin. Anneniz kayınvalideyi arasa da kayınvalide ortalığı sakinleştirebilir. Yada açık açık konuşun annenizle yoksa eşiniz sonuna kadar haklı yani

aynn cnm bulana kadar pes etmiyo komsularimin iki tanesinin numarasinida aldi sanki beni esime guvenmiyo gibi davraniyo esimde bundan dolayi cok rahatsiz mesela dun aksam kizimin bezini degistiriyordum aradi actim bende isimin oldugunu soyledigim halde konusmaya devam etti bende isteksiz konustum tabi o arada kizim haliya cisini yapti onada sinirlendim sabah aradi aksam sana cok kirildim benimle konusmak istemedin diyo

Bu durumu kv demede yansitmak istemiyorum bu sefer orda burda konusur eminim bundan ben kendim halletmeye calisiyorum ama olmuyo konusuncada uzuluyo

Açık açık konuşacaksın.Benim kayınvalidemde de bu huy vardı.Üzülmesin diye alttan almakla veya ima etmekle anlamadı.Ben en son söyledim artık kibarca,düzeldi.

Konu sahibi arkadaşım annenizle konuşamıyorsanız sephoranın çözümünü deneyin,bence pes eder.

Bu durumu kv demede yansitmak istemiyorum bu sefer orda burda konusur eminim bundan ben kendim halletmeye calisiyorum ama olmuyo konusuncada uzuluyo

Bu şekilde de hem sen hem eşin üzülürsünüz ama. Biraz kararlı olun ve bu şekilde davranmaması gerektiğini belirtin biraz üzülür ama sonra alışır oda. Yani belli saatler vardır o saatten sonra kimse kimseyi aramaz aramamalı da. Anneniz koskoca kadın sonuçta bunları bilmesi gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…